REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Șeful de campanie al Robertei Anastase construiește blocurile ANL din Poarta Albă

Șeful de campanie al Robertei Anastase construiește blocurile ANL din Poarta Albă

Andreea VREJOIU 14 iulie 2023 | 00:00 2081

Comuna Poarta Albă va avea, în sfârÈ™it, locuinÈ›e pentru tineri. LicitaÈ›ia pentru execuÈ›ia proiectului finanÈ›at de AgenÈ›ia NaÈ›ională de LocuinÈ›e È™i-a desemnat câÈ™tigătorul, în urma unei proceduri iniÈ›iate în cursul zilei de 9 martie a.c.. Astfel, contractul de proiectare È™i execuÈ›ie lucrări de construcÈ›ii – montaj a fost obÈ›inut de o societate de PloieÈ™ti, condusă de Costin George Enescu È™i Alexandru Claudiu ColeÈ™iu, cel din urmă fiind un apropiat al fostei È™efe a Camerei DeputaÈ›ilor, Roberta Anastase. Valoarea contractului este de 7.721.525 de lei, fără TVA.

seful de campanie al Robertei Anastase construieste blocurile ANL din Poarta AlbaAlexandru Claudiu Coleșiu

AgenÈ›ia NaÈ›ională pentru LocuinÈ›e a atribuit recent contractul ce vizează proiectarea È™i execuÈ›ia lucrărilor de construcÈ›ii – montaj, aferent obiectivului de investiÈ›ie “LocuinÈ›e pentru tineri, destinate închirierii, judeÈ›ul Constanta, comuna Poarta Albă”, în urma unei proceduri de licitaÈ›ie iniÈ›iate pe 9 martie 2023. CâÈ™tigătoare a fost declarată societatea Colen Impex SRL din PloieÈ™ti, deÈ›inută de Costin-George Enescu È™i Alexandru-Claudiu ColeÅŸiu, un apropiat al fostei ÅŸefe a Camerei DeputaÅ£ilor, Roberta Anastase.

seful de campanie al Robertei Anastase construieste blocurile ANL din Poarta AlbaRoberta Anastase

Claudiu ColeÅŸiu a fost partener de afaceri cu soÅ£ul Robertei Anastase ÅŸi „fost director general al Conpet SA PloieÅŸti, companie aflată în parohia Ministerului Economiei ÅŸi a Fondului Proprietatea ÅŸi controlată la nivel informal de către tatăl Robertei Anastase, Corneliu Anastase.” De asemenea, în trecut ColeÅŸiu a fost ÅŸi ÅŸeful de campanie al fostei ÅŸefe a Camerei DeputaÅ£ilor.

seful de campanie al Robertei Anastase construieste blocurile ANL din Poarta Alba

Astfel, potrivit SEAP (platforma de achiziÈ›ii publice, numai în 2022, compania Colen Impex – deÈ›inută de Claudiu Alexandru ColeÈ™iu (50%) È™i Costin George Enescu (50%) – a semnat contracte de milioane de euro cu CNI È™i cu Consiliul JudeÈ›ean Prahova, condus de Iulian Dumitrescu de la PNL. Potrivit documentelor companiei publicate în Monitorul oficial, în 2009, Alexandru ColeÈ™iu a fost asociat în firma Opticom Instal cu firma ING Metal ART, reprezentată de omul de afaceri Victor Farca, pe atunci partenerul, acum soÈ›ul senatoarei PNL Roberta Anastase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claudiu Alexandru Coleșiu , a furat asta de la Conpet cit a putut ! dar nu l a intrecut pe Chis timur vasilica , ha ha ha
3
0
se ...ajuta asa i in politica , nu te lasa la ...greu,omul de langa tine si tu fac la fel ,dai din ...teschelea ,iavas, iavas, pentru ...nasi!
4
0
Politicienii intra in politică carpă in c*r și ies milionari in euro Cumpăra hectare cu teren ridică blocuri La bani ii verifică Gică de la frizerie
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272