REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Sfaturi și recomandări de prevenire a victimizării pentru constănţenii din Palas şi Coiciu

Sfaturi și recomandări de prevenire a victimizării pentru constănţenii din Palas şi Coiciu

Replica API 8 iunie 2019 | 04:54 491

La data de 6 iunie a.c., cea de-a patra zi a Săptămânii Prevenirii Criminalității, zi dedicată prevenirii infracțiunilor comise contra patrimoniului, poliștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, au desfăşurat activităţi informativ-preventive, în proximitatea cartierelor Palas și Coiciu, din municipiul Constanța.

În acest context, poliţiştii au oferit persoanelor întâlnite pliante cu sfaturi și recomandări de prevenire a victimizării cetăţenilor, acordând în acest sens o atenţie deosebită vârstnicilor.

Polițiștii le-au explicat cetățenilor faptul că neglijenţa poate conduce la producerea unor fapte ilicite. Astfel, neasigurarea ferestrelor și a uşilor sau lipsa unui sistem de alarmă pot favoriza comiterea unor infracţiuni de furt sau tâlhărie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Organul de politie are capul descoperit, desi e obligat sa poarte sapca. Cum sa recunoastem daca un organ e valid sau nu?
3
0
Pliantul e platit de infractori sau de firmele de comercializare SISTEME DE ALARMA? Asa e cind esti bujetar. Trebe sa fim politicorect cu netrebnici de parlamentari.
1
0
pai pentru inceput evitati contactul cu militia
0
0
Dreptul la autoaparare si pedepse foarte dure pentru faptuirori nu avem. Deci,raman vorbele in vant si existenta degeaba a unor structuri frecatoare de sula,pe bani ,aceste structure nefiind efectiv lasate sa apere populatia decat formal si folosite eventual pentru a abuza cetateni care au tupeul sa-si exprime nemultumirea fata de sistemele mafiote din conducerea tarii.
5
0
dar nu mai bine ar fi politia mai prezenta si mai activa?
7
2
Vorbe in vant ! Sau praf in ochi !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272