A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data304000/mangalia_local.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Se reduce preţul gigacaloriei la Mangalia

Se reduce preţul gigacaloriei la Mangalia

Replica API 3 februarie 2020 | 00:00 387

Consilierii locali din Mangalia au aprobat proiectul pe care edilul Cristian Radu l-a inițiat în calitate pentru reducerea prețului la încălzire pe timpul iernii, către populație. Acesta prevede reducerea costurilor de producție a unei gigacalorii, ca urmare a diminuării prețului de achiziție a gazelor naturale, în baza unei decizii guvernamentale.

Goldterm a întocmit deja dosarul pentru avizarea de către ANRE a noului preț de producție/gigacalorie. Prețul de producție ar putea să scadă de la peste 500 de lei, cât este în prezent, la aproximativ 470 de lei, iar factura către populație s-ar putea reduce de la 238 de lei, cât este acum, la aproximativ 200 de lei, începând cu 1 martie. Reamintesc faptul că, în fiecare an, plătim peste 2 mil. de euro de la bugetul local pentru subvenția la căldură, anunţă edilul. "Cu acești bani am fi putut realiza multe lucrări de infrastructură în orașul nostru, dar eu consider că este la fel de important să ajutăm pe cei cu venituri reduse să-și poată încălzi locuințele pe timpul iernii. Pentru eficientizarea activității, Goldterm Mangalia continuă programul de contorizare individuală gratuită, astfel încât cetățenii să plătească exact cât consumă, iar cei debranșați cu mai mulți ani în urmă, să poată reveni în sistemul centralizat de termoficare. Totodată, societatea locală de termoficare va implementa, în acest an, programul guvernamental de modernizare a rețelelor de distribuție pentru reducerea pierderilor de pe traseu și implicit reducerea costurilor către cetățeni", a transmis primarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domn primar nu este atributul dumneavoastra sa reduceti costul gigacaloriei ...este al consiliului local...vedeti mai bine ce faceti cu administrarea urbei...lucrari incepute si neterminate, scoli insalubre, datorii neachitate, etc domnule primar lasati atitudinea asta de fashion icon si nu mai amenintati angajatii si asa sunt prost platiti...coborati printre oameni ca altfel plecati la constanta de tot! Suntem satui de neciopliti si aroganti!
1
1
totul politic,pur campanie elctorala
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108