REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Solistul trupei Taxi, în spectacol: ‘F…-ţi morţii mă-tii de PSD; Muie PSD’. VIDEO!

Solistul trupei Taxi, în spectacol: ‘F…-ţi morţii mă-tii de PSD; Muie PSD’. VIDEO!

Replica API 6 ianuarie 2019 | 00:07 1882

Un discurs al solistului trupei Taxi, susţinut în timpul unui concert de la Berăria H din Bucureşti, a devenit viral pe Facebook. Motivul: solistul trupei, Dan Teodorescu, înjură PSD, după modelul retoricii #rezist.

„F…-ţi morţii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajator la angajat şi să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinţii noştri s-au fu…t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu..t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte, Petre Daea Doamne fereşte de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte întruna, în continuu practic. Şi cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul şi vom fi sfârşiţi. Într-o bună zi îl vom pierde şi pe muie, iar într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe muie. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranţele şi doar atât mai avem să le dăm”, spune Dan Teodororescu.

Discursul, pe lângă mesajul profund anti-PSD, este o veritabilă mostră de campanie electroală.

Social-democrații au reacționat, declarându-se scârbiți de ieșirea solistului: "Aceștia sunt susținătorii rezist. Dacă cineva este curios de unde își câștigă acești artiști existența - iată, sunt angrenați în campanii electorale, la fel ca și Tudor Chirilă. Să nu spună că înjură PSD din convingere, că asta nu o crede nimeni. Cineva a plătit pentru asta, iar clienții berăriei, care au mers la un concert, au fost obligați să asculte mizerii", a precizat un parlamentar PSD.

