REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șeful DNA anunță o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea: Sper să fie soluționat cât mai repede dosarul Tel Drum

Șeful DNA anunță o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea: Sper să fie soluționat cât mai repede dosarul Tel Drum

Replica API 3 iulie 2019 | 01:52 447

Liviu Dragnea

Călin Nistor, șeful interimar al DNA, a declarat la ieșirea de la întrevederea cu delegația MCV că s-a discutat de buna administrare a sistemului judiciar și activitatea direcției. În ceea ce privește Tel Drum, Nistor a precizat că dorește soluționarea cât mai rapidă a dosarului.

,,Discuțiile (cu delegația MCV – n.r.) sunt confidențiale. Comparativ cu anul trecut (activitatea DNA – n.r.), e oarecum apropiată ca și parametri statistici. Nu sunt diferențe semnificative”, a afirmat șeful interimar al DNA, Călin Nistor.

În ceea ce privește dosarul Teldrum, șeful DNA a precizat că se așteaptă o pronunțare din partea Tribunalului Teleorman.

,,Și eu mi-aș dori să fie soluționat cât mai repede acel dosar, cu o soluție legală. Știți că a fost necesară redeschiderea urmăririi penale într-un alt dosar, care privea o parte din acele infracțiuni care făceau obiectul investigației din cauza respectivă (în ceea ce privește dosarul Teldrum – n.r.). A fost sesizată Înalta Curte pentru confirmarea redeschiderii, cauza a fost declinată pentru că între timp o persoană își pierduse calitatea de parlamentar și, practic, competența revenea tribunalului și a fost trimis la Tribunalul Teleorman. După ce tribunalul se va pronunța. într-un fel sau altul, va fi soluționată și acea cauză”, a declarat Călin Nistor, la ieșirea din sediul Reprezentanței Comisiei Europene.

Cu privire la pronunțarea așteptată de la Tribunalul Teleorman, șeful DNA a mai spus că nu știe când va fi soluționată cauza. Acesta a precizat că ,,doar judecătorul stabilește când dispune o hotărâre în acea cauză. O parte din faptele care fac obiectul acelei investigații aflate în lucru la Secția de combatere a infracțiunilor asimilate, pentru acele fapte s-a dat anterior o soluție de care procurorul de caz nu a știut (în ceea ce privește pronunțarea Tribunalului Teleorman – n.r.)”.

Delegația MCV a avut marți discuții și cu ministrul Justiției Ana Birchall, președintele CSM, Lia Savonea, vicepreședintele Nicolae Solomon și procurorul general Bogdan Licu. Delegația efectiuează o vizită în România pentru a evalua situația justiției din țara noastră.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua Neagule ai aflat si tu ca nu doar Dragnea a furat in Romania,bineinteles ca nu este doar Dragnea singurul hot dar daca foarte multi hoti au scapat speculand tot felul de portite din justitia romaneasca sau fiind "uitati"sau etc asta nu inseamna ca asa este normal si toti mari hoti ai Romaniei trebuie sa fie ocrotiti de justitie nu judecati si condamnati.
1
0
sugi pula ca pelicanul , tu ca ma - ta si cu tac-tu , si cu grigore cumnat-tau !!!!
1
3
Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR.
7
1
Cat mai multi ani cu executare pentru tine bai scursura umanoida!
3
1
Si bineanteles ca fituica psdista,,Replica" nu lasa loc de comentarii la moga, felix stroe, tit brailoiu sau fagadau. Prin urmare profitam si le transmitem multa...multa...Mu1e la toti si la PSD in mod special care, zilele astea, a votat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
9
0
puterea este o amanta cruda !
2
0
In regula,sa zicem ca Dragnea va raspunde pentru ce i se impune ca ar fi savarsit.cam cand credeti ca vor raspunde si restul celor care au devalizat Romania? Nu de alta,dar barbierirea padurilor,disparitia flotei,praduirea tuturor resurselor,distrugerea industriei la nivel national,toate astea se vad naibii si din Cosmos. Cu siguranta ca nu Dragnea a fost miezul putred peste tot. Majoritatea banditilor se lafaie precis in straturile superioare ,au bani cacalau,dispune de vietile romanilor. OK,se face tam-tam ca intra un hot la puscarie si peste drum fac chef interlopii periculosi.
6
1
Cam mica pedeapsa daca avem in vedere ca Dragnea mai are o condamnare deci este recidivist adica omul nu a gresit odata ci infractionalitatea ese modul lui de viata.
7
2
nu isi ia mult asta vreo 6 ani si 8 luni ... minim... cine nu cred va vedea sunt judecatorul care il va judeca pe tilica asta
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212