REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Simion i-a cerut demisia deputatului bătăus, Focșa se face că plouă...

Simion i-a cerut demisia deputatului bătăus, Focșa se face că plouă...

Virgil STOIAN 8 ianuarie 2023 | 10:49 1927

George Simion, președintele AUR, i-a cerut public demisia lui Dumitru Viorel Focșa, în urma scandalului în care acesta din urmă a fost acuzat de violență domestică. Cu toate acestea, se pare că Dumitru Focșa deocamdată nu a luat în seamă ”aluzia” fină a lui George Simion, publicând încă un comunicat aiuristic în care declară că vrea să lupte împotriva... violenței conjugale. Și nu ca orice om ci în calitate de... parlamentar. Acum rămâne de văzut dacă în calitate de parlamentar neafiliat sau din partea partidului AUR.

Dumitru Focșa

Iată postarea publicată de Dumitru Focșa: ” Am decis să ofer o declarație publică după câteva zile în care am ales să nu răspund solicitărilor presei și zecilor de telefoane primite de la jurnaliști locali sau de la centru.
 Prin prezenta declarație nu doresc să mă disculp în ceea ce mă privește, fiind deja supus judecății publice prin masiva mediatizare a unui incident din familia mea la majoritatea televiziunilor. Îmi voi asuma cu responsabilitate greșeala făcută, având în același timp dreptul de a îmi apăra imaginea publică. Fără îndoială, nu există scuză pentru nicio faptă de violență și mai ales cea îndreptată împotriva membrilor familiei.
 Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind șapte zile din șapte atât la București, cât și în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanțele cetățenilor. În acești doi ani nu am fost numai un parlamentar al partidului AUR, ci un parlamentar al constănțenilor.  Stau dovadă mesajele de susținere primite de la cetățeni, ceea ce nu arată altceva decât că mi-am făcut datoria.”

Dezbatere despre violența în familie

 ”Cât privește cazul prezentat în aceste zile la TV, acesta se va epuiza cât de curând fără o dezbatere reală despre fenomenul violenței din familiile românești care să genereze soluții adecvate privind diminuarea acestuia. Sunt dispus, alături de colegii mei parlamentari, să inițiez eu această dezbatere, conștientizând greșeala făcută. Majoritatea familiilor românești afectate de violență sunt afectate și de sărăcie atât materială, cât și morală, consum de alcool, lipsă de perspective.
 La nivel european există un plan de acțiune comun al statelor membre împotriva violenței domestice (Convenția de Istanbul) ce pare la prima vedere un document al bunelor intenții, dar presărat cu idei radicale, din spectrul ideologiei de gen. Ceea ce nu arată decât că elitele europene nu doresc cu adevărat eradicarea acestui fenomen, ci impunerea unor noi concepte ideologice prin care se dorește redefinirea societății după niște principii nenaturale. Rămân dedicat cauzei promovate de partidul conservator AUR și resping aceste idei radicale ale stângii europene, contraproductive și utopice.
 E timpul să lăsăm deoparte demagogia în favoarea unei dezbateri sincere și generarea de soluții relevante pentru stoparea violenței din familiile noastre. Căsnicia mea a fost afectată de violență, de aceea lăsați-mă să mă dedic acestei cauze din poziția de parlamentar. Divorțul sau reconcilierea cu soția mea sunt probleme strict personale, de aceea vă rog să mediatizați fapte însoțite de soluții și nu persoane.
” a adăugat acesta.

Focșa a declarat la un post TV că nu își dă demisia din Parlament. "Exagerările din presă vor fi demonstrate ca mincinoase. Nu comentez decizia partidului. Dar nu s-a procedat corect. Am dreptul să-mi spăl imaginea", a spus Focșa.  Legat de scandal, Focșa a spus că...nu și-a bătut soția."Aia nu se poate numi bătaie. Nu am bătut-o. Nu intru în detalii, nu vreau să descriu ce e în casa mea. A fost doar un incident, dar nu am lovit-o. A fost violența verbală"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
1
pt. unul marcu, ai perfecta ...dreptate ,sar schimba echilibrul in ...parlamentul tarii!SI APOI CE S A FACA ,NU A MUNCIT EFECTIV NICI ODATA, SI DE UNDE LEAFA SI MULTE AVANTAJE, E PACAT DE OMUL ASTA!
0
0
Mai Foscsa pai daca ti-ai batut pentru ca erai prea stresat de atata munca in parlament atunci da-ti demisia din functia de deputat si gata,altfel cu alta ocazie poate omori pe cineva si dai vina tot pe stresul de la munca.
4
0
De ce să demisioneze??? Că i-a tras una peste bot nevestii??? Pe bune??? De ce? că așa vor ziariștii feminiști??? Pentru că o cere presa neomarxistă??? HAI SICTIR!
2
6
Simion remains bat shit crazy
5
0
Simion mananca propaganda. E obligatie de servici sa manance kkt. Nevasta lui Focsa peste 2 zile se raceste si realizeaza ca a gresit si cere impacarea. Focsa e familist si tine la ei. Toata ceara in familie a fost politizata de dusmani. Se raceste stirea si raman toti prostititi. Bei Focsa nu te las prostit. Stai pe metereze pana se raceste stirea si apoi te joci cu ei cu votul tau. Sa ne spui cine vine la tine sa cerseasca.
5
4
focsa e adeptul ideii:"femeia trebuie batuta in gura ca pe sapa,gura e rea ,korul e bun".
6
6
A durat trei zile ca Simion sa-si dea seama ca violenta in familie nu este un lucru normal. Daca nu iesea tot scandalul se punea batista pe tambal ca in cazul lui Manastire.
6
2
Pai e p***t sa renunțe la atâtea avantaje materiale ?
7
2
gura mati de hot - la munca trantorule
9
3
la munca taica nu la galgara pe banii oamenilor adevarati dar fraeruti ca vau votat , ca el sunt multi care traiesc inbuibati de pensii si salarii nemuncite! cand votati ganditi va la ei!
7
3
Pt cine ai muncit 7 zile din 7?.pana la acest incident nu a auzit nimeni de tine.ce propuneri legislative ai facut?
11
3
Il cunosc pe individ, are probleme mari la mansarda acum sotia a apucat sa sune la 112 dar de restul de batai luate in fata copilului nu stie nimeni. Trust ca sunt unii care ii si iau apararea...
10
3
tupeu de borfas! parca a facut scoala cu sobolanul de ponta!
10
4
Cine se scuza, se acuza, nu exista... ca ai răbufnit datorita solicitărilor, ești epuizat și uite asa ai răbufnit pe familie... Ești fără Dumnezeu dacă ai îndrăznit sa ridici mana la o femeie . Pe urma ai pretenție ca vrei pensie speciala de la stat
14
2
La asemenea progenituri, nu exista "onoarea",apucaturile astea, de huliganism se mostenesc din familie!! Oameni buni, aveti gtija ce votati, ca iata ce au apucat sa fie in Parlamentul Romaniei!!
14
2
El vrea sa fie ca inainte cu politica,amante tinere su batai acasa cand nu se face ,,inteles" Este un star local patrupedul Haurist.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212