REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Se va ridica un nou bloc în fața magazinului Lidl, din KM 4-5?!

Se va ridica un nou bloc în fața magazinului Lidl, din KM 4-5?!

Ana Maria Lipan 23 decembrie 2022 | 00:00 4271

Furia vânzărilor de proprietăți imobiliare continuă, de data aceasta fiind propus către vânzare un teren construibil, situat în localitatea Constanța, în zona Doraly Mall. Terenul are o suprafață de 4500 mp. Vânzătorul menționează că acesta dispune de o deschidere pe colț la strada Grindeanu cu Micșunelelor, racordare la utilități și posibilitate de construire de S+P+5 Etaje, prețul cerut de acesta fiind în valoare de 260 euro/mp.

Proprietarii continuă să-și pună la vânzare bunurile, fie ele produse din diverse game, automobile și chiar imobile, în speranța că profitul obținut le va asigura un grad mai mare de siguranță financiară, caracteristică crucială având în vedere prognoza economică, ce ne avertizează cu privire la o posibilă criză economică în 2023.

Teoriile cu privire la recesiune afirmă că spre deosebire de 2008, puterea de cumpărare va fi mult mai afectată. Luând aminte, mulți constănțeni și-au pus la vânzare bunuri, cât încă mai există o cerere pentru ele.

Acesta este și exemplul unui teren cu o suprafață de 4500 de mp, situat în zona Doraly Mall. Prețul acesteia este de 260 euro/mp proprietarul ținând să menționeze că oferă posibilitate de construire de S+P+5 Etaje. De altfel acesta este ultimul teren din zonă unde nu s-a ridicat încă o clădire multietajată.

Situația actuală amintește într-o anumită măsură de criza economică din 2008, când o mare parte a populației a intrat într-o febră a cumpărăturilor cu dorința de a-și rezolva unele neajunsuri înainte ca presiunea financiară să fie prea mare. Diferită este totuși abordarea marilor proprietari, în acea perioadă numeroși dezvoltatori găsind modalități inedite de a obține un venit constant, fără a renunța însă la imobile. Terenuri aflate în zone ultracentrale ale marilor orașe au fost transformate atunci în parcări, cu speranța ca după stabilizarea economiei să se poată investi în ele.

În prezent însă proprietarii par să dorească să obțină un profit cât mai rapid din vânzarea bunurilor.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PERICOL MAJOR DE INFECTIE in OVIDIU pe str.5 colt cu str.B.De doi ani si jumatate este sparta o conducta 'artizanala" de apa reziduala si destul de des se infunda si iese prin asfalt avand miros puternic de fecale.DIN ACEASTA CAUZA S-A LASAT SI ASFALTUL in unele locuri si 30cm. De nenumarate ori am sesizatprimaria OVIDIU,RAJA Ovidiu si RAJA Constanta dar nu s-a luat nici o masura,mai mult,RAJA Ovidiu incaseaza taxe de la cei racordati la aceasta conducta dar spune ca nu e treaba lor.Zilele trecute am sesizat si garda de mediu ,dar mi-au spus ca daca nu fac szizare scrisa nu se deplaseaza nimeni.TOTI CEI SESIZATI SUNT SALARIATI LA STAT DAR TOTI GASESC MOTIVE SI NU FAC TREABA.
0
0
Dacă nu erau atâția clienți sa cumpere tot, nu s-ar fi construit. Își merita soarta cei care au cumpărat pentru ca au fost atât de deștepți încât sa nu ii duca mintea ca vor avea blocuri în jurul lor. Și or sa plătească înzecit pentru niște cutii înghesuite care reprezentau luxul suprem la momentul achiziției.
0
0
Dacă s-ar construii ceva pe acel teren,cred că ar fii un lucru bun.Trec zilnic pe acolo și e o mizerie de nedescris.Trec mogalnanii din zonă și aruncă pungile de gunoi.Toata zonă e ca o groapă de gunoi boschetari care dorm pe lângă calea ferată.Asta vara a mai apărut un trib de
0
0
Articolul este un jeg de publicitate imobiliară, marca AMLipan. Plm
2
0
Ma cac pe voi
2
0
NU REIESE CA SE VA CONSTRUI UN BLOC ACOLO,E DOAR O FORMA DE A FACE PUBLICITATE UNEI CUNOSTINTE CARE ARE TERENUL,IN SCHIMB ARE AUT DE CONSTRUIRE BUCATA AIA DE PAMANT DIN FATA DE LA LIDL UNDE STA MACARAUA DE DOI ANI,MOTIVUL A FOST SIMPLU,NU SE VANDUSERA APARTAMENTELE CARE AVEAU VEDERE SPRE PARC SI MALL,ACUM S-AU VANDUT TOATE, POT INCEPE
10
0
Măi nene din articol nu reiese că se va construi, articolul spune clar se vinde un teren pe care se poate construi un imobil
3
2
De ce nu spuneti al cui este terenul si cum la dobandit ?Va e frica nu ?.Cam stie toata constanta al cui este..
9
0
Băi cocalari orașul are nevoie de spitale de școli grădinițe licee teren de sport Voi aveți capul numai la parandarat cu euro Cine urmărește șpăgi grase in orașul ăsta să numai vadă lumina soarelui afară
8
0
Păi nu stătea macaraua aia in fața Lidl degeaba !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367