REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SE FAC AMENAJĂRI HAOTICE, în plin sezon estival, în Mamaia Sat! VIDEO

SE FAC AMENAJĂRI HAOTICE, în plin sezon estival, în Mamaia Sat! VIDEO

Replica API 29 iunie 2019 | 00:00 654

Suntem în plin sezon estival, însă debandada continuă pe litoral! Investitorii îşi continuă nestingheriţi construcţiile în zona de nord, chiar dacă tot mai mulţi năvodăreni şi turişti le bat obrazul. După ce, de dată recentă, în Năvodari a fost desfiinţată o extindere ilegală, ca urmare a mediatizării acestui caz, iată că cetăţenii ne sesizează încă o anomalie: un drum pe care până acum era folositd e toată lumea pe post de cale de acces spre plajă a fost acoperit, peste noapte, cu pământ!

La faţa locului, mai precis în Mamaia Sat, zona Hotelului Class, a fost solicitată prezenţa Poliţiei Locale, pentru a desluşi "misterul" pământului care a acoperit drumul, împiedicând astfel circulaţia cetăţenilor simpli ori a altor proprietari de imobile. Surpriză! "Poliţia Locală ne-a comunicat că pământul este pus pe un teren proprietate privată a celei care deţine hotelul şi că îşi măreşte curtea, face lucrări de amenajare. Bun, dar cu acea cale de acces, cu drumul de servitute, cum rămâne?! Chiar aşa, toate se fac după ureche?", a comentat un cetăţean revoltat. Până la alte verificări amănunţite din partea reprezentanţilor administraţiei locale - pe care le solicită cetăţenii - menţionăm că năvodăreanul care a sesizat situaţia susţine că va face, la rândul său, demersuri "pentru ca lucrurile să reintre în normal". "Nu cred că este legal ce se întâmplă pe acel teren", mai susţine cetăţeanul.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terenul a apartinut investitorilor. Acum este drum public. Oricum Chelaru o sa intre la puscarie pentru ce se intampla acolo. Si Marius Gherasim de la Mackerel. Si toti consilierii spagari de la Navodari. Plus majoritatea constructorilor care nu respecta normele si autorizatiile initiale !
3
0
Eu sa va iau copii in cutite, NATIONALITATI conlocuitoare jegoase ce sunteti! La cacat, zdrentelor, nimeni nu va vrea aici!
10
0
Fara faleza principala in plin sezon!ADMINISTRATIA EFORIE SA ISI DEA DEMISIA!
3
0
Mamaia sat? Vedeti E F O R I E ca este mai mishtou. Santuri antitanc, adaposturi subterane strategice . . .totul ca la razboi. Pe Robert Serban - primar, in pula il doare!
4
0
sa ti luam mortii in pla, noi astia, conlocuitorii din Ro
4
12
La fel si in eforie lucrari haotice praf asta inseamna incompetenta, hotie, cumetrie. Este primar doar cu numele.
4
0
Nu este drum de servitute.Terenul nu apartine primariei, e al cartierului- parcul acestuia .Politia a explicat doamnei cu sesizarea acest lucru.
7
4
Se poate intampla orice! E plina primaria de talhari,in frunte cu primarele! La blocuri se lucreaza in plin sezon,parcarile din Mamaia Nord au fost luate ilegal,cu largul concurs al celor din primarie se pare ca nu vede nimeni....
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218