REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Starea de urgență NU VA FI PRELUNGITĂ. Va fi înlocuită cu STAREA de ALERTĂ!

Starea de urgență NU VA FI PRELUNGITĂ. Va fi înlocuită cu STAREA de ALERTĂ!

Replica API 4 mai 2020 | 15:23 4943

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat în urmă cu puțin timp că nu se va prelungi starea. Șeful statului a precizat că va fi înlocuită starea de urgență cu starea de alertă și că relaxarea va începe cu data de 15 mai.

"Am luat decizia să nu prelungesc starea de urgență. Data de 14 mai este ultima zi cand vom avea stare de urgență. Începând cu 15 mai, pentru a ține epidemia sub control, vom intra într-o stare de alertă. Situația nu s-a îmbunătățit, nu trebuie să avem impresia că epidemia a trecut. După 15 mai, nu este bine să exagerăm, deplasările să se facă doar când sunt necesare. Totuși, nu vor mai fi declarații pe proprie răspundere. Unele măsuri le vom lua începând din 15 mai, dar următorul stadiu de relaxare va fi la începutul lunii iulie. Saloanele de înfrumusețare se vor redeschide, cabinetele stomatologice și muzeele. Cu toții vom purta mască de protecție.", a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Sportivii vor putea relua cantonamentele în regim special

Președintele României a mai declarat faptul că sportivii de performanță vor putea începe cantonamentele în condiții speciale, însă asta nu înseamnă că se vor relua și competițiile sportive.

