REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Şi Tudorel Chesoi este PREOCUPAT să SCAPE de Făgădău

Şi Tudorel Chesoi este PREOCUPAT să SCAPE de Făgădău

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 1541

Continuă seria de interviuri în cadrul cărora ziarul Replica vi-i aduce în fața camerei pe candidații la Primăria Municipiului Constanța. De această dată, l-am avut ca invitat pe Tudorel Chesoi, președintele Alianței Național Țărăniste Constanța. Acesta a vorbit despre ce îi lipsește Constanței pentru a deveni un oraș cu adevărat frumos, dar și ce proiecte ar putea implementa dacă s-ar afla în scaunul de primar.

Reporter: Ce șanse credeți că mai are Decebal Făgădău să mai fie reales încă un mandat?

Tudorel Chesoi: La ora actuală, eu, să fiu în locul cetățenilor, nu l-aș vota pe primarul Făgădău, pentru că nu se văd realizările promise în 2016. Fără nicio răutate, s-au făcut foarte puține lucruri, orașul arată gri, chiar gri închis. Oamenii sunt nemulțumiți. Se impune o schimbare, dar problema este cu cine îl schimbăm pe domnul Făgădău și majoritatea Consiliului Local. Consiliul Local trebuie să fie deschis pentru a acorda bugetului prioritățile cele mai bune pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.

Reporter: Sunt anumite întrebări legate de relația dumneavoastră cu Radu Mazăre. Ce ne puteți spune legat de acest lucru?

Tudorel Chesoi: Relația mea cu Radu Mazăre a fost una oficială. Radu Mazăre era recunoscut ca fiind o personalitate puternică. Atunci nu prea vorbea niciun consilier și, fără să mă laud, am avut amendamente pe care chiar le-a supus votului, le-a dezbătut și chiar le-a aprobat. Nu foarte multe, este adevărat. Nu am avut o relație specială cu Radu Mazăre, nu ne-am întâlnit în mod separat. Probabil am fost apreciat de Radu Mazăre pentru intervențiile mele și pentru ideile mele. Atât și nimic mai mult.

Mai multe detalii din interviu puteți găsi în video-ul de mai jos:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
shezi ghinishor ca n ai nicio sansa...vezi ti de salvarile tale
4
0
Sigur ca nu asta,dar asa,ca Chestie. Jegosul face cosmelii tiganilor in HCoanda si aia umbla noaptea la furat,vandizat masini,nici dracu nu ii vede,ca nu sunt camere pe strazi,politia doarme in bocanci,jandarmeria la fel,se plimba gratis pe ratc,stau pe caldura si apa calda platota de noi, vand tigari in piete sa isi rotunjeasca veniturile,asta e tot ce a facut mizerabilul de Fagadau. A facut cosmelii ptr tigani,e teren viran la cap de linie 48,muta HC acoloMazare avea pica pe Tomis Nord,ca nu il vota si asa I-a captusit cu HC in zona.Mosiilor sa le ascundeti buletinele,sa nu voteze Fagabou.
2
0
Chesoi,unul din cei mai mari nemernici pe care i-am intalnit!Ce a facut asta in miscarea sindicala ,cum a primit locuinta din centru,el cu Barde si cu altii...Verificati-i trecutul acestui mate fripte,pe unde a trecut,nici iarba nu creste!Unul cu un liceu facut la seral care locuia prin camine de nefamilisti,ca nici sotia nu il mai suporta Vorbim si de banii de butelii sau de Dacia sindicatului?
6
0
Interviul lu' peste. Cum poti sa ai pretentii de la o persoana care se crede jurnalist pe teme politice dar ia interviuri FILMATE imbracat in TRELING. ...chiar daca cel intervievat fura curent.
7
0
Du-te la Techrighiol, lasa pe altii mai competenti, nu ai pic de creier.
9
0
decat asta, mai bine impotentul de fagadau!
10
0
Toti ravnesc la scaunul de primar! Vin cu proiecte mincinoase care nu se finalizeaza in cei patru ani ,dupa care mai vor inca patru ani pentru continuitate.La urma devin mincinosi ,necredibili in fata votantilor si ipocriti ca si-ar mai dori inca un mandat daca s-ar mai putea.Asa ca atentie mare pe cine puneti stampila!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212