REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SECHESTRARĂ, BĂTUTĂ și VIOLATĂ de soț pe motiv că ar avea o relație extraconjugală

SECHESTRARĂ, BĂTUTĂ și VIOLATĂ de soț pe motiv că ar avea o relație extraconjugală

Replica API 10 august 2019 | 00:00 378

L-a iertat!

L-a iertat!

Gelozia poate fi o emoție normală într-un cuplu, până la un anumit punct. Din păcate, în unele cazuri, acest sentiment se transformă într-o boală periculoasă, iar de aici până la violență mai este un singur pas. O femeie din Constanța a trăit pe pielea ei consecințele imaginației soțului ei, pe care o acuza că are o relație extraconjugală. Lucrurile au degenrat pe 31 iulie cânf femeia nu s-a mai putut duce la serviciu, deoarece partenerul de viață a sechestrat-o în casă, timp în care a bătut-o și violat-o. Femeia a cerut ordin de protecție însă, din păcate, și-a retras plângerea, pentru că s-a împăcat cu bărbatul.

Pe 31 iulie, V.M. a plecat de la domiciliu către locul de muncă, iar pe drum a constatat că își uitase telefonul mobil acasă, acolo unde se afla soțul ei. Femeia s-a întors pentru a-și recupera telefonul și a observat că acesta se afla în posesia soțului său. I-a cerut soțului telefonul, moment în care acesta a început să o acuze că are în telefon mesaje cu o persoană de sex bărbătesc, cu care ar avea o relație extraconjugală. Deși a încercat să-l convingă că totul este în imaginația lui, bărbatul a continuat acuzațiile și jignirile, discuția degenerând. A lovit-o cu pumnul în zona costală, în ambele părți, de mai multe ori și nu i-a permis să părăsească domiciliul. Pe un ton amenințător, a forțat-o să își sune șeful și să îi spună că are probleme de sănătate și că nu se poate prezenta la serviciu. Ceea ce a și făcut. Apoi, bărbatul a continuat să țipe și să o lovească pe întreg parcursul zilei, fără să-i dea voie să iasă din locuință, urmărind-o la orice pas, inclusiv la baie. Într-una din camere, bărbatul i-a ridicat femeii rochia și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta care, deși inițial a opus rezistență, de frică a consimțit, sperând că se termină repede și astfel nu va fi din nou agresată fizic. Când s-a eliberat din mâinile agresorului, femeia a anunțat autoritățile. Pe 2 august, polițiștii Secției 2 au emis ordin de protecție pentru 5 zile, ordin confirmat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior, femeia a cerut prelungirea ordinului în instanță. Numai că, ulterior, pe 5 august, și-a retras plângerea, pe motiv ca să s-a împăcat cu soțul agresor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E o proasta, sa indure in continuare daca l-a iertat! Nu se va potoli, Cine loveste o data, va recidiva!
0
0
Va foot in gura de jeguri umane. Numai nenorociti ordinari pe site-ul asta
1
0
O descreierata in calduri cu unul pe masura sau mai multi pe masura ,intr-un cuvant o pereche de necivilizati si needucati lipsiti de respect si bun simt.
1
2
Pai, parca scrieti ca curvoiul a consimtit sa stea capra ! Unde e violul ?
1
2
nu isi insala sotul decat la mare.
3
2
este curvoiul de Diana care a fost violata de fostul sot , preotul barbulescu pentru ca sa suge morocarul piticaniei de primar de la c- voda , Neacoita zis futacul curvelor din primaria cernavoda !.
6
2
Curva tot curva moare. Indiferent cate matanii face si bolboroseste iertare la Sfanta Biserica. Parasutele dreaq, mai spurca si biserica!!!
5
4
vezi si-a revenit dupa bataie, i-a facut bine si i-a revenit mintea la cap
6
5
Din cand in cand mai trebuie batuta...uita care-i cocosul in familie...bine ca i-a rupt un pic botul.
7
4
Pai tu nu stiai ca o secretara care are relatii imtime cu seful ei nu isi tradeaza sotul pentru ca asta face parte din atributiunile de serviciu nu conteaza ca seful este un patron privat,primar,director etc,cum nici sotiile astora nu au voie sa se bage peste sot pentru ca omul are o munca stresanta si tocmai din cauza asta are nevoie si de momente de relaxare la serviciu nu doar munca si stres.
6
2
A dat de pulakis ,si a retras plangerea ,,ce ti-o fi muerea.
6
6
Si ce daca avea o relatie extraconjugala?!Haide sotule ca esti egoist.
8
6
Vrem o poza cu sotia! Daca se poate, cu fusta ridicata si facuta atunci cand consimtea actul sexual. Multumim pentru intelegere!
15
5
Violata de sot?
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102