REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ȘICANARE în trafic, la Constanța! A coborât din BMW să sară la bătaie - VIDEO

ȘICANARE în trafic, la Constanța! A coborât din BMW să sară la bătaie - VIDEO

Replica API 25 ianuarie 2018 | 00:36 1075

HAOS în traficul din Constanța! Un șofer care conducea un autoturism marca BMW pe bulevardul Tomis din Constanța a făcut show cu modul său de a conduce agresiv. Mai mult, a coborât la unul dintre șoferii aflați în trafic făcând scandal, adresând injurii și chiar fiind la un pas de a sări la bătaie.

Limbajul licențios și comportamentul agresiv folosit de șoferul autoturismului este de condamnat, cel care a filmat cu ajutorul unei camere de bord a decis să facă totul public pentru ca organele de poliție să se sesizeze cu privire la acest aspect.

Mai mult, se poate observa faptul că șoferul conduce agresiv, taie fața la mai multe autoturisme, schimbă benzile fără să semnalizeze și blochează intersecții.

C.C.

Untitled from No name on Vimeo.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zi-ne si noua cat te-au costat silicoanele?vezi ca au nevoie baietii de la asociatia''mozaic''-lgbt de fetite pentru demonstratii pasnice.
1
0
Nu mai sariti sa aparati voi repede soferul de BMW, toti am fi injurat daca se baga in halul ala, asa ca nu va mai dati voi baieti calmi la volan ca nu sunteti.
2
0
anonim marcel taci dracu fetito ca te fut
0
0
ala cu BMW e cum e dar somitatea asta care conduce? s-a bagat, nu l a lasat, de ce l ar lasa? sa i dea la m.... asa l a invatat ma sa...
0
0
umflatu lu mmti
2
0
haha ce sani de alaptat are grasanul hahahaha
4
0
La puscarie cu gibonii!!! Aloo justitiaaa politiaaa!!!
3
0
E clar de unde atata prostie in trafic numai cand citesti comentariile. Nu l mai faceti frustrat prostilor,omul probabil se comporta asa pentru ca e satul de toti cocalarii din trafic. Auzi si pe ala mai jos ca el are 2m si 100kg. Si daca ai pe cine crezi ca impresionezi? In afara de femei ca cel cu bmw cu sanisori. Invatati in plm sa conduceti ca numai permise pe branza aveti date de toti pensionarii
2
1
Sonorul spune totul despre soferii din Romania . Agresivitate , frustrari si proasta educatie . Unul forteaza schimbarea de directie la stanga iar celalalt e deranjat de fapt de masina BMW , nu isi vede de drum , inchide trecerea si injura asa cum stie el mai bine . Vai de noi ! Asa popor , asa conducatori .
8
1
Astept nr de masina a lu grasu tatos cu bmw sa ii rup capu
6
2
pot sa confirm,fiind participant la trafic in momentul respectiv,ca domnul care filmeaza nu a avut absolut nicio vina si nu la sicanat pe cel cu BMW inainte sau ceva de genul!eu personal am vrut sa ies din masina deoarce,pentru a se tine dupa domnul care a filmat, cel cu BMW a stat in spatele meu la apx 2cm.Vad ca unii oameni nu inteleg cum functioneaza un dash cam!Dupa parerea mea domnul cu camera a procedat foarte corect lasandu-l pe cel cu BMW sa treaca in fata lui,dar calxonand pentru a il atentiona ca s-a bagat foarte din scurt dupa banda 1 pe 3.El trebuia sa accepte si sa isi ceara scuze
5
0
baieti nu cred ca are ceva vina masina ,daca soferii se sicaneaza in trafic .
5
0
ce TZATE are ala din bmw fraaateee !!! multe femei ar fi invidioase pe tine !
11
0
Comportament tipic detinatorilor de bmw! Un comportament al unor oameni snobi,fara educatie si care considera ca totul li se cuvine! Asta este educatia pe care le-o va transmite si copiilor lor si ne mai intrebam care este motivul pt care a ajuns Romania in halul in care se afla! Daca si celelalt sofer se dadea jos din masina,si el fiind unfrustrat datorita limbajului si comportamentului,am fi asistat probabil la un meci de box gratuit si care ar fi sfarsit la politie cu cate o condamnare iat dava ar fi fost cu executare,lucru care ar trebui de fapt sa se intample!
