REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sorin Mihai

Sorin Mihai

Replica API 3 octombrie 2020 | 16:52 2702

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, foarte ocupat. Nu mai răspunde la telefon, la mesaje...:

Țârr țârr țârr și bârr bârr bârr

În buzunar, telefonul îl vâr.

Să nu aud și să nu văd

Că altfel iese prăpăd.

Pauză am zis și gata

Să mă lase lumea toată.

Că n-am timp și nici nu vreau

Apă la moară să vă dau.

Am priorități la greu

Și am fost drăguț mereu.

Acum, voi să mă iertați

Și în pace mă lăsați

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te ai trezit generale de carton si s a terminat nelimitatu? Lasa l pe ala ca i tanar labare si in ultimii 8 ani a fost director in cateva scoli. Tu ce sugeai pe atunci ?
0
0
Mergi acasa e mai bine asa slobozel
0
0
Sa vina sa va ia spagarilor!
0
0
Asta nu vede ca in scoli fiecare face ce vrea? E preocupat sa imparta spagile dupa ce a vandut posturi. Petre-Faliboga-Pisaltu, triada de aur. Injura oamenii vorbesc urat. Niste tarani.
3
0
Acest rebut politic numit sorin mihai a distrus tot ce functiona in judet. In toate sedintele publice au fost furate posturi. Au fost colectati bani in ISJ pentru acest papagal. Un slugoi slinos adus din satele inapoiate din oltenia. El si iubirea lui din kogalniceanu sunt nedespartiti. Ce sa faci, sa te caci in gusturile omului?
5
1
Va rugam sa ne scuzati ca ne place aicea! Nu avem prea multe de facut dar tare i bun parizeru la Constanta. La mangalea nu mai da pa caiet si curge si apa la bae, ie bine
3
0
Cel mai prost general care a adus toate rebuturile PNL-iste. Nedelea, o catastrofa care a distrus Carol, Sirbu o nulitate in management, Petre din Kogalniceanu directoarea celui mai imputit liceu, Faliboga, regele spagilor, Popa de la Poarta Alba, o nulitate. Un ISJ plin de tarani in care miroase a gainat.
2
0
Stati linistiti ca nu e mai hot si mai incompetent decat catastrofa cu frunte ingusta! Vorbesc incompetentele care au fost date afara din inspectorat? Bravo, generale!
4
1
Acest hot penelist incaseaza spagi fara nicio jena. Norocul lui cu amantu neveste-si care l-a pus sef. Ca el e prost rau. In Mangalia e prostu satului ca are impresii de intelctual. Un atarnator fomist. Vine puscaria peste tine papagalule.
2
0
Un idiot care trebuie ignorat total. Prostovan traseist politic, caracter mizerabil.
2
0
L-am cunoscut pe acest fraier in 2003, cand era ajutor de ospatar in Saturn. Dupa 2 sezoane de spalat scrumiere s-a dus la Prichindel, facea mici si fripturi la gratar. Nu pot sa cred ca acest imbecil a ajuns sa fie profesor. Si sef la judet. Asa idiot mai rar vezi. Un taran idiot venit din oltenia sau nu stiu de unde draku de bou. Un prostanac.
5
1
Pegagogic la catedra zero. Colegial zero. Organizatoric zero. Intelectual zero. Slugarnic 9. Impostor 10. Media 2.75. Un prostanac care nu a resit nimic nici cu amanta, care l-a si abandonat dupa trei filme si doua pizze.
5
0
A adus toate rebuturile in ISJ unde este haos. Toti sunt mai prosti ca el, ceea ce este o performanta. O nulitate.
5
2
Cel mai prost si incompetent din istoria ISJ. Un taranush nespalat care se crede destept. Subiect permanent de bascalie in toate cancelariile.
5
1
Este cel mai bun inspector! Felicitari ca a scapat invatamantul constantean de toate leprele din isj!
6
1
E ocupat , se pregateste de preluarea functiei de vice primar la Mangalia, functie oferita de varul radu c.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272