REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Se înteţesc RAZIILE în Constanţa! Poliţiştii vor avea DISPOZITIVE de DETECTARE a DROGURILOR!

Se înteţesc RAZIILE în Constanţa! Poliţiştii vor avea DISPOZITIVE de DETECTARE a DROGURILOR!

Replica API 11 mai 2019 | 09:54 325

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat că poliţiştii constănţeni vor fi dotaţi cu dispozitice de detectare a drogurilor şi că acţiunile de control se vor înteţi la malul mării.

"În Constanța am avut o primă ședință pregătitoare pentru sezonul estival, iar principala prioritate pe care am fixat-o este intensificarea acțiunilor de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri. În doar câteva săptămâni toate polițiile județene vor fi dotate cu dispozitive de detectare a consumului de droguri la conducătorii auto, așa că am transmis șefilor structurilor MAI că aștept cât mai curând și rezultate! În Constanța vom concentra mai multe astfel de dispozitive și vom acționa și mai intens în zonele de risc", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu ai spus bre ca injumatatesti bugetarii ca sunt cata frunza si iarba iar tara e saraca?Privatii nu pot tine in carca un asemenea aparat administrativ stufos.
0
0
merita executati marii politiei
1
1
aceste dispozitive de detectare a drogurilor pot fi amplasate cu succes si in randul drogatilor ce ne conduc
5
0
De rasul curcilor. Mai castiga unii acum, ca e campania, din achizitia de dispozitive. In rest, sunt toti mana in mana, ce nu ati inreles.
3
0
Asta cu drogurile e o problema inclusiv in tari civilizate,nu doar in Romania. Important este ca unii iau bani cu vagonul dar nu fac ce trebuie cand merg la serviciu,ci ori freaca barzaunul,ori se ocupa cu spionatul cetatenilor normali, care gandesc si vorbesc liber. Securistii si alti insi cu grade si uniforme sunt surse de bancuri ,de umor pentru traficanti de stupefiante,de carne vie,de orice. Mafiotii se bucura cand statul mareste preturile tigarilor ca sa creasca vanzarile din contrabanda,chiar ciocnesc sampanie in cinstea statului idiot.Asta cu dispozitivele e ca aspirina la cancer.
4
0
Legalizati toate porcariile, si veti ajunge ca porcii la taiere. Copiii vostri se vor droga, si pe voi va vor vinde ca sa faca bani de droguri. Inconstientilor.
5
2
inchisoare pe viata ptr cretini extremisti ca tine. Legalizati canabisul, LSD si DMT
3
8
Cei care vand nu sunt descurajati . Pedepsele sunt foarte blande in Romania . Pentru ca sigur politicieni sunt cumparati altfel cum tot dau ordonante de urgenta dece nu dau o ordonanta de urgenta pentru a inaspri pedepsele . Esti prins , esti dovedit ca detii sau vinzi droguri , pedeapsa maxima si judecat la urgenta .
6
3
Nu se vrea eradicare drogurilor, daca s-ar fi vrut nu mai gaseam nici faina la alimentara! Mai bine le-ar legaliza, si nu ar mai fi atatia bani cheltuiti in jocul de-a soarecele si pisica! Asa s-ar tria lumea, cei slabi pier, cei tari traiesc!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212