O altă problemă semmalată de cei care au văzut filmarea, ba chiar de către o persoană aflată în public, la concert, este legată de duritatea discursului: "Este lipsă de bun simț, lipsesc cei 7 ani de acasă. La un concert, sunt părinți care merg cu copii. Păi, cum explic eu, ca părinte, copilului, ce aude acolo? E revoltător".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Solistul trupei Taxi, în spectacol: ‘F…-ţi morţii mă-tii de PSD; m**e PSD’. VIDEO! | replicaonline.ro [url=]ujrjqdjbiq[/url] jrjqdjbiq ajrjqdjbiq
0
0
Muie TAXI ! Vivat UBER !
0
0
Psdeeeeeee
0
0
saracule , nu mai esti in atentie , esti bolnav si fomist , esti terminat , un fel de gica petrescu . muie sa-i dai ma-tii , nu psd-ului . La fel pt toti cacatii , sa-i sugeti pula lui dragnea !
0
2
Viteza fratilor ca iadul asteapta... cata cultura domnule... Doamne lumineaza a noastra lume...
0
0
bravo lui imi place
6
8
muie psd muie dady
6
7
cica cum sa treci contributia de la angajator la angajat pai chiar e dobitoc nu are habar despre ce e vorba si cred ca nu are minte mai multa decat un fotbalist!
5
4
ABE ASTIA DE LA TAXI LE ZICEA BINE!Abe ce aveti cu ei?O pistoaca o furseaca nimic?Abe zice bine de PSD da astia face propaganda masonica!Ne cadar?
1
4
Esti un taxi. O mizerie
7
10
Pnl istii astia isi iau la mumu si daca nu sunt in poveste. De la revolutie incoace au futwt tara asta impreuna cu Psd si acum se dau virgine. Pai sa va fwtem si sa va umplem frigiderele ai voua. Cum injura unu Psd cum iesiti ca potarnichile alea sa scuipati si voi. Macar Psd isi asuma nu ca voi cwrve pe la colturi. Aceasi schema o aplica si Usr. Aia sunt mai interlopi ca Pntcd. In frunte cu Nicusor Ban doar pe pinka sunt.
7
9
Lasati va ura si sa i dam jos pe aia care trebuie care de 30 de ani sunt aici si nu mai pleaca cam de inca 25.Stroe sa te futem in gura pe tine si pe finul lui NASTASE si sa stergeti si commentul ca tot va futem in gura
9
2
Daca ar fi fost un artist bun,nu era nevoie sa faca altceva decat sa cante bine, ca sa atraga public. Cum e cam varza,e nevoie si de ceva porcaiala ,altfel cine mai vorbeste de el?
12
8
Solistul polllly
11
9
Noi ne certam ca prostii si hotii fura tara. Parlamentarii si au marit salariile, austriecii fura padurile, arabii fura si ei, iar curvele romane din conducere duc tara in jos.
20
1
Oare de unde tasteaza postacii psd ului. Din biroul lu felix sau au la tineret camara lor cu 10 calculatoare si tasteaza la foc automat. 2 va n gura de limbrici. Ba voi pt natia asta sunteti precum hemoroizii. Nu scapam de voi nici daca va taiem. Griajania mm vostri de spurcaciuni borate. Cat despre autistul asta de artist.... sa fie n bafta lui.
12
14
pentru faptul ca au aruncat in spinarea angajatului plata darilor catre tat, 45%... de dupa 89 incoace suntem o tara de cobai pt restantierii astia nenorociti de politicieni !!!
17
6
Decat Taxi, mai potrivit ar fi SMURD! Un cretin in plus... mai conteaza? Muzician? Aiurea, aia e voce?
12
13
Un bou. Cum sa injuri pe scena la un concert muzical in fata a unor sute de oameni. Un frustrat. Un drogat. Un jeg uman. Un muzicant artist nu poate fi numit, ratat
16
11
Ce idiot....
14
15
sunt total impotriva psd, dar o mizerie de om ca asta greu de catalogat
20
17
asta nu-i ala care canta contra catedralei niste drogati si lipsa celor 7 ani de acasa poate si-injurat bunici neamurile ca nu toata lumea trebuie sa fie la fel dar ce pretentii ai laun drogat alcoolic
16
16
Dupa denumire iti dai seama caeste LIMITAT!
17
20
un drogat nu stia cum sa atraga atentia ca nu-l mai baga nimeni in seama ... in curand o sa ramana si fara singurul neuron pe care-l mai are de la droguri si alcool si o sa inceapa sa latre si sa guite pe scena
21
20
MUIE la toti PSD-isti !!!
30
21
Dragnea Presedinte!!!
14
29
