REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.2° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Strada Baba Novac, din Constanța, a devenit o uliță fără trotuare! Video

Strada Baba Novac, din Constanța, a devenit o uliță fără trotuare! Video

Georgiana BOGLEA 9 mai 2024 | 00:00 2820

A fi pieton în municipiul Constanța este o aventură. Puține sunt străzile cu trotuare reabilitate, pe care se poate circula în condiții normale. Bineînțeles, dacă nu sunt ocupate de autoturismele parcate! În rest, trotuarele, cel puțin de pe strada Baba Novac, sunt pline de gropi, de denivelări, bălării sau chiar... lipsesc cu desăvârșire.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Videostrada Baba Novac

Indiferent de ora din zi, traficul auto pe Baba Novac este intens, având în vedere că face legătura cu varianta Constanței. Acesta este unul dintre motivele pentru care, spun oamenii din zonă, se tem că în orice moment vor fi loviți de vreo mașină.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Strada este „faimoasă” în Constanța și dă mari bătăi de cap șoferilor care tranzitează zona, dar și riveranilor pietoni. Aceştia sunt nevoiţi ca în fiecare zi din viaţa lor să parcurgă traseul pe trotuarele sparte, mai ceva ca pe uliţă. Gropi, pavele denivelate şi căzute din cauza ploilor şi bordurile sparte îi trimit pe pietoni direct pe stradă!

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Trotuarele nu prea există, iar acolo unde sunt... sunt praf. În altă zonă, trotuarul a fost spart, asfaltat... cu pietre și atât.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Așadar oamenii, trebuie să fie foarte atenți, să nu cumva să se dezechilibreze și să cadă în fața unei mașini aflate în mers.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Pe un alt trotuar, bieții pietoni trebuie să ocolească stâlpii aflați fix în mijlocul drumului.

Video 1:

De parcă nu era destul, se mai găsesc și câțiva șoferi foarte grăbiți care, în loc să parcheze în locurile special amenajate, se gândesc să staționeze fix pe trotuar, pietonii fiind nevoiți să meargă pe stradă și să își riște viața.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Legislația în vigoare impune șoferilor să asigure cel puțin 1 metru pentru circulația pietonilor pe trotuar, dar aceasta este ignorată cu nesimțire în această zonă, precum și în altele din orașul Constanța.

Strada Baba Novac, din Constanta, a devenit o ulita fara trotuare! Video

Persoana responsabilă cu proiectarea trotuarelor de pe strada Baba Novac cu siguranță nu a cercetat zona cu simț de răspundere sau pur și simplu nu frecventează zona. Astfel, se poate explica catastrofa trotuarelor din această zonă și coșmarul pe care sunt nevoiți să îl trăiască zilnic sute de oameni. 

Sperăm ca în viitorul nu prea îndepărtat autoritățile locale să se autosesizeze, să ia în seamă și problemele pietonilor și să creeze trotuare pe care să se poată circula așa cum ar fi normal, într-un oraș care se dorește a fi la standarde europene.

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate lucrarile au fost facute pe principiul repede si p***t ,calitatea lucrarilor ibdoielnica .Cine va raspunde la receptia lucrarilor ,cine va semna situatiile de plata ?Dejea covoarele asfaltice au inceput sa se faianteze nu vorbesc de valurirea si diferenta dintre rosturi .Nu mai vorbesc de trotuare si cum au fost realizate imbinarile in dreptul caminelor IN CONCLUZIE TOV AMIRAL A AVUT O GASCA DE ICOMPETENTI SI TINAND CONT CA EL SI A FACUT ECHIPA EL ESTE CEL MAI MARE ICOMPETENT .AVETI GRIJA CE VOTATI!
6
0
Votazi wc-ul in continuare! Doar k*t merita!
6
0
IOANE TU ESTI SEFUL ANAL FABETILOR
0
6
Asa e peste tot am Înțeles ca sunt lucrări care trebuiesc făcute dar odată terminate trebuia refăcut asfaltu mulțumesc dl care se
4
1
Mai VOTATI CHITAC, cel mai incompetent primar.m**e PNL!Sictir cu tot toti analfabetii.
14
0
Așa arată tot cartierul,prioritate numai pt masini,pietonii trebuie sa zboare pt ca nu exista trotuare...str operei e varza,parc ioc...copii se joaca in parcarea Lidl
17
1
Credeti ca numai str. Baba Novac arata in halul care e? Majoritatea strazilor din oras arata la fel! Exemplu: str.Bogdan Voda din Tomis 2! Asta mai vrea un mandat de primar?
15
1
instalati o popota pe baba novac si o sa ajunga sigur si contraamiralul W chitac.
14
0
Vis….te-n aripa de hodorog senil.primar mai incompetent decât pensionarul poolii nu a avut Constanța până acum.plus gașca zurlii cipaneeza .in primarie se da concurs:de beliiit poola la urs.numai crăcănați,nasosi și urecheați.specific albanezilor.va-n gură cu nepotismele voastre de tzantzari alogeni.stransa toata makkedonimea in gară și trimisă inapoi.
19
4
Când miroase a branza în toate instituțiile și când sau făcut străzile doar pe nepotisme e normal sa arate asa orașul! Mulțumim kitac
27
1
Când administrarea orașului e condusă de mkiDoni ce vrei să iasă. Din floarea r*mâniei până în 1989 a ajuns o stâna de oi votați psd că așa o să fie și peste 40-50 de ani
26
2
Acolo să meargă Verjil Kitkat in campanie electorală O stradă spartă fără trotuare ca la mahala Dacă se încep lucrările acum sânt gata peste vreo cinci ani e model penele
27
3
zona cunoscuta popuar ca "la namol" a fost dintotdeauna o fundatura a civilizatiei.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515