REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCENĂ surprinsă de CAMERE: Femeie TRÂNTITĂ în MIJLOCUL STRĂZII și ÎNJUNGHIATĂ cu o ȘURUBELNIȚĂ

SCENĂ surprinsă de CAMERE: Femeie TRÂNTITĂ în MIJLOCUL STRĂZII și ÎNJUNGHIATĂ cu o ȘURUBELNIȚĂ

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 417

Memet Cadâr are 43 de ani, studii 6 clase, fără ocupație și fără loc de muncă. Însă, acesta este cunoscut cu antecedente penale, pe 19.06.2018 fiind trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, în stare de recidivă postexecutorie. Prima instanță l-a condamnat la 6 ani cu executare, urmând a se judeca apelul. Termenul a fost fixat pe 30.05.2019. Însă, modul în care acționa este desprins din cele mai negre scenarii. Spre exemplu, o femeie a fost atacată în plină stradă, trântită la pământ și lovită în zona șoldului cu o șurubelniță.

Un bărbat a sunat la 112 în aprilie 2018, precizând că iubita sa a fost victima unei tâlhării comisă de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în centrul Constanței. La fața locului a fost identificată persoana vătămată, în vârstă de 33 de ani, care a relatat că, în jurul orelor 1.42, în timp ce se deplasa spre piața Griviței, în dreptul unui imobil, a fost acostată din spate de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc care, după ce a lovit-o de mai multe ori cu un corp tăietor în țepător (șurubelniță), a deposedat-o prin smulgere de poșeta pe care o avea asupra sa, ce conținea bijuterii din aur și argint, documente și alte obiecte personale. Întrucât persoana vătămată prezenta leziuni vizibile de violență a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde a rămas internată până în data de 11.04.2018. Medicii legiști au stabilit că aceasta a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare circa 11 – 12 zile. Mai exact, femeia a relatat că a mers să ia lumină (fiind Paștele), iar când a ieșit din biserica situată pe bulevardul Ferdinand aobservat că un bărbat o urmărește. A luat-o spre piața Griviței, acolo unde a văzut niște bărbați, cărora voia să le ceară ajutor, însă nu a mai apucat. Pe traseul urmat de către persoana vătămată și ulterior de către autor au fost identificate mai multe locații cu sistem de supraveghere video. Astfel, din înregistrările video ridicate rezultă că persoana vătămată a trecut pe lângă imobilul cu nr. 70B și era urmărită îndeaproape de către un bărbat cu următoarele semnalmente, potrivit rolii.ro: vârsta în jur de 40 de ani, înălțime cca.1,75m, constituție astenică, față ascuțită, cu barbă scurtă (sau nebărbierit), cu un fes pe cap, geacă scurtă cu glugă, culoare deschisă și pantaloni închiși la culoare. Ulterior, când victima ajunge în dreptul imobilului cu nr. 9 , a fost prinsă din spate cu mâna de către autor care o trântește pe carosabil, în mijlocul străzii. Apoi autorul îi aplică mai multe lovituri cu mâna dreaptă (în care ținea un obiect tăietor – înțepător, posibil șurubelniță) în zona șoldului și a coastelor, după care îi smulge poșeta din brațe și se îndepărtează în fugă, putându-se observa că are un defect la mers. De asemenea, în sarcina inculpatului a mai fost probată o faptă, fiind vorba tot despre o tâlhărie. Individul a urmărit un minor în parcuș Tăbăcărie, l-a lovit cu pumnul în zona feței, de trei ori, și i-a furat telefonul mobil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Talharie? Nu. Tentativa de omor!!
2
0
Bravo MEMET KADAR KAP de HADAR
0
3
Este cineva care spune:- eu omor primul tigan,luati-mi exemplu?
5
0
EEEEE un horahai tataresc,,
3
0
Oamenii violenti si periculosi ,inclusive cei din diverse structure repressive ale statului se afla sub protectia generala,ei fiind de fapt cei apreciati. Restul sa mai taca naibii si sa iasa la vot,sa voteze pe cei mai rai cum e obiceiul la romani si sa astepte moartea,ca viata oricum e ratata in tara asta. Bine,excludem interlopii si javrele umane care constituie lumea buna si au tot dreptul sa fie multumiti.Pe urma tiganii sunt viitorul tarii,romanii deja s-au tiganizat in mare parte si cultural,si ca mentalitate,asa ca mucles,mo !
5
0
Se poate asa ceva in anul 2019 sa fim terorizati de tigani, sa-ti rada in fata si sa sara pe tine
8
0
Cred ca numele e gresit. Nu Cadar ci Palas se numeste. A facut din injunghierea pe la spate o arta. Dupa care depune plangere penala ca el a fost injunghiat.
3
1
Mucles ma lenesilor incompetent. Primaria chiar nu face. Sau face tampenii. Nu va plac comentariile si reprosurile? Demisia si lasati-i pe altii.
2
0
Ieri pe Aleea Viitorului , din Tomis Nord , trecea un Audi nou nout , din care se auzea cu putere manele . Nu aveam pe unde sa merg : in stanga trotoaru este acoperit cu boscheti si masini , iar in dreapta sunt parcarile . Aveam 3 sacosi foarte grele . Dintr-o data incepe sa ma claxoneze , soferu , care isi scoate capu pe ferestra si pe manele incepe sa tipe la mine : hai baaa ! misca mai repede ! ...trage o flegma si inchide geamu , irascibil . Cam asa a ajuns Constanta....
9
1
Asta Cadar nu e finul lui Palas? Ca e obisnuit sa injunghie pe la spate
3
0
isi face capetele de oaie de cap la noi. isi face. isi face branzarii de cap? isi faceee..... afara cu gandacii astia care nici tara nu au. paraziteaza si ei pe unde apuca. nu sunt oameni si nici etnici. sunt paraziti. gandaci. bleah mi-e si scarba cand zic tatar sau makidon
4
2
Ce mai faci voinice ? Avem o functie in partid pentru tine.
4
2
politie, jandarmerie,oameni platiti frumos, oare isi fac datoria tot la fel, siguranta cetateanului se duce in jos , zi de zi, luna de luna , an de an si dam legi sa i scoatem din ...facultati!
9
2
Un rebut al societatii umane ! Ascundeti-l sa nu mai bantuie strazile Constantei !
9
0
@1,58 ce elegant arunci pisica.. Dar tu de ce nu iei atitudine cand vezi asa ceva pe strada? Primaria este vinovata pentru tot ce se intampla... Dar, noi, ce facem? Nimic... Asteptam sa faca primaria... Ca de... De aceea platim taxe si impozite... Sa vina sa imi faca curat in fata porti, daca se poate si in curte... Sa imi spele masina... Si altele... Vrem o tara ca afara, dar nu facem nimic... Asteptam sa faca primaria..
2
13
Asta asa va face nu se va schimba. Terminat si gata
24
0
Femeia sa dea in judecata primarul si primaria si consilierii caci nu este asigurata siguranta cetatenilor in oras, asa cum prevede Constitutia. Refuzul instalarii camerelor video pe strazi de atatia ani dovedeste favorizarea infractorilor si complicitare cu ei. Puteti sa-l bagati la puscarie pe primar, dar si pe consilieri. Ei nu ne reprezinta. Cereti daune de mil euro. In penal nu se plateste taxa de timbru.
26
1
Memet Cadar, zilnic si zilnic aceleasi gen de stiri despre tiganii turcesti borati si plini de cacat neintegrabili in societate.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614