Deci nu-mi racesc eu gura de pomana futu-va-n gatlej de pomanagii pesedei !!! Muie cu mult cacat la tot ce inseamna pesede si mai ales postacilor !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
24
23
12 luni interdictie de a mai aparea in public il linisteste de acest limbric infatuat !
23
23
Subscriu la titlu.
15
13
Serios? Cred ca si Iordache cand arata degetul in Parlament, tot userist era.
14
13
@ 13 43 smecheria cu degetul am invatat-o de la useristul Ghinea asa ca mitocani sunt useristii .Cand spui prost crescut te referi la o persoana malnutrita,gresit educat este cu totul altceva bai asta aparut dintr-o nefericita rupere de prezervativ!
9
12
BUN DE PROFITAT,dar la un mod urat...e adevarat ce zice 100% Comunistii PSD SI ALTELE mini ME PSD USL Ponta SUNT DE SCHIMBAT si de ANCHETAT dar ma asteptam de la masoni sa adopte un limbaj mai elevat
5
15
Cand injura lumea pesedeul, sint mitocani si prost crescuti, cind pesedeul ne arata degetul mijlociu, nu e nici o problema, nu ? neam de labagii !
19
12
Sa platiti si voi actorii ,nu doar sa beneficiati de tot.fwtoty mm de jeg
5
12
Teodorescule, sa iti iau tot arborele genealogic in pula! Nevasta-ta sa inghita malahia de la 50 de negri. Mama ta aia proasta care te-a fatat sa se rasuceasca in mormant.
9
24
avand in vedere ca Cimpanzeii Activisti Hastag-PNL-EPRE nu stiu decat limbajul Pro-Muie urez pentru 2019 si 2020....MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazist Teleghidat de case si copii Ciolhannis.
13
22
De acord cu solistul formatiei. Limbajul oricum este mult sub ceea ce merita partidul mafiot PSD.
31
16
Muie tie ba taxiule, un tigan borat esti, limbaj de tigan, muie lui mata sa ii raspund pe limba lui taxiului
15
28
@Eu si voi, tot respectul pentru comentariu, muie tie si familiei tale ,cu drag PSD!Mergi la parcul rece ,groapa este gata .Te asteptam pe tine si familia ta sa va luati in primire spatiul de locuit din programul Ultima casa !
13
22
la 11:13 aveti nivelul unui pesedist imputit ,nea florea te-ai trezit din betia de aseara? grobieni, misogini ,needucati curve si misei astia sunt
17
12
Tot respectul pentru tine :muie PSD;la moarte cu PSD.
29
19
in beraria erau cocalari drogati hastag rezist si le canta de inima albastra .Sa va f.....t la rand ! nevestele, copiii ,parintii ,bunicii neamurile care sunt sau tin cu pesedistii, dar ei saracii nu s-au prins, arta cu tendinta deh....cam greu de inteles ! Poate astazi poate maine vor intelege ce le-a transmis cantautorul adulat .Pentru un prost de mai jos ,oricat de mari ar fi ,copiii raman copii pentru parinti ,boule care esti bou!
17
28
Daniela Crudu PRESEDINTE!
10
20
Votati Secil Cantaragiu eurodeputat!!!
3
19
Alta treaba nu are si parlitu' asta decat sa faca propaganda obosita ! Veziti de treaba cumetre si de muzica ta !
15
27
Si ma pis pe trupa aia,care e problema? Ori esti cantaret,ori goarna propagandista,nu conteaza a carui partid. Hai sa faca si astia reclama la Dormeo incepand cu muie PSD sau muie Iohannis,sa se vanda salam si sunca cu muie USR pe etichete,la biblioteci copertile cartilor sa aiba pe ele muie mai stiu eu ce cacat de partid.
29
23
Nu asa se face
15
19
este un imbecil, s-a gandit ca asta e publicul care frecventeaza o berarie, daca era la sala palatului nu facea asa ceva, asta arata respectul lui fata de cei ce il asculta!
27
24
Pentru imbecilii pudici care mentioneaza copiii.....ce sa caute idiotilor un copil noaptea intr-o berarie?
26
15
Amaratul asta a primit si bani pentru asta? Cine-l intreaba pe cel care l-a platit pentru ce a facut-o? Poate il verifica putin si ANAF-ul?
29
24
Un rebut si in muzca si in viata
29
26
Psd la cioc . Boratilor. Atarnatori asistati hoti si koorve .
34
27
BOSCHETAR CARE NU ARE O ORA DE MUNCA.CE TE AS PUNE EU PE TINE BORFASULE SA BATI LA BAROS SA VEZI CUM A FACUT TARA ASTA CIUMA ROSIE.IN MORTI MATI STAI ACUM IN BLOCURILE FACUTE DE PCR ZDREANTA
34
34
