REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Stelu își ia adio de la parcarea pe care o plănuia lângă hotelul Mamaia!

Stelu își ia adio de la parcarea pe care o plănuia lângă hotelul Mamaia!

Replica API 1 noiembrie 2019 | 00:38 771

Gheorghe Stelian nu va putea să construiască o parcare lângă hotelul Mamaia! Consilierii locali municipali de la PMP, PNL și consilierul independent au votat împotrivă, asa încât proiectul nu a trecut. Este vorba despre ”oportunitatea vânzării prin licitație publică a trenului situat în Mamaia, Hotel Mamaia, în suprafață de 2600 mp, în vederea construirii unei parcări etajate, amenajată prin sistematizarea terenului, care să asigure menținerea și valorificarea suprafeței aferente de spațiu verde”.

Societatea Steda Beach, administrată, până de curând, de Stelian Gheerghe, un cunoscut om de afaceri din București și apropiat al Elenei Udrea, dorește realizarea, în locul fostului hotel Mamaia pe care l-a cumpărat în urmă cu câțiva ani, a unui ansamblu de locuințe colective și alimentație publică având regimul de înălțime P+4E. A fost modificat proiectul autorizat conform AC nr. 433/14.04.2014 “Construire Imobil P+3-4E Retras cu funcțiunea de Complex Hotelier și Alimentație Publică” prin supraetajarea cu 20% din suprafața desfășurată conform legii nr. 50/1991, art. 2, al. 4, lit. a^1, divizare Complex Hotelier în 3 corpuri distincte și schimbarea destinației în Corp A – Locuințe colective și Corp B – Locuințe colective și Alimentație publică la parter. Cum, trebuie să asigure și locuri de parcare suficiente, societatea intenționează să cumpere terenul aferent clădirii în care a funcționat hotelul în vederea realizării unei parcări supraetajate. Prin memoriul prezentat Agenției de Mediu anul trecut, se arată că este necesar un număr de 106 locuri de parcare.

Astfel, societatea și-a manifestat intenția printr-o solicitare trimisă în septembrie către Primăria Constanța. Imediat, proiectul de hotărâre privind oportunitatea vânzării prin licitație publică a ternului situat în Mamaia, zona Hotel Mamaia, în suprafață de 2600 mp, în vederea construirii unei parcări etajate, amenajată prin sistematizarea terenului care să asigure menținerea și valorificarea suprafeței aferent de spațiu verde a ajuns și în fața comisiilor 1 și 5 din cadrul Consiliului Local. Comisia de studiu, prognoze economice-sociale și administrarea domeniului public și privat a dat aviz favorabil, însă nu și Comisia pentru administrarea publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor cetățeanului, al cărei președinte este Adriana Arghirescu.

În prezent, asociați ai SC Steda Beach SRL sunt Maria Gheorghe, mama lui Stelian Gheorghe, și Mirel Dorin Mateiu. Maria Gheorghe este administratorul societății.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/un-apropiat-al-elenei-udrea-aviz-negativ-pentru-parcarea-pe-care-vrea-sa-o-construiasca-in-mamaia-407117/

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca cinstita, terminati cu jmecheriile. V-ati invatat sa furati si dat tepe si nu va mai dezobisnuiti.
2
0
Negocieaza cu el, dar discret! Baniiiii
6
1
Sa se duca in subteran cu parcarea, eventual sub nivelul marii.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272