REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Șoferul mopedului, mort în accidentul din Murfatlar, nu avea permis!

Șoferul mopedului, mort în accidentul din Murfatlar, nu avea permis!

Cristina BĂRBUCEANU 23 februarie 2023 | 08:55 7265

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 23 februarie, în Murfatlar, pe str. Salcâmilor, acolo unde a avut loc un accident rutier.

soferul mopedului, mort in accidentul din Murfatlar, nu avea permis!

Din primele informații, s-a produs o coliziune între un autoturism și o motocicletă, în urma impactului rezultând două victime. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD C de la stația Palas.

Update:

Motociclistul a fost găsit decedat, în timp ce o pacientă a suferit atac de panică.

Ce spune IPJ Constanța:

,,La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 C, în localitatea Murfatlar, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un moped, care circulau din sensuri opuse, conduse de o femeie de 30 de ani, respectiv un bărbat de 68 de ani. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul bărbatului. În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că acesta din urmă nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urat din partea voastră!!! Omul e mort,iar voi înjurați și va bucurați, inlok sa va rugați pt sufletul lui! A fost o neatenție...pt o clipa...care l a costat viata din păcate!!!
7
2
pai asa se intimpla prin murfatlar,prin valu....se taie linia dupa cum ii taie capatina...ignoranti....
9
0
Pfff... Nenea cu mopedu a vrut să facă stânga peste linia continuă (deh, avea el o treabă acolo) și să-i ia fața muierii, dar muierea avea nițică viteză și l-a luat pe capotă după care s-a dus direct în tradiționalul șanț r*mânesc. Mr. Moped nici nu cred că a semnalizat iar femeii nu i-a trecut prin cap că prostu o să-i iasă în față. Ghinion. Plm.
5
2
De ce nu ne spune onor politia cine a fost de vina ? pentru ca exista un cod rutier si regulile sunt clare; vinovatul a fost cu siguranta identificat usor din primele clipe pentru ca nu pare o mare complicatie sau un mare mister; tragedia s-a produs totusi pentru ca unul din ei nu a respectat regulile de circulatie indiferent de lipsa permisului care este un amanunt minor lipsit de importanta in toata tragedia; se naste usor suspiciunea ca tipa este vinovata si vor sa o scape
6
3
Relule,hai treci ca mi s-a sculat,E tare ca piatra si capațîna e tare de nu-ți imaginezi.
6
2
de motopartzar prrost!
1
6
Sa mi sugeti pwla!!!
3
10
Avem nevoie urgenta de organe...Donatori grăbiți va !
9
8
Lume multa oameni putini, asta-i tara, cum poti sa te bucuri de moartea unui om. Este posibil sa nu fi avut nevoie de permis daca era moped.
16
7
citesc mesajele si constat cu stupoare cat de limitati suntem. Cum sa te bucuri ca un om a decedat. Nu va ganditi ca motociclistul era vre-un vitezoman. Era pe un scuter. Posibil se indrepta spre serviciu. Gânditi inainte sa aruncati cu vorbe urate. Doua familii sunt distruse. Haideti sa fim oameni. E o tragedie de ambele parti.
35
4
Sa ti-o bagi in gura lu mata si-n toata familia ta
11
8
Pacienta a suferit un atac de panica cand a constatat ca a mai scos un motopartzar din joc.
7
15
SA-MI BAG PWLA MEA MARE SI ROZ IN GURA MOTOCICLISTULUI MORT.
6
24
Cand aud ca un motoclist a crapat, am orgasm. Pacat ca nu a luat si foc, sa arda ca lumea in pwlea mea. Moarte motociclistilor. Huoooo
10
26
speedy gonzales s-a racorit! e bine!
7
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468