REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Simona HALEP află, în câteva zile, dacă scapă de EXECUTAREA ANAF!

Simona HALEP află, în câteva zile, dacă scapă de EXECUTAREA ANAF!

Replica API 21 septembrie 2020 | 23:09 2073

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, se chinuie în instanță să scape de un titlu executoriu emis de ANAF! Constănţeanca a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emise de ANAF, pe 19 februarie. Pârâţi în dosar sunt Ministerul Finanţelor Publice- Agenţia Naţionala de Administrare Fiscală- Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Galați- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

Pe 10 septembrie a avut termen, iar magistrații au amânat pronunţarea pentru 25 septembrie. Precizăm că dosarul de executare silită a fost deschis pe numele Simonei Halep pe 30 ianuarie a.c.. Cel mai probabil, ANAF îi impută jucătoarei un debit reprezentând impozit pe bunurile imobile.

Simona Halep şi Stere Halep

Simona Halep a adunat din tenis peste 30 milioane de dolari, bani pe care i-a investit în imobiliare, dar şi în alte domenii.

Și tatăl Simonei se judecă cu statul

De precizat că nu este singura din familie care se judecă cu statul. Tatăl ei, Stere Halep, a dat în judecată Primăria Constanța, Serviciul gestionare servicii publice, acțiunea deschisă în luna ianuarie a.c. având ca obiect ”obligația de a face”. Termen de judecată are pe 21 octombrie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orice machedon care se respecta stie ca niciodata nu se scrie "deasemenea", asa ca mars pe la scoala si nu mai comenta aiurea pe toate fituicile
1
1
Cel mai probabil mocofanu de fraccsu a facut un bloc au vandut aparatamentele pe persoana fizica si nefiind prea fasnet nu s-a descurcat ca ceilati ''investitori'' care fac exact acelassi lucru si dau cu tifla anafului. Stefan Odagiu are sute de apartamente ''vandute'' de parintii lui si totul e ok
8
1
Deci ANAFul ii impune S.Halep neplata unui impozit pe bunuri imobile si Simona contesta,tu campioano ai platit sau nu ai platit datoria la stat?ce o mai dai cotita,daca esti datoare platesti si gata.
12
1
imputita familie!
12
4
Ai bani reusesti in instanta. Nu ai mori cu dreptatea in mina. Astia sunt judecatori? Hai sa fim seriosi.
15
0
Orice machedon care se respecta stapaneste la perfectie arta de a contesta orice masura legala, chiar cand e clar ca a comis-o. Plata darilor la stat deasemenea, nu e niciodata o prioritate pentru aceasta subspecie primitiva.
15
4
Un amarat de pensionar sau salariat cu un salariu minim pe economie cum poate plati avocatul la fiecare recurs? Merg oamenii in instanta,au dreptae si pierd procese ca nu au bani pentru avocat sa-i reprezinte in instanta.Asa se face judecata in Constanta.Hotii judecatori,judeca oameni nevoiasi cinstiti care pierd pe banda procese cu primaria pentru subventia la caldura Cand au fost date subventiile erau alte hotarari locale din anii 2011 pana in prezent,toate hotararile locale au fost schimbate an de an, instanta nu tine cont de actele normative din 2011, 2013 etc.HCL.Judecatorii fac abuzuri.
12
0
e o adunatura de infractori unde trebuie spart buboiul ! Asta fara nici o legatura cu halep. Trebuie muiti ca nu se mai poate !!!
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920