REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Spunea că lucrează la ANAF și îi lăsa pe oameni fără bani

Spunea că lucrează la ANAF și îi lăsa pe oameni fără bani

Victor ROTARU 23 iulie 2023 | 00:00 2001

Olimpia C., a reușit să păcălească 3 persoane din Constanța, spunând că lucrează la ANAF, încasând de la cei trei peste 100 de mii de euro pentru a le facilita obținerea unor imobile, imobile despre care spunea că ar fi în proces de executare silită. Olimpia C. nu este la prima „abatere” de-a lungul timpului femeia susținând faptul că lucra ba pe la OPC, făcând controale și primind cadouri, sau că are pile pe la READPP, promițându-le altor persoane că pot obține prin ea foarte lejer locuințe ANL. 

Spunea ca lucreaza la ANAF si ii lasa pe oameni fara baniFoto cu rol ilustrativ

Totul a început pe 31 octombrie 2019, atunci când Olimpia C., i-a transmis lui Dan A. că 3 apartamente din Constanța fac obiectul unei executări silite demarate de către ANAF, deși acestea fusese executate silit pe 16 octombrie, cu scopul de a obține pentru sine un folos material, provocându-i un prejudiciu de 90 de mii de euro. De asemenea, în perioada 25 iulie – 24 august 2022, a spus faptul că este angajat al ANAF, inducându-i în eroare pe Carmen și Dumitru N., prezentându-le faptul că un imobil situat în Constanța încă face obiectul unei executări silite ale A.J.F.P., obținând 29.500 de euro. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au dispus încetarea procesului penal față de Olimpia C., cu antecedente penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în dauna persoanelor Dan A.. Carmen N. și Dumitru N. Magistrații constată stinse acțiunile civile exercitate de cele trei părți civile. Sentința nu este definitivă. 

Spunea ca lucreaza la ANAF si ii lasa pe oameni fara baniMinută judecătorească

Carieră infracțională lungă

În anul 2017, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat-o pe Olimpia C., pe numele căreia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. 

Individa a fost cercetată în mai multe dosare de înşelăciune. Astfel, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, unele dintre fapte s-au petrecut în 2009. Mai exact, Olimpia C., alături de o altă persoană, au susţinut că au pile la RAEDPP şi că pot obţine locuinţe ANL, în schimbul unor sume de bani.

Au primit bunurile materiale dar şi-au luat tălpăşiţa, mai multe persoane rămânând înşelate. În plus, în altă speță, Olimpia C. a profitat de neatenţia patronilor la care era angajată, a furat ştampila şi alte acte şi a făcut credite bancare, atât pe numele ei cât şi pe cel al soţului.

În anul 2003, aceeaşi Olimpia C. se dădea drept inspector OPC şi lua la rând societăţile comerciale din Constanţa, dând amenzi şi pretinzând cadouri şi alte atenţii de la patroni, în baza unei legitimaţii false. Unui administrator de firmă i s-a părut ceva suspect şi a alertat autorităţile individa fiind dată pe mâna Poliţiei. A început să se scuze, spunând că nu mai are loc de muncă de mult timp şi că este nevoită să recurgă la asemenea fapte pentru a face rost de bani.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
B 696 ARS face taxi la blat de 2 ani la Lidl Mangalia la gara si nu il vede nimeni politia trece si il ocoleste
1
0
Da și unii sunt asa kretini și pun botul la vrajeala
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272