REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Se anunţă deranj în Constanţa: SRL-ul primăriei cumpără borduri şi pavele de două milioane de euro

Se anunţă deranj în Constanţa: SRL-ul primăriei cumpără borduri şi pavele de două milioane de euro

Replica API 23 octombrie 2017 | 00:23 333

Acord cadru pe trei ani

Acord cadru pe trei ani

Constanţa se va transforma într-un mare şantier, după ce SRL-ul primăriei a decis să aloce circa două milioane de euro pentru achiziţia de borduri şi pavele. Administraţia a lansat un anuţ de participare, iar ofertele pot fi depuse până pe 22.11.2017. Achiziţia vine după numai un an de când firma municipalităţii a cumpărat iar borduri şi pavele, dar cu jumătate din suma alocată acum.

Confort Urban SRL, firma din subordinea Consiliului Local Constanţa, a lansat pe 13.10.2017 procedura publică de achiziţie de borduri şi pavele, pe baza unui acord cadru care va fi semnat pentru o perioadă de trei ani. „Având în vedere starea actuală a carosabilului şi a degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice şi a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de intreţinere specifice, în vederea eliminării defecţiunilor şi aducerii aleilor pietonale la o stare normală de exploatare care să asigure siguranţa şi confortul circulaţiei. Astfel, se doreşte achiziţia produselor menţionate în loturile 1,2, şi 3 pentru realizarea lucrărilor de infrastructură specifice conform programului de interes public „Investiţii şi reparaţii drumuri pentru anul 2017 al Municipiului Constanţa”, se arată în anunţul Confort Urban SRL. Firma primăriei estimează că va avea nevoie de un număr maxim de 99.240 de borduri, 69.000 metri pătraţi de pavele tip 1 şi 3.900 metri pătraţi de pavele tip 2. Valoarea maximă estimată a contractului este de 7.791.390 lei, echivalentul a două milioane de euro, dacă adăugăm şi TVA-ul. Anul trecut, Confort Urban a mai cumpărat o dată borduri şi pavele, în valoare de 4,2 milioane lei.

Cine răspunde de contract

Responsabili de achiziţie din cadrul Confort Urban SRL vor fi Rădulescu Claudiu-George- Preşedinte al Consiliului de Administraţie /Director tehnic, Darea Daniel- membru al Consiliului de Administraţie, Vlad Elena- membru al Consiliului de Administraţie, Frigioiu Marcela-Mariana- membru al Consiliului de Administraţie, Dobrin Andreea – Secretar Consiliu de Administraţie, Andrei Constantin-Florian- membru al Consiliului de Administraţie/Director General, Drăghici Ana-Cristina – economist CFP, Mărgărit Brînduşa Mădălina- Director economic/membru comisie, Stanca Nelu- şef Birou Aprovizionare/ membru comisie, Drăghici George – ing. şantier construcţii şi reparaţii drumuri/membru comisie, Cobzaru Laura - inginer achiziţii publice/membru comisie, Andrei Lucica- şef serviciu tehnic- rezervă preşedinte comisie şi Vodă Monica - şef birou achiziţii/membru rezervă comisie.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine a ti face podul de la butelii javrelor ca a ti nenorocit traficul.....
1
0
La noi nu sunt bune pavelele pe trotuare pentru ca masinile circula si parcheaza pe trotuare. Cam mult 2 mil. euro numai pentru asa ceva. Tot orasul este varza, dar daca asa crede Confort Urban?
1
0
dezastru. in compozitorilor se asfalteza dar nu exista borduri. ca la tara, fara trotuare si borduri.
3
0
N-ati invatat nimic din ce au patit constantinescu , Mazare& comp. Vad cape astia nu-i impresioneaza DNA.
4
2
Trebuie sa ii scriu Codrutei, ca asa ceva nu se mai poate..blocuri peste tot fara respectarea vreunei reguli, bani la polaris cu duiumul, acum se cumpara borduri de 2 mil euro, lacul Tabacariei este dat catre cipani...doar codruta ne mai poate salva!
15
4
va dau dracului , cu caractere nepermise...
6
0
Iar pavele? Nu vedeti cum s-au facut cele din zona veche a orasului?
7
2
aloooo.,..ne am umplut de caini maidanezi !!!!!!! scoala38 dobrila eugeniu
5
1
ati uitat, Videanu cum s-a imbogatit si dna ul nu-l vede
6
2
O astfel de achizitie are loc si la comuna Costinesti prin I.I.Balan Virgil si I.I.Balan Alexandru firmele favorite ale primarului Cristea avand tot interesul sa le dea de lucru si sa incaseze banii publici ca toata lumea are de trait bine.In Costinesti nu are voie sa intre alte firme ca nu vrea primarul ,i-a agatat ppe acestia de cativa ani buni si face tot posibilul sa ia toate lucrarile din comuna fiind sigur ca are partea sa pusa deoparte fara frica.DNA ,ANAF poate ii luati la verificat atat firmele respective cat si primaria.
3
0
bordurile si pavelel din centrul orasului le au trecut termenul de garantie si au fost schimbate.Bani invartiti de Negoita & trupa de bosorogi .Made in Roumania actiunea bordura&paveaua.
9
3
Bai fratilor asfaltati si aleea de la ciresica la punctu termic
5
0
nu va mai saturati de matrapazlacuri. Ati plantat borduri pe mijlocul strazilor, ati stricat trecerile de pietoni , ati distrus cronometrele la semafoare. Fagaboule, Babule, Parjoale, cat va mai rabda Dumnezeu ?
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614