REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Simona Halep s-a clasat, după un meci greu, în semifinalele turneului Melbourne

Simona Halep s-a clasat, după un meci greu, în semifinalele turneului Melbourne

Replica API 8 ianuarie 2022 | 01:25 985

Halep a început anul în forță, reușind să obțină o altă victorie la Melbourne Summer Set 1. După un meci greu de 2 ore și 35 de minute, românca a reușit să se impună în fața elvețiancăi Viktorija Golubic. La finalul meciului, Simona Halep a recunoscut că a avut un meci greu, pe care nu credea că îl va câștiga.

Faza sferturilor de finală de la turneul Summer Set 1 a fost o mare provocare atât pentru Simona Halep (20 WTA), cât și pentru adversara sa, Viktorija Golubic (43 WTA). După un meci de 2 ore și 35 de minute, românca a reușit să obțină victoria cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4.

Simo a avut un spirit de luptă remarcabil și nu s-a lăsat până nu a reușit victoria. A făcut multe greșeli, recunoscând chiar ea la final de meci că serviciul său a fost unul „de rahat”. Jucătoarea din România a comis 11 duble greșeli și a trimis doar 58% dintre mingi în teren cu primul serviciu. Totuși Simona Halep a reușit să își păstreze constant șanse în meci cu ajutorul punctajului bun câștigat pe prima servă (68%).

Au fost nervi pe teren, iar rachetele au zburat din ambele părți

Dacă la început punctele erau obținute rapid, cu cât meciul evolua, cu atât schimburile deveneau mai lungi și mai epuizante. Nervii și-au făcut simțită prezența în ambele tabere, jucătoarele profesioniste aruncând cu rachetele pe teren. În cele din urmă, deși nici ea nu se aștepta, Simona Halep a reușit să se calificat în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1.

„A fost foarte dificil. Nu am crezut cu adevărat că pot câştiga acest meci, dar am luptat până la capăt. Sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am muncit foarte mult în sensul acesta. Tot creditul pentru ea, pentru contribuţia ei la acest meci frumos. Sunt fericită că am fost un pic mai puternică în final şi am putut să câştig acest meci. Înseamnă mult.

Nimic nu a mers astăzi, serviciul meu a fost de rahat, trebuie să spun asta, îmi cer scuze pentru cuvânt, dar chiar aşa a fost. Am luptat mult cu mine însămi azi, a fost dificil să-mi controlez emoţiile, dar ea m-a adus în această situaţie, a pus presiune pe mine şi mi-a fost greu să mă descurc. Dar dacă vrei să câştigi, nu trebuie să renunţi, asta am făcut astăzi şi sunt foarte fericită că am reuşit”, a declarat Simona Halep, la interviul pe teren de la finalul meciului, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272