REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sondaj: Cică 71% din români vor veni vara aceasta pe litoral!?

Sondaj: Cică 71% din români vor veni vara aceasta pe litoral!?

Replica API 12 mai 2020 | 00:00 3660

Litoralul românesc rămâne prima opțiune a românilor în această vară. Deși, autoritățile noastre se mișcă mult mai încet în acest sector decât vecinii noștri de la sud de Dunăre, iată că 71% din români preferă încă România în cazul unei vacanțe, potrivit unui studiu realizat de agenția de turism „Paradis Vacanţe de Vis”.

Aurelian Marin: Turiștii vor alege litoralul românesc pentru relaxare, nu pentru distracție

Directorul agenției de turism, „Paradis Vacanțe de Vis”, Aurelian Marin spune că este conștient de faptul că în această vară nu vor exista festivaluri, cluburi deschise și alte evenimente în stațiunile de pe litoral, tocmai de aia, în acest moment se pune accentul pe relaxarea turiștilor. „Litoralul nostru rămâne clar prima opțiune a românilor pentru sezonul estival. Majoritatea turiștilor vor plajă și soare. Este evident că nu vom mai putea vorbi de același turism pe care îl știam până acum. De data asta, turiștii vor alege litoralul pentru relaxare și mai puțin pentru distracție. Nu vom mai putea vorbi de evenimente, de festivaluri, de concerte sau de cluburi deschise. Însă hotelierii își așteaptă turiștii și cei care vor deschide vor garanta toate măsurile de siguranță și de igienă”, declară Aurelian Marin.

Aurelian Marin

71% din clienți vor veni pe litoral, iar 14% nu își vor face vacanța aici

În ceea ce privește derularea sezonului estival pe Litoralul românesc,consultanții ”Paradis Vacanțe de Vis” estimează că, după data de 1 iunie, la mare vor fi deschise majoritatea hotelurilor. Situația va sta astfel: ► O lună iunie cu un grad de acoperire satisfăcător► O perioadă 1 iulie – 23 iulie cu un grad bun de acoperire► O perioadă 24 august – 10 septembrie cu un grad foarte bun de acoperire► 2-3 săptămâni în septembrie cu un grad bun de acoperire.

Agenția de turism a realizat un studiu cu clienții proprii, în urma căruia rezultă că:

► 71% doresc să vină și anul acesta pe Litoral. Dintre aceștia, 53% spun că vor veni sigur dacă va exista o ameliorare semnificativă (spre zero) a pandemiei, iar 18% nu sunt siguri dacă se vor decide să vină în situația contrară► 15% nu știu să spună acum dacă ar dori să vină sau nu► 14% nu doresc să-și facă vacanța anul acesta pe litoral.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asteptatii ca vin. Mai da va naiba de mincinosi ,profitori si evazionisti care sunteti.
2
2
au murit toti neuronii din galetile voastre de pe umeri,numai minciuni de ale lui kkt cel mare si guvernul lui de tradatori hoti
2
1
viseaza numai bani si gagici, acum face si sondaje pe tot sezonul, ce sa mai zici , esti bun marine, bun de....
6
0
De unde stii tu mai dovleac procentul asta? Ai citit in branza de oaie?
7
0
poponar mincinos si manipulator , huoooo
7
0
Cum ma sa vii la mare la 35 grade, si sa porti manusi si masca?Si sa ai toate sansele sa te infectezi, pt ca igiena nu exista? Cand v-o apuca diareea de la laturile numite mancare, o sa va interneze aia la covid, ca de toxiiinfectie alimentara se face febra. Pariu ca medicii nu pot face diferenta? Au spus ca si la toamna, va fi f greu de facut diferenta intre gripa si covid hiv-sars.
6
0
Doar ascunsi in vagoanele cu lemne!
5
1
CA CA cum ai scris te caracterizeaza CACA
2
6
171 la suta dintre romani, de fapt. 171 la suta dintre romani si 271 la suta dintre straini. Cu totii vor veni pe litoralul romanesc, ca ca el nu mai gasesc.
10
0
Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca is acri
3
2
Bleah, nu se vede nisipul de atatea sezlonguri imputite.....
14
0
Ca este o exagerare.
12
0
Veniti sa va lasam in curul gol, sa vedeti ce preturi o sa avem !
20
0
a fost realizat pe 2 clienti aceea se poate deduce stire manipulatoare
14
1
nu stiam ca s-au deschis hotelurile
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272