REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ŞOCANT! Doi clienţi care voiau să cumpere un Audi A6, AMENINŢAŢI cu ARMA la TÂMPLĂ de către un constănţean!

ŞOCANT! Doi clienţi care voiau să cumpere un Audi A6, AMENINŢAŢI cu ARMA la TÂMPLĂ de către un constănţean!

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 343

Doi indivizi, între care unul din Constanţa, s-au uitat, probabil, la prea multe filme de acţiune, astfel că au pus în aplicare o secvenţă, în timp ce se aflau în Germania. Au atras două persoane într-o parcare, sub pretextul că au o maşină de vânzare, însă le-a ameninţat cu o armă pentru a le lua banii!

sursa foto: thelocal.de

Amintim că polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, la data de 19 noiembrie a.c., au identificat un bărbat, Iulian Cocoș, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane. Mai exact, s-a reținut că, în noaptea de 6.07.2018, Iulian Cocoş, posesor al autoturismului Audi A6, însoțit de un alt participant (numitul Gălbează) s-a întâlnit cu două persoane într-o parcare din localitatea Monchengladbach - Germania, în scopul de a le vinde acestora din urmă autovehiculul personal. Victimele s-au arătat interesate de a cumpăra autoturismul oferit, potrivit rolii.ro, negociindu-se prețul de 22.000 euro. Ulterior verificării în teren a autovehiculului, Iulian Cocoş împreună cu complicele său au solicitat celor doi posibili cumpărători să le arate suma de bani pe care o dețineau pentru achiziție. Complicele lui Iulian a scos o armă mică de foc pe care o avea asupra sa, a apucat-o pe una dintre victime de gât și a amenințat-o cu arma, pe care i-a lipit-o de tâmplă. Astfel, le-a cerut să le înmâneze banii pe care îi aveau asupra lor. Cealaltă victimă a aruncat sub un autoturism parcat în zonă plicul care conținea 21.500 euro numerar sub formă de bancnote de 500 euro, strigând după ajutor. în aceste împrejurări, Iulian Cocoş a prins victima de gât și i-a pus mâna pe gură, pentru a o determina să tacă. Una dintre persoanele vătămate a reușit să scape. Iulian Cocoş a luat un băț din lemn, de aproximativ un metru lungime și a lovit cele două victime până ce acestea au căzut la pământ. Ulterior, cei doi participanți au părăsit locul faptei folosind autoturismul marca Audi A6 și au sustras suma de 21.500 euro, sumă de bani pe care o deținuseră inițial victimele. Iulian Cocoş a fost prins pe raza judeţului Constanţa şi arestat în vederea extrădării.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cipati si monitorizati infractorii.
1
0
Ce asteptari aveti cand guvernul promoveaza infractorul ? in constanta numai pesti si curve !
7
1
BINEEEE Constanta, numai beeti de beeti livrezi
3
1
Bai porcule,diaspora Numara milioane de romani,majoritatea foarte bine apreciati de cei de afara si cu adevarat oameni de calitate. Ca sunt plecati si javre e incontestabil,dar nu javrele caracterizeaza romanii plecati sa munceasca. Era mai bine sa plece din tara cretini ca tine,sa ramanem doar cu cei buni. Chiar,tu de ce nu te cari,sa se bucure si neamurile tale ca nu te au pe cap?
13
3
Asta fac toti asa zisi smekeri care arunca cu bani la lautari. Fac fapte pe afara si apoi se dau cocosi! Astia ne fac de ras!
23
0
Diaspora....
12
24
Altii dau bani grei sa faca sarbatorile in Jermania... norocos baiatu.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272