REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Şoferi, atenţie! Podul de la Agigea va mai fi ÎNCHIS o perioadă...

Şoferi, atenţie! Podul de la Agigea va mai fi ÎNCHIS o perioadă...

Replica API 31 august 2017 | 00:00 1032

Nu este încă gata! Lucrările la Podul de la Agigea sunt în continuă... mișcare. Acum, nu prea, dar oficialii anunță lucrări în cel mai scurt timp. Mai precis, între 5 și 8 septembrie, pe timp de noapte, vor efectua lucrări pe podul de la Agigea, urmând să se elibereze în cea mai scurtă perioadă avizul de oprire a circulației. Precizările vin în contextul în care în timpul sezonului s-a circulat regulat, chiar dacă planul de modernizare a podului nu a ajuns încă la final.

Precizările făcute de șeful Regional de Drumuri și Poduri Constanța, Marian Dima, fac referire la lucrări mici care urmează a fi efectuate, dar fără să perturbeze circulația rutieră. Desigur, el a mai precizat că există un contract până la finele lunii noiembrie pentru lucrările de la pod, dar nu a specificat nimic de faptul că acestea se vor termina la timp...!

„Vor continua lucrările la Podul Agigea și este un curs de aprobare un aviz să se închidă noaptea ca să poată să se efectueze niște lucrări. Ei au cerut pentru prima săptămână din septembrie. Nu a venit avizul final, este în curs de elaborare. Proprietarul macaralei care stă acolo cu siguranță ia bani de la constructor. Ea nu poate să fie demontată până nu se repară și pilonul. Pilonul a avut un inel în jurul lui și de-a lungul sezonului nu s-au putut face reparații, a mai fost și evenimentul ăla cu bucățile desprine...

Nu se va mai închide circulația pe pod, doar alternativ, posibil, pentru eventuale surprize. Până în momentul de față, contractul care este administrat de companie este până la sfârșitul lunii noiembrie”, a precizat Marian Dima, șeful Regionalei de Drumuri şi Poduri Constanţa. Mai precis, podul Agigea va fi închis în nopțile de 5 spre 6 septrembrie, 6 spre 7 septembrie și 7 spre 8 septembrie, între orele 22:00 și 6:00.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se va face cacatu praf noaptea alti banii aruncati in vant daca filmez la ora 22 nu mai e nimeni pe pod pt.lucrari dau stirea si la neptun tv daca ma enervati cu asa zisele lucrari noaptea!
0
0
Sefii de la Pol. RUTIERA nu au curaj sa amendeze administratorul drumului pt simplul motiv ca sunt in cardasie cu aia de la C.N.D.A.R. ! Era un fost grasan , acum la pensie , care isi lua de Paste miei , de la aia de sub Pod.....
1
0
Sensul giratoriu de la iesire de pe autostrada la Agigea nici acum de peste 10 ani de la inugurarea autostrazi iluminatul pe timp de noapte nu functioneaza.Politia rutiera sa amendeze zilnic administratorul drumului pina la remedierea problemei.
3
0
Dobitocul asta de Dima mai sta mult la furaciuni? Ca de lucrari proaste, drumuri proaste si de cele mai multe accidente mortale din tara ne-am cam saturat! In continuare podurile si intersectiile de drumuri nu sunt luminate si semnalizate, mizeria este crasa - mormanele de gunoi de pe marginea drumurilor sunt mari, iar carosabilul este valurit cam peste tot. Ce parere ai bai Dima Marin? Asa e normal? Parca era mai bine cu Tucan sau cu tatarul ala?
8
1
I love this country ! Funny as faq !
7
0
Fix paralel cu acest pod,ar trebui construit un altul,dar de oameni cu adevarat specializati in asa ceva,indiferent de unde ar fi ei si cat de mult ar fi platiti,pentru ca doar asa se intareste un obiectiv la urma urmei de interes strategic national. Sa fie dracului facut cu cate trei benzi pe sens,durabil,fara economie la material de calitate si specialisti reali. Dupa asta,podul p.lii ,asta vechi si facut la plesneala ca sa zambeasca Ceausescu,sa fie naibii demontat.Totul ar costa cu siguranta mai putin decat vesnica intretinere a lindicului de pod,intretinere oricum facuta de ciumpaflenderi
7
0
Punetii la dirijat in frunte cu sefii lor care freaca menta prin birouri !....
4
1
Podul a fost deschis inainte de alegeri !!! Politicieni contrabandisti.......
6
0
Pisat de tara.romini puturosi incompetenti impotenti betivi ingamfati lasi si colac peste pupaza si ipocriti .
11
2
Cat ne costa lunar, inchirierea acestei macarale?? Toti suportam incompetenta si smecheriile afacerii, de repararea podului !!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369