REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şi beach barul lui Matichescu, din Năvodari, aproape de DEMOLARE

Şi beach barul lui Matichescu, din Năvodari, aproape de DEMOLARE

Replica API 3 iunie 2020 | 00:51 16631

Firma Noche Caliente SRL se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari. Aceasta a fost somată ca, în termen de 72 de ore, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari. Demolările au survenit pe motiv că acele construcții, gherete, beach-baruri, fose septice, nu respectă normele legale. Societatea aparține Mirelei Matichescu, secretarul județului Constanța, membră PSD, deținând 95 % din acțiuni. Mirela Matichescu spune că problemele pe care ea le are, la fel ca și ceilalți agenți economici, sunt cauzate de lipsa unui PUZ al plajelor, cel actual datând din 2007. Aspect confirmat chiar de directorul ABADL, Bogdan Bola, care a precizat că sunt ceva probleme cu documentația

Actualizarea PUZ-ul pentru plajele de pe litoral… la anul și la mulți ani!

Ani la rândul, foștii directori ai ABADL au închis ochii ilegalităților comise de agenții economici. Pe vremea lui George Papari au fost demarate procedurile la Ministerul Dezvoltării pentru actualizarea PUZ-ului pentru plajele de pe litoralul românesc. Ideea a fost bună, conceptul a fost gândit prost. De ce spunem asta? Pentru că planul urbanistic zonal se referă la toate plajele de pe litoral, și nu a fost elaborat separat, pe fiecare unitate administrativ teritorială în parte. Așa se face că a ajuns să se aleagă praful de întreaga documentație, undeva într-unul din biroului Ministerului Dezvoltării, dar și al Agenției de Mediu. Practic, proiectul este blocat din pricina lipsei unor avize sau acte ce ar fi trebuit emise de una sau mai multe UAT-uri. ”PUZ-ul este blocat. A fost gândit pentru întreg litoralul. Dacă s-ar fi făcut pe fiecare UAT în parte, ar fi fost mai simplu”, spune Bogdan Bola, directorul ABADL.

Mirela Matichescu, somată să-și demoleze construcțiile în 72 de ore!

Și Mirela Matichescu a fost somată să-și demoleze construcțiile, din pricina aceluiași PUZ. Vrea să intre în legalitate, dar legea nu-i permite. ”Am contestat, într-adevăr, măsura de demolare în 72 de ore a construcțiilor de pe plajă. Până la ora actuală, n-au fost în stare să scoată un PUZ al apelor, au pretenția să funcționăm după un PUZ din 2007. La vremea aceea, în zonă era numai boscheți. Suntem agenți economici care plătim taxe și impozite pentru construcții. Noi avem contract cu ABADL, însă nu putem să punem pe plajă doar șezlonguri, pentru că nu faci profit. Este normal să oferi clientului condiții. Am făcut toalete, beach baruri. Ei spun că nu avem autorizație. Vrem să intrăm în legalitate, să ne lase să intrăm în legalitate, nu sunt infractori, În situația mea, sunt sute de agenți economici care vor să intre în legalitate”, a spus, pentru Replica.

”Nu vreau să cred că, în spate se află anumite interese, nu numai politice, ci și personale ale unora sau altora”

Aceasta a mai precizat faptul că nu a avut probleme, în trecut, cu fosta conducere a ABADL, pentru că a înțeles că este o problemă ce trebuie rezolvată la nivel înalt. ”N-am avut probleme cu vechea conducere a ABADL. Am avut discuții cu domnul Uzun, a demarat procedura de elaborare a PUZ-ului, și noi am umblat peste tot, pentru a obține acte, avize, însă Comisia din cadrul Ministerului Dezvoltării cere niște chestiuni care, spune ABADL, nu e în măsură să le îndeplinească”, a mai specificat Matichescu. ”Nu vreau să cred că, în spate se află anumite interese, nu numai politice, ci și personale ale unora sau altora”, a conchis Mirela Matichescu.

