REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SFÂRŞITUL LUI 'PORTOCALĂ'! Negulescu, exclus definitiv din magistratură pentru nenorocirile de la DNA Ploieşti

SFÂRŞITUL LUI 'PORTOCALĂ'! Negulescu, exclus definitiv din magistratură pentru nenorocirile de la DNA Ploieşti

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:31 607

S-au năruit speranţele vestitului Mircea Negulescu de a lucra din nou ca procuror. Exclus din magistratură de Consiliul Suprem al Magistraturii în urmă cu un an pentru nenorocirile comise la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, zis “Zdreanţă”, zis “Portocală”, va rămâne în afara sistemului pentru totdeauna, anunţă luju.ro.

Completul de 5 judecători în materie civilă al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a pronunţat luni seara, 8 aprilie 2019, decizia definitivă în cazul recursului formulat de Mircea Negulescu împotriva hotărârii Secţiei pentru procurori a CSM de la începutul anului trecut, de excludere din magistratură. Astfel, instanţa supremă, deşi a făcut anumite modificări în hotărârea CSM, a menţinut decizia de excludere din magistratură a lui Mircea Negulescu.

(...) Totuşi, “Zdreanţă” poate avea o şansă să scape mai ieftin, cu o pedeapsă mai mică. Mai exact, să colaboreze cu procurorii de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie şi să îşi dea în primire şefii care i-au dat ordinele de... "paradire".

Iată minuta ICCJ:

“Minuta deciziei civile nr. 90. Admite recursul declarat de Inspectia Judiciara impotriva incheierii din 17 ianuarie 2018, pronuntata de Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, in dosarul nr. 3/P/2017. Caseaza, in parte, incheierea atacata si respinge exceptia inadmisibilitatii probei cu inregistrarea si transcrierea convorbirii telefonice din data de 15 decembrie 2016, purtata de catre procurorul Negulescu Mircea cu numita Vlad Elena Simona. Admite proba respectiva. Mentine celelalte dispozitii ale incheierii atacate.

Respinge recursul declarat de Inspectia Judiciara impotriva Hotararii nr. 2P din 30 ianuarie 2018, pronuntata de Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii in dosarul nr. 3/P/2017, ca nefondat. Admite recursul declarat de Negulescu Mircea impotriva aceleiasi hotarari. Caseaza, in parte, hotararea atacata, in sensul ca respinge actiunile disciplinare conexe formulate de Inspectia Judiciara impotriva procurorului Negulescu Mircea, pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. b) si lit. i) teza intai din Legea nr. 303/2004.

Mentine celelalte dispozitii ale hotararii atacate privind respingerea exceptiilor; admiterea, in parte, a actiunilor disciplinare conexe si aplicarea sanctiunii disciplinare constand in 'excluderea din magistratura', pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) (2 abateri disciplinare) si lit. l) din Legea nr. 303/2004; respingerea actiunilor disciplinare conexe pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. j) si l) din aceeasi lege. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 8 aprilie 2019”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta i - a dat la muie nevestei tale ca sa nu te ancheteze. Bai cacatule , bai lingaule , asta a omorat oameni , a distrus familii bagati - ai pula in ma-ta !
3
3
felicitari dle Negulescu- va admir si stiti de ce- nu va cunosc-dar am urmarit in deaproape evolutia curvelor familiei Cosma, tarziu dar a iesit la lumina adevaratele lor afaceri, curva care s-a intins cu tot orasul se visa europarlamentar, doamne cu ce jigodii ne-am procopsit. Am asa o senzatie ca veti avea castig de cauza. Ciuma rosie trebuie rasa din temelie, dupa ce li se va confisca toata averea furata prin hotie si legi speciale de mentinere a acesteia. Poate, in al douasprezecelea ceas vor intelege si votantii ciumei rosii , in cine si-au pus speranta
3
2
se va face dreptate ! la puscarie cu tortionarii si cu procurorii manjiti , procurorii care au distrus mii de familii , niste jegosi care au fabricat denunturi , au santajat martorii , au contactat nevestele arestatilor pt a obtine denunturi . Totul sub paza lui kovesi .
4
2
Te a fatat mata in galeata cu apa!
3
2
Bai NICU ROSU fiu-tu dar mai ales fie-ta sunt mandria TSD-ului .Nu mai avem loc de ei,primii peste tot!Adevarul ca nici cu nevasta-ta nu ne este rusine, profesoara de elita la supt, avem chilotii bagati in cur,te asteptam pe tine sa ne sufli in caval pana ies !
4
4
baietii si mai ales fetitele de la TSD sunt campioni la supt pula sistemului. Suntem tarfele voastre, sloboziti-va pe noi.
6
11
Asta merita sa l ingropam in cacat pana in gat...
18
3
bre nea florea nu te mai agita sa- nu-ti plesneasca o vena acum la al 6-lea mandat bea o tuica cum esti obisnuit sa te calmezi .o sa vina si vremea cind fita o sa dea socoteala .ce va luati de portocala ? a vrut sui el sa dea o muie unei pesediste cintacioase .ce e rau in asta ?
13
11
For labagii hastas in anus , unde sunteti ba taraturilor , numai abuzuri fac cacatii astia . Mama ce victorie azi , dechid Sampania cu Mircea badea . MUE HASTAG
19
12
UNDE PULA MEA SUNTETI DE NU COMENTATI ?.Javrele internationale johannis,kovesi,lazar SUG PULA.LA PUSCARIE DERBEDILOR
22
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212