REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Secretele vieții amoroase a lui Gheorghe Turda: Iubirea e un adevărat magnet!

Secretele vieții amoroase a lui Gheorghe Turda: Iubirea e un adevărat magnet!

Replica API 9 octombrie 2021 | 00:00 999

După ce povestea de iubire dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a transformat în coșmar, cântărețul de muzică populară în vârstă de 73 de ani s-a declarat deschis unei noi relații amoroase. Artistul spune că nu este adeptul singurătății și este plin de speranță că se va intersecta pe drumul vieții cu o nouă femeie care îl va face fericit.

Gheorghe Turda este pregătit să-și refacă viața

După o căsnicie încheiată brusc, Gheorghe Turda a vorbit deschis despre dragoste într-un interviu la Antena Stars. Cântărețul de muzică populară este deschis ideii de a-și reface viața alături de o nouă femeie și este optimist că, deși în prezent nu este implicat într-o relație, la momentul potrivit va cunoaște persoana care merită să facă parte din viața sa.

„Sunt în stand-by, când e sa vină… o să vină. Singurătatea ucide, iar eu nu o sa rămân de unul singur pana mor. O data și o data o sa vina cineva și în viata mea. Mai este timp, eu oricum ma descurc singur în orice, dar nu e vorba de treabă sau de ajutor, este legat de suflet”, a mărturisit Gheorghe Turda.

Celebrul cântăreț ascunde o mare dramă ce a avut loc în urmă cu 11 ani, când și-a pierdut soția, balerina Elisabeta Turda, în urma luptei cu leucemia. Gheorghe Turda are doi copii, Anca și Voichița, și se bucură și de prezența nepoților care îi mai îndulcesc clipele din când în când.

Celebrul cântăreț a făcut-o pe Elena Ceaușescu să plângă

Artistul a surprins români după ce a mărturisit că a făcut-o pe soția dictatorului Nicolae Ceaușescu să plângă. S-a întâmplat pe 26 ianuarie 1978, când soțul ei împlinea 60 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, celebrul cântăreț de muzică populară a fost invitat la Romexpo, unde a fost susținut evenimentul. Artistul a mărturisit că a dat curs invitației, însă i-a fost foarte teamă că Elena Ceaușescu ar fi putut să-i anuleze orice apariție la spectacole în caz că ar fi făcut ceva greșit.

Elena Ceaușescu l-a pus pe Gheorghe Turda să cânte romanța „A venit aseară mama”. Artistul spune că soția lui Nicolae Ceaușescu a avut o „răbdare de fier” întrucât a ascultat toate 16 versuri ale poeziei lirice. „Am fost invitat la ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu, când a împlinit 60 de ani, a fost un eveniment la Romexpo. M-am dus îmbrăcat nu în costum de muzică populară, ci în frac, așa era eticheta.

Elena Ceaușescu m-a pus atunci să cânt romanța „A venit aseară mama”, cu versuri emoționante: „A venit aseară mama, din sătucu-i de departe,/ Ca să-și vadă pe feciorul, astăzi domn cu multă carte/, A bătut sfios la ușă, grabnic i-am ieșit în prag/, Mi s-a umezit privirea, de iubire și de drag!”.

A avut o răbdare de fier, a ascultat toate cele 16 strofe și plângea. Și-a certat și fiul preferat, pe Nicușor, pe motiv că acesta a vrut să întrerupă momentul artistic, care i s-a părut cam trist. I-a zis ”Taci, Nicule!”. Mi-a fost tare frică, dacă greșeam vreun vers riscam ca Elena Ceaușescu să mă scoată din toate spectacolele, să nu mai apar nici la televizor, așa se întâmpla pe atunci cu toți marii artiști”, a dezvăluit Gheorghe Turda, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mos ridicol...
3
0
Un cantaret valoros, ca om O MARE JIGODIE, cu figuri si laudarosenii. Biata sotia lui cat a mai suferit !!
2
1
In 1978 Ceausescu avea 60 de ani?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212