REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Stamate, de la Marco Chim, începe să aibă probleme în afaceri

Stamate, de la Marco Chim, începe să aibă probleme în afaceri

Replica API 18 mai 2020 | 00:21 18805

Afaceristul Marius Stamate, ce deţine societatea Marco Chim, are probleme în afaceri: primăria îi pune beţe în roate! Vrea să construiască un centru sportiv cu 5 etaje pe Aurel Vlaicu, însă nu a primit undă verde, pe motiv că proiectul construire imobil D+P+5E, parcare, spații verzi nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise).

A mai fost refuzat şi în trecut

Nu este pentru prima oară când Stamate este refuzat de administraţia locală. Anul trecut, a vrut să ridice un imobil cu 6 etaje la aceeaşi adresă, Aurel Vlaicu 251 A. Apoi, s-a răzgândit, solicitând supraetajarea imobilului, însă nu a primit avizul.

Marco Chim SRL, deținută de Marius Stamate, este un dezvoltator imobiliar prosper în municipiul Constanţa.

Firma, înfiinţată în 1992, are în palmares mai multe imobile

Spre exemplu, Marco Chim SRL, deţinut de Marius Stamate, a depus un memoriu la Agenţia de Mediu Constanţa, referitor la blocul care deja se află în construcţie în fosta zonă „Pinguin” de la intrare în staţiunea Mamaia (vis-a-vis de Pavilionul Expoziţional).

Blocul, iniţial gândit a avea 6 etaje, s-a aflat şi în atenţia Primăriei Constanţa, pentru supraînălţare. Astfel, el ar urma să devină un P+8 etaje. Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare în stațiunea Mamaia, dar și pe Aurel Vlaicu, pe bulevardul Mamaia, pe străzile Adamclisi, Scafandrilor, Corbului, Gheorghe Marinescu, zona Pescărie sau zona City Pak.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost initiat in masonerie de catre tatucu giuliano....ardev-ar focul de iluminati!
3
0
Mediul de afaceri este una si ce comentarii vad aici e alta, Ciudat este ca reclama pe pagina asta este cu alta firma tot de constructii care a distrus zonele impadurite de pe partea cu lacul, in Mamaia! Jigniri aiurea pot scrie toti frustratii sau cei care au de castigat!
2
1
Construieste ieftin si prost, apoi incearca sa vanda repede sa scape cu bani multi pe spinarea oamenilor. Iti bati joc de oameni.
9
4
Rama care se da rechin... macar pomeniti de hotii grei din spate... Ca lui nu ii e greu, alor din spate le e
12
4
Stamat e de la noi de la PNL, de asta nu primeste autorizatie
5
7
Avem de a face cu un distrugator fara mila a spatiilor verzi din municipiul Constanta. Rusine, acesta este un cetatean cu care nu ne mandrim.
17
5
Hai lasa ne ...In afacere este nenea Mazare....
20
2
daca nu ii da primaria un aviz,asta inseamna ca are probleme in afaceri??? nu construieste acolo,dar face altceva in alta parte....
20
1
E afacerist roman. Se dezvolta repede si nu au loc de el multinationalele. Trebuie arestat. Daca era vre un olandez austriac francez german etc nu auzeai nimic. Ei sunt cinstiti. Ei au voie sa fure in toata Europa doar la ei in tara nu. Pe ei tarile de origine ii sprijina sa faca infractiuni economice in alte tari. Ca au ambasade puternice. Ce panarama de popor suntem!
16
23
un ratat ,arestat re pe de , k boreste tot , ce a mancat
17
6
Bre nea Haletz, alea ce spui mata, fuse odata, acum la moda sunt ritualurile shamanice cu babe. Te bagi ?
21
0
Mai face tinute masonice la vila de langa tintirim?
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212