REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Și-a înjunghiat prietenul pentru că era... posedat

Și-a înjunghiat prietenul pentru că era... posedat

Victor ROTARU 14 iunie 2023 | 00:00 1600

Demir Florin Cristofor, un constănțean cunoscut cu antecedente penale, a fost înjunghiat chiar de un prieten în timp ce se afla în vacanță, împreună cu iubita sa, în Cehia. Ismail Sener, cel care l-a înjunghiat pe Demir Florin, l-a rugat să nu depună plângere împotriva sa, spunându-i că îi va da 30.000 de euro și o mașină, Demir Florin refuzând, Ismail Sener spunându-i chiar că a fost posedat în momentul în care l-a înjunghiat. 

si-a injunghiat prietenul pentru ca era... posedatFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 10 august 2017, atunci când Demir Florin se afla în Cehia, împreună cu iubita lui, în calitate de turist, fiind în vizită la un prieten. Într-una din zile, Demir Florin, întors de la o petrecere, se întâlnește cu iubita prietenului la care era în vizită, aceasta spunând faptul că iubitul ei a fost dat afară din locul unde stătea, pentru neplată, menționând că acesta ar fi luat droguri cu o zi înainte și era beat. 

În așteptarea prietenului dispărut, la ușa unde stătea Demir Florin împreună cu iubita lui apare Ismail Sener. Demir Florin și Ismail Sener au discutat preț de câteva secunde, ca mai apoi, dintr-o dată, Ismail îl înjunghie pe Demir. Pentru că sângera excesiv, prietenii l-au transportat imediat pe Demir Florin la spital, acolo unde a intrat direct în operație. Imediat după incident, Demir a fost contactat de către Ismail, cel din urmă cerându-i să nu facă nici o declarație împotriva sa, oferindu-i suma de 30.000 de euro și o mașină, Demir refuzând însă oferta. Ulterior, agresorul l-a mai contactat o dată pe Demir Florin spunându-i că a fost posedat în momentul în care l-a înjunghiat, spunându-i totodată ca Demir Florin să-l înjunghie, pentru a fi chit. 

si-a injunghiat prietenul pentru ca era... posedatMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Ismail Sener, cunoscut cu antecedente penale în străinătate, la pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272