REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șofer mort de beat, prins la volan, pe A4

Șofer mort de beat, prins la volan, pe A4

Andreea VREJOIU 12 octombrie 2022 | 14:19 2214

Șoferul unui ansamblu format din autoutilitară și 2 semiremoci a fost prins băut la volan, pe A4, la km. 21. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În cursul zilei de miercuri, 12 octombrie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un ansamblu format din autoutilitară și 2 semiremorci, pe Autostrada A4, la km. 21, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

,,În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Acțiunea polițiștilor se desfășoară la nivelul tuturor țărilor membre ale organizației internaționale ROADPOL, intervalul având specificul de prevenire a evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și cele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Acțiunea, cu denumirea TRUCK&BUS, se desfășoară la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în conformitate cu Planul de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), la care România este parte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Silviu Vino sa îți mai fac un buzunar
3
3
"Vrăjeală" nu ai mai avut prostule ce zice,când ti-am spus unde servesc șoferii "răcoritoare".și după aia pleacă în cursa. Asa ca dacă ești prostănac și scrii doar sa te afli în treaba,mai bine taci din gura și vezi de treaba ta. Și Dnu Popescu de mai jos,are perfecta dreptate,știe el ce știe,ca acolo se consuma droguri,trafic de țigări,și multe altele
1
3
vorbiti si voi sa n adormiti
1
2
BRY UNDE SE ADUNA TOTI DROGATZII
3
3
Bai "vrăjeală",de doi lei...stiu ca-i vad în port pina încarcă containerele pe mașini cum se răcoresc cu bere,vin,și alte răcoritoare.. de genul
5
2
de unde p**a mea stii tu ma cristi
1
5
Toți șoferii de tir cu CT....BRY...la nr de înmatriculare, conduc băuți. Asa pleacă în curse..cu alcool în nas....
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212