REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SE CERE ANULAREA CĂRŢILOR DE IDENTITATE! 12 INDIVIZI, LA ACELAŞI DOMICILIU; PRINTRE EI, TÂLHARI ŞI HOŢI

SE CERE ANULAREA CĂRŢILOR DE IDENTITATE! 12 INDIVIZI, LA ACELAŞI DOMICILIU; PRINTRE EI, TÂLHARI ŞI HOŢI

Replica API 12 octombrie 2018 | 09:32 830

Primarul Municipiului Constanța a depus o cerere în instanță, cu privire la anularea a 12 cărți de identitate întrucât ar fi existat nereguli legate de contractul de vânzare – cumpărare a locuinței la care figurează că ar domicilia persoanele în cauză. Speţa urmează a se judeca la Tribunalul Constanța. De asemenea, precizăm că printre cele 12 persoane se află și indivizi certați cu legea, arestați și judecați pentru tâlhării și furturi.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța pe 7.06.2018, pârât în dosar fiind Directia Locală de Evidență Persoane - Serviciul Evidență Persoane Constanța. Pe 4 octombrie, judecătorii au decis: ”Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalul Constanta – Secția I civilă. Fără cale de atac”, potrivit minutei judecătorești.

Mai exact, Primăria a solicitat anularea mai multor acte de identitate, vreo 12 la număr, toate figurând cu aceeași adresă. Printre aceștia se află și Emet M1jghean, H. Claudița, Cheamil Tungeay, Esma M., Cheamil Ghiunaidin. Aceștia au depus, potrivit rolii.ro, la cererile pentru eliberarea actelor de identitate toate documentele necesare, conform legii, iar dovada adresei de domiciliu a fost făcută cu contractul de vânzare-cumpărare în original autentificat la biroul notarial M. Tuscali, încheiat între A.C. C., A.C. N. și E.G..

În data de 16.03.2018 s-a prezentat la ghișeul cu publicul din cadrul Serviciului Evidență numitul P. B.T., care a solicitat eliberarea actului de identitate și a depus cerere în acest sens pentru motivele expirare și schimbarea domiciliului în municipiul Constanța. Pentru acest imobil s-a prezentat ca proprietar numitul E.G., care a prezentat același contract.

S-a mai arătat că întrucât au existat suspiciuni, în data de 16.03.2018, Serviciul Evidență a formulat o solicitare Serviciului Public de Taxe și Impozite Constanța, solicitând să i se comunice dacă numitul E. G. figurează în evidențe ca fiind proprietar al imobilului mai sus menționat și în situația în care există alt proprietar să i se precizeze.

”Colegii” de locuință, tâlhari și hoți

”În concluzie s-a precizat că, având în vedere că, mențiunea din actele de identitate ale sus menționaților, privind stabilirea domiciliului s-a efectuat în baza unui document care ulterior a fost anulat, în speță contractul de vânzare-cumpărare în original autentificat sub nr. 3561/04.10.2004 se impune anularea cărților de identitate enumerate mai sus”, potrivit rolii.ro.

Menționăm că multe dintre persoanele de mai sus sunt cunoscute cu antecedente penale. Spre exemplu, Cheamil Tungeay și Memet Mijghean au fost condamnați, în mai anul curent, la 5 ani, respectiv 3 ani cu executare. Decizia încă nu este definitivă, a fost depus apel, iar termenul a fost fixat pentru data de 25.10.2018.

În momentul de față, cei doi se află sub control judiciar, însă, în perioada 2.09.2017 la data de 19.10.2017 au fost în arest la domiciliu. Și Claudița H. a fost cercetată penal, urmând ca pe 30 octombrie magistrații să stabilească dacă va fi confirmată renunțarea la urmărirea penală, petent fiind Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locala opreste masini si hoti trec pe langa ei ci prada
1
0
DNA nu te sesisezi??...la DAJ Constanta...Piata Ovidiu..sunt angajati numai pilosi...prosti de put..si noi cei care avem.habar cu ce se.mananca agricultura..stam pe.bara...pentru ca nu avem.loc de toate pilele PSD..ne-au respins la concurs..Directoarele spagare...diplome date pe bani de catre Cosultanta...au.coloana flexibila..cer bani pe fata.. Sesizati-va..din oficiu...faceti cintroale..sa vedeti ce oameni de vaza au angajat..si ce.studii au..si ce experienta..un test dati-le..si o sa va convingeti ca ce spun este adevarat.. Am participat la concurs..din pacate neavand pile..m-au eliminat
7
1
La ruxanda iulica la satu nou locuiesc numai melteni care put a rahat
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614