REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sinan Mustafa, de la Uzina Termoelectrică Midia, câștigă pe lună 20.000 de euro de la stat

Sinan Mustafa, de la Uzina Termoelectrică Midia, câștigă pe lună 20.000 de euro de la stat

Replica API 13 august 2022 | 22:06 8159

Boierime! Năvodăreanul Sinan Mustafa, președintele Consiliului de Administrație al Uzinei Termoelectrice Midia, dar și directorul adjunct al Distribuție Energetică România, este unul dintre cei mai bine plătiți bugetari din România. Sinan Mustafa câștigă aproape 20.000 de euro pe lună, cu tot cu beneficii, doar de la stat. Să mai zică cineva că bugetarii n-o duc bine!

În câțiva ani, Sinan Mustafa, fostul director al dealerului auto Cardinal Moto, a evoluat cât alții în 20 de ani. Sinan Mustafa este administratorul Uzinii Termoelectrice Midia SA din Năvodari, este director general şi administrator la Electrocentrale Galaţi, dar și director adjunct la Distribuție Energetică România, la cea din urmă instituție urmând să-i expire mandatul pe 26 august. Cu atâtea funcții în palmares, năvodăreanul poate fi inclus, fără doar și poate, pe lista celor mai bine plătiți bugetari din România.

Așadar, din funcția de la Uzina Midia a încasat anul trecut 83.112 lei, de la Electrocentrale Galați 166.819 lei, iar de la Distribuție Energie Electrică România SA a încasat o indemnizație anuală de 571.977. Adică un total de 821.908 lei/ mai exact 68.492 lei pe lună, echivalentul a 14.000 de euro.

Și asta nu e tot! Sinan Mustafa are și beneficii bănești, stabilite probabil în funcție de performanțe. De la Electrocentrale Galați a primit, anul trecut, beneficii de aproape 14.000 de lei, de la Uzina Midia aproape 7000 de lei, iar de la Distribuție Energie Electrica România Cluj a încasat 5.500 de lei. Așa se face că anul trecut năvodăreanul a câștigat de la stat peste 20.000 de euro.

A făcut tranzacții imobiliare de 400.000 de euro

Interesant este că Sinan Mustafa doar ce s-a modificat declarația de avere, prin intermediul căreia ne anunță că a semnat un antecontract de vânzare cumpărare imobile în valoare de 4000.000 de euro.

De altfel, anul trecut, Sinan Mustafa și-a vândut un apartament pe care a încasat 190.000 de euro, iar ulterior și și-a cumpărat un autoturism marca Lange Rover Evogue.

Năvodăreanul este și fericitul proprietar al unei colecții de ceasuri bărbătești și bijuterii în valoare de 10.000 de euro. Mai deține patru terenuri: unul în Valu lui Traian, două în Năvodari și unul în 2 Mai, dar și o casă de locuit în Constanța.