un drogat fin de-al matrozului chior vrea sa se faca remarcat prin injuraturi la adresa parintilo bunicilor fratilor si surorilor care sustin acest partid.....ce au inteles copii veniti sa-i asculte melodiile....din acest moment mi-a provocat o mare scarba ....te-ai umilit zdreanta basista
31
30
praf in ochi ! nu te caca pe tine ca pute !!!
15
21
Are dreptate solistul... Sa o fut pe ma ta in gura cantaciosule.
13
26
muie la tota media din muista romania. Muie Europa. frumos nu.
29
15
Muie lu ma-ta cacatule! Muie si tie, cacat care mananci din banii primariilor
35
33
Ce sa te astepti de la finul lui Basescu? Si atunci sa ne miram de ce injura PSD ul? Peste tot frustratii lui Basescu, dupa chipul si asemanarea lui. Ura, violenta si grobianism. Asta e alternativa la PSD!!!???
33
37
se potrivesc si lui PNL, de ce nu? Ati uitat cum ne a foot Basescu si Emil Cioara? ati uitat Cum minteau ei la tv ca salariile profesorilor si etc terennuri ciordite si ahaaaa bani? sau numai membri PNL dau mesaje la acest articol? ti ai drek de .... prajituri expirate
27
24
SOCIALISTII SE INJURA INTRE EI, MAJORITATEA CARE AM IESIT LA PROTESTE SUNTEM DE DREAPTA ANTISOCIALISTA SI NU AGREEM ASTEFEL DE TIGANISME, NU ASA AU REACTIONAT REVOLUTIONARII DIN 1989 SAU CEI CARE AU MURIT IN RAZBOAIE PENTRU SALVAREA ROMANIEI CA ALTFEL NU MAI EXISTAM DEMULT CA POPOR ROMAN!
20
7
Numai niste oligofreni pot sustine un astfel de comportament
38
27
astia nu au fost invitati la cantari platite de PSD si acum mor de ciuda .Mai este si ala de la Voltaj alt rezistent cu alde JOjO ,Chirila ,asa este cand nu le ai cu muzica si nu te place lumea poate cu politica mai faci ceva Oricum sunt reprezentati de vaza ai proiectului Romania educata al lui johannis ! Hai ca pana la toamna nu mai este mult!Scapam si de iohannis si de voi O sa mai cantati pe la vreo stana in varf de munte etc
35
33
Nu stiu cum se face ca sustinatorii PSD sunt saraci, maxim 10-11 clase. Sunt atat de indobitociti de saracie si de foame. Mai mancati si voi niste carnita oitelor. Numai paine numai paine...prosteste psd stilor, ti ai dracu de melteni.
36
31
Mare idiot
35
25
Bai boule ai tai parinti au
12
18
Un Pulifrici rezistent
39
28
Nu sunt psdist dar prostu asta din clip cu vocea lui de tabla taiata la flex si r ul lui de alogen mi a provocat greata intotdeaua
46
24
Doamneeee!Ce oribil!L-am respectat pe acest D.Teodorescu dar sunt oripilata de ce poate slobozi pe gura .....asa cevaaa ....pt.asta mergem la concerte??Urat!Sa ti fie rusine ,,domnule"!
43
24
M-ati disperat in pula mea cu ciuma rosie ciordache mata tacut muie sa o suferi toti care nu mai faceti diferenta intre politica si restul vietii
19
24
Da bravo ma, daca va foote-n gura e oligofren. Cand un ciumat de al vostru face semne obsecene sau codrin capdepula face spume la gura, aia nu sunt oligofreni! Bai ciuma rosie, voi nu observati ca incet incet va cam foote lumea-n gura si ca lumea nu mai e proasta sa va mai inghita ? Asa ca MU13 P5D !
39
30
Cn este taxi?
40
20
DU-TE DRACU DE OLIGOFREN CE PARTIDUL LUI NASITU A AFACUT CEVA BUN PANA SI PE TINE CA TE-A CUNUNAT NU TI-A MERS BINE PTR CA TE-AI DESPARTIT HUOO
36
14
Ce produce individul asta? Pentru ce plateste el taxe la stat? Si mai ales cat?
38
28
bre nicu 22:01,dar ce facem cu ciordache care isi arata degetele prin parlament ? el nu e un oligofren ? platit de noi care sfideaza o tara si masacreaza legile justitiei ? cind pesedeii injura pe aici cum e? nu sunt tot oligofreni?
45
24
Suparat rau! Poate prea suparat artistul . Dar pesedeul ce ne ofera ? Numai tampenii legislative.
42
29
Un oligofren. Indiferent de optiune nu asa se procedeaza. Sa plece psd ul ca sa ne conduca derbedeul asta care injura in fata copiilor care au platit sa ascukte muzica. La balamuc cu zdrente astea oligofrene cu un astfel de comportament
45
46

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614