Noche Caliente SRL este deținută de Mirela Matichescu, cu 95 % din acțiuni, și Florentina Daniela Mastromarino, cu 5 % din acțiuni. Răzvan George Micu este administratorul societății. Matichescu mai deține și societățile: Events Club SRL, Airtours SRL, Bizarre Food și Baz Bistro Biz.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mackerel si Massaranduba mamaia 2 grajduri de tigani cu supra preturi ale acestei maimute urate...femeia asta e in opinia mea efectiv hidoasa.
1
0
Cum a ajuns curva asta penala administrator punlic al judetului Constanta de la clubul de noapte numita de bosorogii din PSD care s-au varsat boasele in es !
2
0
Pai si cum facem? Ca astazi , madam Matichescu manca linistita la ea pe terasa!! Mintiti poporul cu televizorul! Dar stai...am uitat ca legea nu este pentru toata lumea!!
2
0
SI NU A AJUTAT-O MR.HORIA CA SA NU-I DEMOLEZE , CA ESTE IN RETEA DE VE VREMEA LUI MAZARE SI NICUSOR CONSTANTINESCU!!
3
0
Legea se aplica pentru toti sau numai pentru masa de vot? Undeeste ilegal trebuie sa se aplice legea. Ori suntem golani ori nu mai suntem.
2
0
O stiu pe Mirela. O fata care a muncit mult. Sunt de acord ca daca se demoleaza una sa se demoleze toate. Dar pe de alta parte nu inteleg ura asta. Ce se doreste? Plaje libere? De ce nu se merge la Corbu sau la Vadu. Sunt multr plaje virgine. Nu va mai intelege nimeni. Daca e rau, de ce e rau? Daca e bine, de ce e bine? Acum 7 ani nu venea nici pulea la plaja la Navodari. Acum te deranjeaza beach barurile.
2
8
Matichescu Mirela, administratorul jud Constanta, numita politic de presedintele Consiliului Judetean, Horia Tutuianu, este in ilegalitate. Ea ar trebui sa dea exemplu. Nu sa construiasca ilegal. Are salariu peste 10.000 lei lunar plus alte venituri de la stat, de prin CA uri. Cat tupeu are! F multi au inteles si au demolat personal constructiile ilegale. DEMISIA din functia publica de administrator al judetului Matichescu Mirela! Conduce un Range Rover Vogue de peste 100.000 eurocare nu apare in declaratia ei de avere. O lipitoare care suge din banii publici si care este in ilegalitate.
15
2
Si.... pozele cu sandramaua Mirelei cand vedem? Hai nu plange draga!!! Ai luat destule spagi... trebuie sa mai dai si inapoi! Sa vedem ca se concretizeaza ceea ce scrieti aici !
9
0
Eu stiu ca femeia asta a facut locuri foarte frumoase cu mult inainte sa intre in politica...si au fost repere pt multi....si nici abordabila nu prea a fost....SE VAD INVIDIILE SI FRUSTRARILE celor care comenteaza ...toti lenesii care nu vor decat moca totul....BAAAAA , puneti osul la treaba....CA NU VI SE CUVINE NIMIC....CRETINILOR...VA LASATI MANIPULATI PT2 LEI...CREIERE de CINGO
6
7
Numai comunisti....Comentatori de doi bai , saraci si lenesi , care dau intotdeauna vina pe alti pentru toata impotenta lor....Asteapta cu mana intinsa , sa le dea de la stat pe gratis , vor sa fie totul gratis , parcarea gratis , apa gratis , curent gratis , medici gratis , profesori gratis , transport gratis si tot asa. Daca va ia cineva la bani marunti nu ati realizat nimic toata viata voastra.
8
5
Mie imi place localul,insa sa nu uitam ca D na patron l a ridicat fiind buna prietena cu V.Dancila! Se iubesc mult..bune prietene
3
2
Pe ma - ta ai futut-o
5
1
Nenorocita asta vorbeste de interese personale...nu iti este rusine, mai ipocrito? Dar pana acum tu cum ai facut afaceri? Oare pozitia ta politica nu te-a ajutat? Dispari cu toate cacaturile astea! E frustrant sa vezi ca nu iti mai functioneaza parghiile politice, nu-i asa? Mi-e scarba de voi! Sunteti niste nenorociti si sper ca veti plati!