Ca o concluzie, precizăm că România este ţara bugetarilor de lux. Angajaţii de la stat din ţara noastră ocupă primul loc în Europa, având salarii cu 70% mai mari decât la privat.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bugetarii cu functii de executie castiga putin, nu i amestecati pe cei cativa cu functii de conducere care castiga mult. Nu va mai luat atata dupa media care nu stie cum sa dea in bugetari. In clasa bugetarilor intra si profesorii, militarii, primariile comunelor sarace…voi ii aratati cu degetul pe cei 2-3% care castiga mult. Pana la urma si la privat sunt 2-3% care castiga mult si pot spune ca tot din banii nostri; ii vad cu masinile de firma cum pleaca, cu familia, pe la munte, mare si asta se deconteaza lq financiar. Deci? Uitati va pe declaratiile de avere ale functionarilor de executie si vedeti acolo adevaratele venituri: mici. Despre doctori ce sa mai spunem?
6
0
Si Sinan de la CHIMPEX castiga 3000 pe luna. De lei. Mare mester cum reseteaza el erorile.....
1
0
Oole Sinane
1
0
circula un material, CLANUL POLITISTILOR DIN NAVODARI! sa vedeti acolo legaturi si...
2
0
Distributie Energie DEER si Uzina Termoelectrica, sunt doua entitati private. Despre ce bugetar vorbim? Tipic fripturistilor replica. Cat despre comentatori......sanatete mintala maxima.
0
1
Romanii nu au ciocan, sunt sub ciocan
3
0
Verificati la cne cernavoda declaratiile de avere din 2022 sa vedeti ca nu sunt publicate averile celor de la cne cernavoda ptr ca au niste salarii uriase si multi sunt si pensionari si iau si salariu
1
0
sa le s**i ciocanul romanilor dobrogeni
0
0
Cardinal Moto, Lange Rover, Fara Doar si Poate..... Mirelo de unde le scoti??? Cardinal MOTORS, RANGE Rover si FARA DAR SI POATE. Asadar, pentru limba romana apasa tasta 1..... fie ai scris pe branci fie erai balonata sau, varianta cea mai plauzibila atat poti, ceea ce e grav.... dar nu ne mira la ce articole abjecte si ridicole bagi este de inteles....
1
0
oare ce face asta pentru banii astia?e rezent in 3 locuri in acelasi timp?nu.sta acasaa si o data pe luna se duce la o sedinta.
0
0
Problema este ca la fel ca asta sunt zeci de mii in Romania,astia sunt ca un roi de lacuste care rad tot pe unde trec dupa care tot ei au tupeul sa spuna:"taceti mai saracilor pentru ca voi sunteti niste ofticati caci nu suntezi ca noi",adica cei care mumcesc in Romania sunt niste prosti;poate asha o fi si tocmai dasta peste 5 milioane de romani in putere de la ciobani pana la doctori au plecat din Romania sa munceasca in strainatate acolo unde ce sa vezi,oameni care muncesc sunt laudati,munca care schmecherasilor de genul astora din Romania le pute.
1
1
Aia pe care i-ati votat cu doua maini! Ati uitat asa de repede? Asta e...ce sa va fac, nu va mai plangeti acum. Data viitoare tot cu ei o sa votati, pentru ca o sa spuneti ca nu aveti cu cine altcineva.
0
0
cine...dracu-i pune pe functiile astea ??? apar ca ciupercile dupa ploaie...oameni care muncesc cinstit in aceasta tara,n-au parte de asemenea functii..de unde apar jegurile astea???sa conduca aceasta ROMANIE???
0
0
Ce kkt face asta zi de zi la munca ca sa merite acesti bani?chiar sunt curios
0
0
La munca cu voi prostimea, mancati spaghetti la tigaie, sclavilor. Sa munciti din greu si sa traiti bine cu salarii super mici pentru inflatie
1
1
un escroc mediocru, cand lucra la cardinal, se incalta cu fesul. Cum draqu vine asta, angajat la mai mukte regii, pai turcul asta e omniprezent 8h pe zi la toate punctele de lucru, el nu stie ca s a desfintat part time ul
3
0
nu conteaza salariile bugetarilor, conteaza taxele, impozitele ,contractele si multe altelea in saracia celorlalti!
0
0
nu-si uita sugacii.
1
0
Dobrogenii adevarati sunt turcii si tatarii. Romanii nici nu au existat vreodata acolo. Punct.
0
0
Desi nu prea are carte...
3
0
sa nu se uite la ce zic restul romanilor caci romanii sunt cei mai rai si cei mai p****i oameni.
2
1
Posibil ca el sa ramana cu cel mult jumatate din acest salariu, restul sa-l dea parandarat celor ce l-au numit si il sustin in functie.
0
0
Auzi tu culmea tupeului. Noi ne rupem cu munca la privat ca sa cotizam acestui stat comunist care da banii acestor cacalici de functionari. Da ce plm face asta ba sa ia atatia bani? Nu inteleg? Ce plm produce ca sa justifice acest salariu? Un spital o sosea si o scoapa e greu da sa dau la capul de batal bani e usor. Fwtwva n gat
1
1
Mirelooo, tu ai citit ce ai mazgalit? Erai in sevraj post-foame? Sau euforica dupa un ghiolhan? Analfabetilor. P.S. cine sterge comentariul, ma-sa e coorva!
2
0
eau neuronii tai doxa ca, altfel, este nesimtire curata evidentiata de facturile la energie ale populatiei.
0
0
Doar presedintii SUA eau acum asa salariu.
0
2
jenant, fata de cei ce muncesc in sistemul privat.Cat despre competente ....Cu astfel de personaje nu e de mirare criza morala in care se afla societatea.
0
0
E normal. Romanii sunt minoritari in Romania
0
0
care in loc de apa transporta energie cu galeata.Multa munca ca sacagiu si-n distributie si-n CA!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108