S.H., P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in alte tari se merge de mult pe strada liber ... nimeni nu te intreaba de nimic ... daca nu mori de virus acum mori maine de foame ... lumea nu e proasta tu esti bou ... eu vreau sa fiu liber acum e mai rau decat pe timpul comunismului
9
4
Nu toti suntem niste fatalai care sa ne imbolnavim la prima adiere de vant!
5
6
Tantalaul de klaun iohannis practic propune aceleasi masuri ca si pana acum... tot cu declaratie, interzis deplasari in afara localitatilor. Astia o tin dinadins sa moara lumea de foame.
9
7
tuti starea matii ,a ta si a rapandulei,muie iohanis,muie penele
11
6
Ati pierdut alegerile idiotilor Ati adus acasa toate ciorile bolnave Au facut dezastru Dupa care i ati trimis afara din nou Luati exemplu de la bulgari!!!!
17
5
Cum plm,adica daca stau in Murfatlar,nu pot sa ma duc in Constanta la Carefour spre exemplu?!sau la Dedeman la Agigea?!sau put sivsimplu sa ma duc sa ma plimb cu masina?!ba voi sinteti timpiti?!cine plm face cretinitatile astea?!lasati-o dracului de treaba!
17
0
Cred ca greseste profund nu este pregatit si nici consilieri nu are ca sa nu vorbim de habarnistii din guvern. Libertatea de miscare nu puate fi ingradita asa cum este discutabil ingradita acum. Din 14 mai ptr a ingradi libera circulatie drept constitutional este nevoie de lege adoptata de parlament
15
3
Poate ca ai dreptate,da' cam prea multa stringere de coaie,cu declaratiile astea!si acum cine sa nu iesim din localitati....mai dao'n plm de treaba!
13
4
Adica in toata lumea asta statele sunt in alerta , numai romanii sunt imuni . Doar la prostie vad ca nu sunt imuni . Bai vitelor , bai facuti gramada . Daca nu se luau masuri , aveati sa urlati ca muriti pe capete . Daca sau luat masuri , presedintele este de vina . Bai maimute urlatoare , bai salbaticilor . Va inteleg foamea si disperarea , dar prostia nu am cum sa o inteleg . Pe viitor mai puneti cate un ban deoparte nu ii mai aruncati pe mici si pe bautura ca altadata sa nu va mai prinda cu buzunarele goale . VOI IN LOC SA FITI RECUNOSCATORI CA NU ATI AJUNS LA MORGA CA IN CELELALTE STATE .
10
22
Esti un prost,uitat-te ce e prin alte tari cu alti presedinti,Iohannis a facut tot ce a putut mai bine in aceasta situatie,dar ce sa faci cand idiotii habar nu au ce vb si vad doar ce vor ei,presedintele e in functie pt afaceri externe,armata si in situatii de criza alre ultimul cuvant in deciziile luate,nu e pus sa te stearga pe tine la cur cans esti nemultumit.
7
21
eu unul ..din toata acesta perioada , m-am ales cu o certitudine...nu esti presedintele tuturor romanilor...si ca esti o marioneta dispusa sa faca orice ...pacat ..v-am votat. Sigur nu o sa mai avem ocazia s-o facem..
17
8
Faceti o exceptie si mai inchideti ochii odata ca sa zboare si ciorile din tara
7
2
Votez pulime
5
7
O decizie corecta! Multumim d-le presedinte! Atentie la igiena, distanta sociala, respectul de sine si aproapele nostru,... la sanatatea noastra si a celor dragi noua! Sa dam dovada de educatie si disciplina, este foarte important, da.
10
24
va rog sa nu ma confundati cu predecesorul meu Chiorila-Hotz-Flotila ! eu am deschis frizeriile sa ma tund si eu calumea daca era el deschidea bodegile !
11
11
Oamenii au parasit domiciliul, sunt la munte la relaxare, niciun filtru pana in Brasov.
11
11
mueeee psd
29
21
Nu mai bine iti pui tu casti in urechi, cu fir sau wireless, si sa le dai la maxim si sa asculti ce mortii ma-tii vrei tu, ai inteles bai ciochistule? Nu este nimeni obligat sa asculte muzica celui de langa el! Fmm, nu ai inteles nimic din starile de urgenta! Ba, zdreanto, ai auzit de respectul pt cel de langa tine? Nu cred. Sper sa iti ia gatul cineva care va fi asurzit de manelele sau muzica ta electronica, nu ti-ar mai muri multi inainte!
28
10
muie penele
32
11
Virusul este folosit ca instrument de manipulare. Se pot razgandi oricand. Masurile adevarate care intereseaza UE nu au fost anuntate. Fiti vigilenti si nu va aruncati in valurile marii ca ne putem trezi sufocati sub stabilopozi.
28
9
Dulapiorule de sibiu cum explici posibilitatea ca un individ din Buzau sa ajunga in ialomita si inapoi reusind sa infecteze 19 oameni pt ca nu a respectat starea de urgeanta??? Din Buzau si pana in ialomita niciun politist pe traseu? Ce relaxare dupa 15 mai daca ala ti-a infectat un cartier din Buzau intr-o zi?! De frica lui spartacus din rahova nu mai prelungesti starea de urgenta fiindca aia te-au amenintat ca iti vor lua gatul.
27
14
Sper cs si salile de sport, de la, 1 iulie...
4
7
afara din Romania cu bozgorimea iredentista si pesedeii tradatori de neam si tara
33
16
Deschideti toate locurile de munca, toti avem nevoie de salarii pentru supravietuire, oricum covidul este o mare mascarada......
37
6
ce mai e pana pe 15 mai, cateva zile si un weekend, hai, eu vara nu dorm, intru in stare de alerta... ma intorc la tine, mare albastra, iar, iar.... hai la marea albastra, sa bubuie boxele pe plaje mai tare k difuzoarele Preashpagarului
12
30
Nu mai e cu DVS ,cu tine ,ia o cum vrei!Adevarata disapora nu sustine securisti transformati in "lideri falsi" ca MARIUS MOCAN un inamic clar al "liberei exprimari" cu un dosar cunoscut de noi cei ce suntem aici si aveam ceva de spus,fie in societatea de aici cat si in mediile individuale de influenta! PATRIOTII ADEVARATI NU RECUNOSC SECURISTII CA SI LIDERI IN VECI! Rares Bogdan,cumentriile,cat si parcticile neo-marxiste incepute in facultatiile din America aniilor 90 si recunoscute usor de NOI reprezinta deasemenea un factor intolerabil si se opune TOTAL viziunii democratice la care aspiram!
28
7
Mars neamtule, ti-ai batut joc de popor, au ramas multi fara locuri de munca ajungand sa ceara o paine, RUSINE cu minciuna voastra.
45
17
Inseamna ca de la 1 iulie se redeschid hotelurile, restaurantele si terasele, spa urile, cabinetele de masaj.
24
8
gunoi nenorocit, de-abia te-astept la referendum pentru demitere.
50
18

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272