REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șoferul ucrainean, implicat în accidentul de la Hanul Piraților, era beat mort

Șoferul ucrainean, implicat în accidentul de la Hanul Piraților, era beat mort

Virgil STOIAN 21 octombrie 2022 | 00:00 4540

Un accident rutier a avut loc în seara de miercuri, 19 octombrie, în zona Hanul Piraților, fiind vorba despre o mașină care a intrat în coliziune cu parapetul despărțitor al sensurilor de mers, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În accident au fost implicate 2 persoane de cetățenie ucrainiană. Potrivit reprezentanților IPJ șoferul avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce spun oamenii legii

 

”La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 86, în orașul Năvodari.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, a intrat în coliziune cu parapetul despărțitor al sensurilor de mers, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Je Popescu și Camilkov, sugeti - vă unul pe celălalt. Vă meritați la cât de cârpe sunteți...
0
0
Eroii sunt printre noi. Sa i se dea cea mai importanta medalie
0
0
Doar atat,s-a deschis un dosar penal? Daca era un roman era deja in arest preventiv,dar noi pupam in kur ucrainienii care incet dar sigur vor comite mai multe infractiuni decat romanii.
8
3
pt totzi pulifrici frustrati...Ukrainieni lucreaza si ei pe mare sau remote asa ca pot sa stea si in kustenge. Lasati oameni sa ridice economia locala.Si pt aia care traiesc din alocatie la copiii sa mearga ei la un job bine platit ca sunt destule disponibile...Hate si trolling parca va da putin ruble. .. dar de p****i o facetzi gratis.
4
10
Nu avem noi destui iresponsabili pe sosele, acum au mai venit si betivii din Ucraina. Ucrainenilor, nu mai ascultati de anglo-saxoni sa muriti ca mustele, treceti la masa negocirilor, dati autonomie Donbasului. Asa cum au facut americanii cu Kosovo.
12
8
SUNT DE ACORD CU CELE SPUSE DE CETATENII ROMANIEI,TRIMISI IN TARA LOR HABAR NU AU DE CIRCULATIE,LI SE CUVINE TOTUL,PARCARILE NOASTRE SUNT OCUPATE DE EI MULTE SUNT DE SPUS,ACASA CU EI
19
4
numai rasisti observ aici in comentarii... bai keyboard warriors care sunteti.. daca navalesc rusii peste noi fugiti toti cu coada intre picioare. si o sa cautati azil in alta tara.. cum ar fi sa va vorbeasca si aia la fel cum comentati aici, rasistilor cu educatie zero care sunteti. Mi-e scarba de voi!
15
20
DEZERTORI asistati social in Romania ! Cazul femeilor si al copiilor il inteleg , dar cu astia ce ne facem ? Legati si trimisi pachet catre Ucraina...direct pe front , lina intai !
24
4
Chiar soferii masinilor cu numere de UKraina au devenit foarte tupeisti in trafic! Frustrant de tupeisti Nu am vazut pe niciunul oprit in trafic! Cred ca e intezis ca poate sunt bauti si trebuie cercetati...!
24
5
Trimite-ti inapoi pe dezertorii astia.maine poimaine o sa ne trimita pe noi la razboi si viermii astia din Ucraina stau pe banii nostri aici la caldurica.sa ma...pe Ucraina si pe sustinatorii ei
26
7
SLAVA
7
4
Făcuți pachet și expediați! Oricum au un comportament de maimuțe. Ei boschetari, ele rapandule...
29
9
Făcut pachet și trimis la Putin
19
6
Da,băiatul cu curu roz are dreptate ce sa mai!!
11
2
Sa fie deportat in tara lui, direct pe front. Asa le plang de mila la ukranienii astia tineri care s-au shutit din ukraina sa nu isi apere patria. Care patrie, D-zeu stie, ca vanduta si paravanduta la terti. Acum, mana care spune o poveste, mokaneala de la noi.
28
4
Daca le-ati dat toate drepturile, casa, masa, asistenta medicala si multe altele, toate gratis, cum plm sa nu faca figuri. Astia care ii compatimiti, luat-tii acasa, ori va fote nevasta, ori barbatul. O sa va convingeti voi cum a fost treaba cu razboiul asta fratidic. Toti intreaba de 50 20, unu nu-si cauta de munca. Au vizitat toata Europa, pe banii UE, adica si banii nostri.
34
6
Legea marțială pentru el!Ce caută el aici?la război cu el,că luptă alții pentru ei!
22
6
Sa plece toti in pwla mea acasa la ei, sa-i impuste in cap pe to tata Putin. Bagami-s pwla mea mare si roz in curul lor de natie spurcata. Mama..ce nervi am.
27
12
Soferii ucraineni sunt mai mereu beti morti. Acum vreo 2-3 luni, spre tariverde, parca, s-a rasturnat un tir condus de sofer ucrainean. Era rupt de beat, abia statea in picioare. Nu a fost dus la spital, deci nu era lovit. Era aproape de coma alcoolica. Nu s-a mediatizat cazul pt ca sa nu irite opinia publica. Oare cat ii vom mai tolera pe acesti nesimtiti care au doar drepturi in tara noastra? Pentru un copil roman, alocatie 250 lei/ luna . Pt unul ucrainean, 50 lei/ zi. Un roman care munceste, ia minim pe economie. Un ucrainean care sta si bea, primeste cel putin dublu si ne mai pune si copiii in pericol pe sosele.
50
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212