12
5
Un om de o valoare incalculabila...nu se putea fara aceasta eminenta! Are afaceri, face politica la nivel inalt...si bineinteles ca afacerile ii merg struna...doar este in politica. Tiparul nenorocit cladit de PSD, partidul care a distrus Romania. Bucata cu bucata! Atatea exemple infecte...nu se mai termina. Trebuie sa inlaturam mizeria asta! La vot! Masiv! Macar pentru copiii nostri! Astia le distrug viitorul!
21
3
Artagea da limbile
7
2
Pe asta o arde olea akm
12
5
Demolati tot fara exceptie. Plaja sa fie libera.
12
2
Cu ani in urma, Mirela facea ravagii in caminul UMC ! Inclusiv in camerele de studenti nigerieni ! Meserie, te halesc !
16
4
Nu v-a mai cacati pe voi , e buna gagica!
9
5
Buzele tale doua petale....!
27
0
Mirela imi plac buzele tale ! Nebuno ce felatii extraordinare faceai in hamac anul trecut ! Robert stie !!!
27
0
Nu se intra in legalitate modificand legea dupa cum ii place monei, desi ea asa lucreaza. Se respecta legea existenta!
33
5
PE ASTA AM FUTUTO IO...
13
2
Dragi investitori ratati, nu mai curatati plaja de baraci, ca sa atrageti voi lume in haznaua voastra de statiune infecta acum ca se ridica restrictiile. Prestati un show de cacat la propriu. Speram ca tot raul pe care l-ati produs in Romania sa vi se intoarca inzecit. Mamaia Nord este cea mai mare buba publica din ultimul deceniu. Niste parveniti care cred ca pot dicta ei turismul cum vor. Niste prosti, niste derbedei, niste hoti privilegiati. Ma bucur ca sunteti blestemati cu vederea la PETROMIDIA... ca doar omul in vacanta vrea sa vada uzine nu? hahaha catei prosti de ultima speta.
32
2
Foarte bine!!! Radeti-le pe toate sa ramana plajele curate!
39
1
Da' mai la sud, prin Olimp, Venus, Saturn nu ajung cei de la ABADL cu controalele?
30
2
Demolati toate cosmeliile din lemn si treceti dupa aceea la hotelurile construite pe nisip. Plajele trebuie sa fie ale tuturor nu ale unor smecheri.
41
1
Profesionistii isi arata valoarea! Nu le trebuiesc autorizatii lor. Doar prostii asteapta cu anii dupa autorizatii!
33
0
pe cand?sau nu avem curaj?
28
3
Vedeti, asta e caracterul tipic psedist. Dosare politice, interesese obscure, si ei sunt nevinovati. Bai, orban, macar si-a asumat si a recunoscut. Astia, chiar daca ii prinzi cu rata-n gura spun ca nu e adevarat. Revenind la speta, personajul dintro poza, sigur e femeie? Nu cumva e travestit? Intreb pentru un prieten care are fantezii cu transe.
35
2
De ce nu ma mir ca beach barurile de pe litoral sunt detinute de angajati ai primariei.Si ne mai miram de ce pana acum,cand s-a schimbat directorul,pe plajele de pe litoral se construia haotic si nimeni nu controla situatia.
34
1
Ce profil de bivolita are
37
0
O femeie rea, urata si proasta. Tipic PSDista.
41
0
MIRELA CAND AI FACUT BARUL PE PLAJA FARA AUTORIZATIE NU AI FOST INFRACTOARE?DE CE NU AI FACUT TOTUL LEGAL DE LA INCEPUT?PENTRU CA ERA SEF VIERMELE DE MAZARE?NU TE MAI DA VICTIMA CA STIM CA ESTI O ZDREANTA NENOROCITA,CU FIRME MULTE DAR TOT ANGAJATA LA PRIMARI.MI-E SILA.
64
2
Sigur tot machedoanca este psdista asta ,daramati toate sandramalele la hotii astia prietenii lui Mazare si Constantinescu
44
4
Matichescu Bitch are beach bar? What a bitch.
51
2
Frumoasa femeie!!!
6
44

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218