13
0
bai saracule esti cu o femeie in masina si numai cu p... in gura esti!!!!esti un frustrat si vei ramane mereu un sarac !!poate o sa ai '' norocul'' sa te vad daca tot asa ai gura aia bogata .
10
9
Adevarul este totdeauna la mijloc ! Filmaretzul de serviciu, care se sparge in figuri la pizda din dreapta ca su-a cumparat camera de filmare de 70 lei, are un limbaj de cocalar , vulgar si de fapt dl a provocat incidentul dupa cum se observa in filmare ! Putea sa-l lase pe cel cu BMW-ul alb sa intre in trafic si nu se nai intampla nimic ! Dar filmaretzul este un frustrat ca el are Sloda Fabia si isi baga pula si il face boratura pe cel cu Bmw-ul care a coborat la el ! FITI MAI TOLERANTI FOMNILOR SOFERI CA DUPA AIA VA SUGETI PULA RECIPROC UNUL ALTUIA LA MINE LA POLITIA RUTIERA !
14
16
Sa ne cacam pe voi
6
19
spraiu cu piper si legendara bata de basebol de-aia s-au inventat.de cand astept eu unu de-asta sa vina sa "ma certe"...nu e deloc o rusine sa snopesti un pic ramatorii cu fitze.
14
6
cu toate zdrentele evazioniste de machidoni posesori de BMW, Mercedes si Audi ! Am zis !
22
2
pai suntem si noi oameni avem prieteni prin oras si trebuie protejati, sau mai avem si noi cate un protocol asa merge
9
3
cocalarul obez tipic, posesor de bmw si si creier cat nuca!
27
0
Posesorii de Bemveu 90% din ei sunt niste ghertoi.Uitativa cine conduce Bmw-uri, si o sa vedeti ca asa e
32
2
Tarus de Constanta
8
1
Nimeni nu ar trebui sa intre in conflict cu un barbat purtator de tzatze. E inuman si contravine notiunilor de baza ale elegantei.
48
0
Un gras prost, uite ce tate are, zici ca e prostituata
41
1
grasul are depozit de lemne la tuzla pe partea cu aviasanu ,nare sange an vana numai impresi pe el.
19
2
Corect ,,Dobitocilor" .
5
0
toti comentati aiurea si toti sunteti smecheri pe net,sariti la bataie si va dati rotunzi pana cand se ajunge la politie dupa aia nu mai stiti cum sa plangeti si sa va rugati de victima sa va impacati ca nu vreti la puscarie,smecherii pwlii ce sunteti sa mi bag pwla in mortii vostrii de saraci ca nu aveti 5 lei de un mc
10
5
dar bmw-ul n-are bat de semnalizare? sau e optional?
14
4
Mare frustrat mai esti se vede din felul rautacios cum comentezi si sudui!! Puteai sa l lasi sa treca si pe el si evitai orice neplacere dar tu NU. Tu esti gigi contra ala pe care l cunoastem cu totii!!!
15
27
1 la mana asta care filmeaza e un frustrat obosit pt ca in momentul in care bmw ul a dat sa faca stanga dobitocu a accelerat sa nu l lase sa se bage! Dc? Ca are bmw u si el are ceva sub? 2 la mana abia astepta sa faca scandal! Genu de om instigator care sa fie lovit sa ia ceva cascaval de la ala! 3 la mana trebuia sa se dea jos pizdoiu nu sa se inchida in masina ca o prostituata in debara, si nu inteleg dc atata tam tam ca nu i a indoit masina si si nici pe el nu l a bubuit! Trebuia sa l ciocaneasca grav ca sa fi avut impact mai mare! Leprelor!
19
47
ba dobitoci cocliti ala cu bmw venea de pe primaverii ca sa te incadrezi stranga spre tomis ai distanta scurta sa sari trei benzi daca e aglomerat trebuie sa o fortezi bai cacati complexati
20
42
De admirat insa cum un munte de slanina, purtator de tzatze, poate deveni agresiv.
47
5
s a pisat pe el de fricaaa hahahahaha
13
2
acasa este sclav sexual. nevasta lui il domina cu tigaia
27
2
