REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

ȘOCANT! Un polițist s-a ÎMPUȘCAT în cap!

ȘOCANT! Un polițist s-a ÎMPUȘCAT în cap!

Replica API 5 octombrie 2018 | 12:32 402

Un polițist de frontieră din Tulcea a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de șocant! Acesta s-a împușcat în cap, lăsând un bilet de adio pentru soție. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Dispeceratul Sectorului P.F. Isaccea despre faptul că, în data de 5.10.2018, în jurul orei 3:00, a fost informat un poliţist de frontieră aflat la bordul ambarcaţiei de serviciu, pe fluviul Dunărea, a coborât la uscat, pe direcţia localităţii Rachelu şi nu a mai putut fi contactat. La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, a fost informat Serviciul de Urgență 112, echipa de criminalişti din cadrul I.P.J. Tulcea, precum și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor. Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul. Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOATA POLITIA TRANSPORTURI CARD ASCULTA ROMANII .SA IMI SUGI PULA TITEI MARIUS GABRIEL UN TIGAN BORAT DIN FETESTI
2
0
Vai ce oameni fara constiinta!L ati cunoscut vreunul din voi pe acest om?cum puteti judeca pe cineva ,fara sa l cunoasteti?,a fost un OM in adevaratul sens al cuvantului!ceea ce voi nu o sa fiti never daca atat puteti!NEVER......
1
1
Cei care criticati sunteti niste rezoduri umane,ignoranti si fara Nici un rost pe lume ,meritati tot ce vi se intampla,judecati fara sa stiti,GUNOAIELOR VA MAI MIRATI DE CE ROMANIA ESTE ASA CUM ESTE,DIN CAUZA UNORA CA VOY si acum criticati
4
2
Agentul este fratele meu.Suferea de depresie axioasa.Era a doua zi de munca dupa o luna de internare la spitalul de psihiatrie din Tulcea.Cineva trebuie sa raspunda pentru toate acestea.
6
1
Fiind in aer liber, militianul e obligat sa poarte casheta, insa acest militian cap sec, nu a respectat regulamentul. Dumnezeu sa-i ceara spaga pe lumea cealalta!
3
3
TIGANUL DE LA TRANSPORTURI TITEI MARIUS GABRIEL.EXISTA SI PTR ACEASTA JAVRA UN DUMNEZEU SI TE ASTEAPTA LA 2 METRI SUB PAMANT JIGODIE ORDINA,RROMANULE
3
1
Jegule , doar ce am aflat cine esti !!!!! Sa vezi ce picioare in muie o sa-ti iei !
6
2
La 3 luni de scoala si spaga care o da sa ocupe postul e foarte normal
9
9
mai da-i in mortii mamii lor de burtosi
4
15
Doamne cum puteti sa fiiti atat de rai sa judecati un om fara sa al cunoasteti
14
3
Nu e socant.E ceva obisnuit.In ritmul asta nu mai au oameni sa asigure schimbul in ture si se vor angaja fierari-betonisti,sculeri-matriteri,maturatori....specialisti din astia.
15
3
LA MAI MULTI! pacat ca nu a suferit scarba!
6
19
Dovada de slabiciune
6
7
pacat, mare pacat! trebuia sa se impuste in pula
7
13
nul judecati,,omu stie ce greutati in familie a ,avut,Dumnezeu sal odihneasca in pace.
17
9
i-a venit si lui dosarul de pensionare mai bine i-ar pensiona carmencita la 65 ca pe ceilalti ,poate nu se vor mai impusca atatia,ziua si politaiul sinucis
9
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212