REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘMECHER DE HÂRȘOVA, PERICOL pe STRADĂ: Live la volan în timp ce-și face jointuri! VIDEO!

ȘMECHER DE HÂRȘOVA, PERICOL pe STRADĂ: Live la volan în timp ce-și face jointuri! VIDEO!

Replica API 19 octombrie 2018 | 15:20 1664

Un tânăr din Hârșova a demonstrat că este un mare fan al filmărilor în direct, transmise de la volan. Mai mult decât atât, în zecile de filmulețe postate pe pagina sa de socializare se poate observa cum își confecționează jointuri, exclamând: ”Nici Napoleon nu făcea atâtea deodată, să-mi bag…”.

Tânărul recunoaște că se droghează și nu are nici o jenă, precizând: ”Nu am cum să mă mai fac bine”. Chiar a fost acuzat în comentarii, la postările sale de pe Facebook, că este drogat, el alegând să răspundă în acest mod. Zeci de filmulețe sunt postate, fiind vorba de liveuri, în care individul ascultă manele, conduce, își confecționează jointuri și apoi fumează. Uneori cu alte persoane în vehicul. Și este foarte mândru de ispravele sale, considerându-se șmecher. ” Și am fost șmecher de mic, din două părți să ridic”, este doar unul dintre mesajele ce-i însoțesc postările. Printre cele mai recente transmisii live, două sunt de joi, 18 octombrie, în care se poate observa cum bărbatul scoate o foiță și se apucă să pună tutunul dintr-o țigaretă, după care și o substanță dintr-un pliculeț. Potrivit informațiilor noastre, se pare că videourile ar fi fost realizate pe drumurile din județul Constanța, în contextul în care anumite persoane vorbeau despre faptul că ar fi plecat din țară. Însă, având în vedere că nu se mai pedepsește consumul de etnobotanice, s-ar putea ca tânărul să scape basma curată. În cazul în care folosește așa ceva.

Mai exact, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, pe 12 septembrie anul curent: ”Procurarea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive de către consumatorul final în vederea consumului propriu , efectuată exclusiv în acest scop , nu constituie operațiune cu produse în sensul art. 2 lit.b din Legea nr. 194/2011 și nu intră sub incidența dispozițiilor art. 16 alin. 1 din acelașii act normativ ”. Revenind la tânărul din cazul de față, probabil deja lucrează la un alt live, cu manele pe fundal și jointuri la purtător. Și să nu uităm: este fan Dani Mocanu. Atât de mare încât are poza de profil cu el!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va multumesc la toti mi ati fost de folos sunt in forma acum
0
0
Gunoaie de oameni fara caracter snt oamenii de nimik sti decat sa scuzati si sa va dati cu parea despre acest baiat invidia este cea mai dureroasa cnd vedeti ca un om se ridica un putin si voua va ghiortaie stomacu
1
13
Nu mai tineti voi contu la nimeni uitativa in gradina voastra ca va chiortaie stomacul d foame si nu mai tineti voi contu la copii snt foarte bn vedetiva de treaba voastra
1
12
Chiar nu e smecher,ci un rahat cu ochi. Cand o sa crape,speram sa nu accidenteze si nevinovati. Om de cacat.
12
1
intr-o democratie mult visata , omul a ajuns sa fie mai slab ca inainte din punct de vedere intelectual , disciplinar si mental ... e datoria fiecaruia de a se autoeduca !
13
0
hai lasa-ti comentariile si intaorceti-va la munca acum..cu stirile de genul asta scade productivitatea in mediul privat, toti stati sa comentati de parca se schimba ceva..
5
5
Inainte avea grija de el politia locala.l-au prins cu mai multe fapte.acum cine, cu paznici de la bucuresti si cumpana
14
1
Geanina analfabeta treci la produs ca ai pierdut un client
9
0
E plin de droguri
3
0
Cioroi spurcat merita infasurat pe copac :D
12
0
Tu la tine la tara la km 4-5km nu apreciezi filozofia. Gaozarule.
7
1
Unde mai pui ca umbla cu creierii prajiti si cu copii dupa el.Cine trebuie sa auda asta sa nu condamne si copii la acceasi soarta!
13
3
Harry esti un mare bou,sa-ti bagi filozofia in anus
10
3
Popor de tigani
6
6
Constanta e plina de tarani de genul asta. Toti s-au mutat la oras sunt niste meltei . Sa stea taranii la locul lor sa nu mai vina la oras.
9
1
Ba, esti prost? Ce ai tras pe nas? Ba sa mori tu, jeg coclit!!!
9
4
Asta merita,impuscat,Fara Mila,este UN gunoi Al societatii,o scursura
16
0
degeaba il faceti tigan sau ca este el de vina, blamati va pe voi, pentru ca nu el a acceptat societatea sa ajunga aici..el doar e produsul. Voi astia care l injurati ati construit o, manelizandu va, prostindu va, batand din palme la salamuri si papusi din plastic, neglijandu va copii si mediul in care cresc. Individul e doar produsul la ce voi ati construit. Voi trebuie sa muriti ca sa aiba altii sanse, nu tipul asta
7
17
Si uite asa politia doarme. Pe cine trebuie sa prinda nu prinde.. vai de mama noastra cu astfel de autoritati.. trebuie sa moara lume nevinovata, dar cataaa?? Ca sa isi revina tara asta.?????
17
1
besi, fututi dumnezeii matii de cioara borata! vedeateas vedeta pe bestgorepuntcom!!!
14
0
Baicu ??? ?
10
0
fumat, prost facut gramada. Sa te fereasca Dumnezeu sa te intalnesti cu el pe drum.
12
2
Tare bou este asta....tiganizat
17
2
asa se intampla cand dai drepturi ciorilor.
22
3
Sa ma cac in gura ta de handicapat, vedea-te-as incolacit dupa un copac!
15
2
Foarte smecer.Respect!!!E multe saracii pa forum care sa pune si ei an seama da ie nici la Bucuresti na fost vrodata an viata.Zdrentele ciocu mic!
2
32
Trebuie sa ne moara copiii ca sa se face ceva in tara asta
8
2
MAINE VOM CITI CA UN POM A AVUT DE SUFERIT
27
1
Suspendat permisu pe viata si daca este prins la volan puscarie alaturi de liviu dreacu
18
2
Oamenii legii sa-i ridice permisul acestui PERICOL PE SOSELELE ROMANIEI !Asa au loc accidente soldate cu decese ale oamenilor nevinovati care se afla la ora respectiva pe drumurile publice venind poate de la serviciu.
24
1
Doar un cataclism gen Pompeii ne mai scapa!
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108