Daca era ala cu BMW sofer nu se baga ca prostul pe alta banda in intersectie, ai gresit, mergi si intorci unde ai posibilitatea, nu te bagi pe alte benzi ca ai luat permisul in Constanta
17
4
Cocalatul ala borat cu BMW trebuie lasat fara permis.
34
4
Daca erai sofer cu.adevarat il intelegeai pe cel.cu BMW ...si nu intrai direct pe banda a doua cand ai.facut stanga...il lasai si pe el sa se incadreze...dar asa este romanul..
21
18
Borat, borat, dar te-a cam facut sa-ti uzi pantalonii !
17
22
labagiule cu bemveu daca te mai prind in constanta ,o sa te bat de o sa te caci pe tine!
14
4
latri doar din masina , cand sa dat ala jos spuneai tatal nostru in gand ,vai de pl ta de smardoi cand nu auzea la injurai de spargeai cand sa dat jos mielusel
21
14
sa ii faca un dosarel ca sa se mai cuminteasca toate specimenele de genu...
31
5
logic ca are masina de shawormar burtos
26
3
@Alex...muist esti tu ba fraiere. Cu ce a instigat ala? Doar a claxonat ca sa evite un pericol. Esti un labagiu frustrat ca si ala cu bmw
25
5
toti coclitii sunt smecheri merg cu folii negre pe geamuri si politia trece pe langa ei si nu ii baga in seama ca sunt prieteni intre ei
23
0
asta care sa dat jos are si tzatze de fetitza , ce fatza de bulangiu
35
2
cititi titlul , si cu asta am spus totul.
9
3
asta va ajunge un politician PSD de succes...
23
5
La faza asta cu cocalar care se da jos de la volan si sare la bataie .... in momentul ala e pieton aflat pe carosabil in loc nepermis iar eu sofer ... Pacat ca nu l-a facut carne de mici intre masini.
29
2
Corect...politia doarme..si se mai asteapta sa isi ia banii dupa ce lasa analfabeti cu 2 clase la volan. Daca era dupa mine ii dadeam cu putin spray cu piper in ochi si ciao. Si daca eram generos ii mai si futeam un pumn in fata.
19
4
Da si muistu asta instiga . Stie ca are camera activa ca altfel se caca pe el pizda
12
29
Dar era greu sa il lasi sa se bage si sa eviti toata intamplarea? Nu tot acolo ajungeai? Sau intarziai prea mult?
17
18
Eu as fi deschis geamu sa-i fut o diza de spray paralizant in mue, apoi il bateam de implangea targa sub el, asa, sa ii arat si eu manevre de anti smecherie , pariu ca daca ii futi una in sunci, plange la politie primu?asa sunt garoii astia mono neuronali si cefalofagi
17
5
Politia rutiera constanta doarme ? De ce nu face nimic? Aa stai ca ei defapt sunt prieteni cu astfel de specimene si amendeaza numai oamenii de rand am uitat ca pe astia nu au putere sa ii amendeze sau le este frica
27
4
In bucuresti sunt normale toate astea ptr ca au un trafic f aglomerat, in schimb aici iti taie calea si esti f ofensat
9
12
Cacacios cu BMW daca il pui sa schimbe 4 anvelope ii plange buzunarul . Dc nu ai coborat sa ai dai 2 in pizda .
28
3
Dar tu cum ai fi procedat daca cineva ti-ar fi taiat fata cum a facut ala cu BMW-ul ? A mai avut si tupeu sa opreasca, vedea-l-as infipt in primu pom!
29
3
In Cta sunt nenumarati dobitoci de genul acestuia...niste analfabeti cu 2 clase cu gulerul ridicat si nimic in cap...acesta este profilul a 50% dintre Constanteni!
43
4
Nici cel din autoturismul cu camera nu vorbea tocmai respectuos. Sunt foarte dese astfel de intamplari, la ordinea zilei. Nu vad unde e " haosul" .
25
22
Asta-i martalocul lui Popescu de la REPEC, ala cu betoanele din Ovidiu
21
3
Permisul pe 90 de zile...si o amenda superba cat cele 4 anvelope de la BMW...nu?!?
33
2
e plina Constanta de asemenea exemplare. Asta vinde leme fraudulos la Tuzla si vine sa faca figuri in Constanta. Cauza pierduta.
42
2
Mancator profesionist de ceafa de porc proprietar de '' biemveu'' ''COCALAR''
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272