REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şedinţă cu primarii şi furnizorii de utilităţi. ENEL insistă că penele de curent sunt… de la grauri!

Şedinţă cu primarii şi furnizorii de utilităţi. ENEL insistă că penele de curent sunt… de la grauri!

Replica API 13 iulie 2017 | 00:00 239

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, prefectul Ioan Albu și primarii din județ s-au întâlnit miercuri, 12 iulie, cu reprezentanții furnizorilor de utilități. Cel mai dezbătut subiect: extinderea rețelei de gaze în tot județul şi pe unde anume va trece conducta în care urmează să se “înţepe” şi localităţile care nu beneficiază încă de gaze naturale.

Deşi acesta era subiectul principal al şedinţei, mai mulţi primari din judeţ au făcut front comun în privinţa problemelor pe care le întâmpină cu furnizorul de energie electric. Primarul din Crucea, Gheorghe Frigioi, a ţinut să atragă atenţia reprezentantului ENEL că i se pare inadmisibil ca de fiecare dată când sunt pene de curent să i se răspundă că de vină sunt… păsările! Acestuia i s-au aliat şi alţi edili din judeţ, care au reclamat, la rândul lor, că vara şi iarna “e ca şi cum un copil s-ar juca la comutator, oprind şi pornind lumina”. Reprezentantul ENEL a explicat că răspunsurile companiei chiar nu sunt o glumă şi că, în perioada verii, având în vedere că se recoltează, se adună foarte mulţi grauri! Păsările s-ar aduna pe firele de înaltă tensiune, de unde şi întreruperile de curent.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un raspuns ironic la adresa consumatorilor.Rusine!
1
0
De aici si numele de "pene de curent", de la "pene de grauri". Este vina noastra, suntem niste lasi toti asa este poporul asta al nostru, gura mare fapte 0.
4
0
Sa ii dam afara din tara de hoti ce sunt ENEL, nu au investit nimic in tara asta , doar au scos banu in afara tarii. Investitiile care cica apar pe hartie sunt de la firme private care isi platesc ei transformatoare si apoi ii obliga ENEL sa le cedeze lor , ca altfel nu ii cupleaza. Apoi declara enel ul ca a facut investitii pe banii altora de fapt. Lucreaza un prieten la ENEL si vede tot ce se intampla.... dar pe politicieni nu ii intereseaza si ii tolereaza pe hotii astia de ENEL
3
0
UNII SPUN CA SUNT DE LA CIORI
6
0
La ovidiu cartieru tineretului trebuie bransat de aproape 10 ani si Enel nu face nici un demers rusine
2
1
ENEL are grauri la creier, niste excroci nenorociti
5
0
sunteti niste nenorociti mi-ati distrus aparatura electrica din casa cu penele voastre de curent iar la explicatii mi-ati raspuns ca eu sunt de vina ,sa va fie rusine !
9
2
BAAAA ENEL ...,SUNTE-TI HOTI... LUMEA SA VA TAVALEASCA PE UNDE VA PRIND ... PE PATRONI ORDINARI
7
0
Enelu sifoneaza banii in italia, investitii serioase nu face, sefi comunisti din belsug
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367