REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Strigăt de AJUTOR al unui nou-născut: operat de două ori, într-o săptămână de la venirea pe lume!

Strigăt de AJUTOR al unui nou-născut: operat de două ori, într-o săptămână de la venirea pe lume!

Replica API 6 noiembrie 2017 | 00:00 771

Un nou-născut are nevoie de ajutor pentru a se bucura de viață. Sebastian a venit pe lume pe 27 octombrie a.c., la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Panait Sârbu” – Maternitatea Giulești, la 36 de săptămâni de sarcină și având o greutate de 1,915 kg. De atunci, în loc să se bucure de căldura și apropierea mamei, bebelușul se află în spital, conectat la aparate și a fost operat deja de două ori. Apropiații părinților au cerut sprijin, pe rețeaua de socializare Facebook, pentru că resursele financiare ale acestora sunt limitate, iar micuțul are o șansă la o viață normală, dacă va fi operat într-o clinică din Germania, unde au mai fost soluționate, cu succes, cazuri similare cu a lui.

Redăm, mai jos, strigătul de ajutor al apropiaților bebelușului: „În data de 27.10.2017, la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Prof. Dr. Panait Sârbu, s-a născut Sebastian, la 36 de săptămâni, cu o greutate de 1915 gr. S-a intervenit exact la limită, pentru că dacă s-ar mai fi întârziat cu o zi, bebe s-ar fi înecat în burtica mamei. Ajunsese deja lichid într-un plămân.

Imediat după naștere, bebe a fost diagnosticat cu atrezie esofagiană fetală și, în aceeași zi, operat la Spitalul Grigore Alexandrescu. În timpul operației s-a încercat reconstruirea esofagului, prin anastomoză și închiderea fistulei care făcea legătura între esofag și trahee. La o săptămână după această operație, medicii au intervenit din nou, pentru că viața lui Sebi era în pericol. La a doua operație i s-a făcut gastrostomă (introducerea unui tub în stomăcel pentru a fi alimentat) și s-a descoperit o altă malformație la nivelul gâtului, pe care medicii nu au mai întâlnit-o și asupra căreia nu știu prea bine cum să acționeze.

Pentru salvarea vieții lui Sebastian și șansa la o viață normală, trebuie ajuns de urgență la o clinică din Germania, unde cazuri similare au fost operate cu succes. Vă rog din suflet să încercăm să ajutăm acest îngeraș nevinovat, care a fost un luptător până acum, cu oricât de puțin poate fiecare (...), astfel încât să se poată strânge banii necesari pentru deplasarea în Germania și operarea puiuțului în timp util”.

Datele tatălui pentru strângerea bănuților:

Iconaru Liviu

Cont RO14 INGB 0000 9999 0732 6972 (RON) ING BANK

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo guvern de hoti unde iti este ministrul sanatatii?, daca acest pui de om era al unuia dintre voi, sunt curios de reactia voastra. Nu va este rusine, nu va misca nimic, calcati pe cadavre? Faceti cheta ca aveti saci de bani- am inteles nu va cheama Becali care a salvat multa lume, pe voi va intereseaza numai cat furati si cat va intra in buzunare. Faceti un efort, cititi acest articol, si constatati, functie de tresariri , daca mai sunteti sau nu oameni si nu niste brute si borfasi la drumul mare. Stati linistiti, amul sarac, de buna credinta, cu suflet mare, va reactiona ca de fiecare data
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367