REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

STROE: E CINIC să promiţi în campanie LAPTE şi MIERE, iar apoi să UIȚI

STROE: E CINIC să promiţi în campanie LAPTE şi MIERE, iar apoi să UIȚI

Replica API 3 iulie 2021 | 20:42 1774

Probleme la primăriile din județ din cauza eliminării PNDL-ului. Acestea se află în imposibilitatea de a finaliza proiectele începute. În acest sens, PSD Constanța a organizat vineri, 2 iulie a.c., o conferință de presă pentru a aduce în discuție problemele cu care se confruntă Primăriile din județ, mai exact despre programul PNDL și despre finanțarea acestuia. Prezenți la conferință au fost senatorul Felix Stroe, Daniel Georgescu, primarul din Limanu, primarul din Oltina, Ștefania Cealera, dar și deputatul Lucian Lungoci.

Felix Stroe: Este cinic să promiți în campanie, iar apoi să uiți

"Decizia Guvernului de a stopa PNDL ese cea mai grea lovitură pentru localități. Programele naţionale de dezvoltare locală nu vor mai fi finanţate. Banii din PNDL au adus plusuri, au creat valoare. Au promis şi aşteptăm să facă o rectificare în luna august. Au mai fost rectificări bugetare, sperăm să fie pozitivă. Din moment ce nu dai banii pentru pensii, alocaţii, îngheți salariile, înseamnă că nu sunt bani. Este cinic să promiţi în campanie lapte şi miere, iar, mai apoi, să uiți de aceste promisiuni. Pe baza promisiunilor oamenii te aleg, dar eşti mincinos când promiţi ceva şi nu respecţi!", a explicat Felix Stroe.

Daniel Georgescu: Am reușit să finalizez proiectele prin PNDL

Alături de senatorul Stroe a fost și primarul din Limanu, vicepreședintele PSD Constanța, care a declarat că este unul dintre cei norocoși care a reușit să finalizeze proiectele prin PNDL. ,,Eu sunt printre norocoșii care și-au încheiat proiectele prin PNDL, nu știu dacă este o dovadă de hărnicie sau nu, dar noi am reușit să le finalizăm. Nu știu cum se vor descurca colegii mei, indiferent de culoarea politică. În momentul acesta există un blocaj la nivel național privind lucrările, nu doar la PNDL, ci și la CNI. Se contrazic foarte multe, pe de o parte prim-ministrul se laudă cu o creștere economică, chiar, uneori, suntem pe primele locuri, dar nu știm care e adevărul. Întrebați primarii PNL cât de necesare au fost fondurile alocate prin PNDL pentru dezvoltarea localităților”, a declarat acesta.

Ștefania Cealera: Am câștigat mandatul cu promisiuni pe care nu le pot îndeplini

Este pentru prima oară când particip la o ședință, aș fi vrut să vin să mă laud cu proiectele pe care le-am realizat, nu cu problemele pe care le întâmpin. Eu am şantiere blocate pentru că preţurile sunt mari, iar executanţii mi-au făcut adrese să le măresc preţul dar nu există cadru legal. Am preluat o Primărie cu multe proiecte și am câştigat mandatul cu promisiuni pe care nu le pot îndeplini. Aveam două proiecte de asfaltare a două drumuri ce fac legătura cu Oltina, plus asfaltare în comună. Dacă PNDL nu mai există, nu ştiu ce ar trebui să fac. Este vorba de o sumă colosală de câteva milioane.” a declarat primarul din Oltina.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Baby Brocker
0
0
Cinic e ca mai existati voi , parazitilor
3
0
La aeroport Barcaru o fote pe Nusa. Felixe mergi si tu
0
0
Nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase!
1
0
Ma rusine???!!!
4
0
Este un jeg de om
8
0
Stroie si Moga au venit in canpanie la Techirghiol si au facut canpanie PNL-ului problema cu gazel care sor trage peste 4 ani l-au schinbat din consiliul local pe Florin PSD cu urmatorul de pelista ca sa mai aibe pnl un vot in consiliul local si ei s-asi ia spagile in continuare
5
0
Daca ati inceput sa dati comentarii cu cartofu, e clar ca e nasol! Un tradator care a vandut partidul pnl ului!!!!
7
0
Dar unde este Lungoci, face cafeaua?
6
1
Tataie ai distrus un partid ,era de 1 mie ori mai bun Fagadau ,tu si cu nemernicii tai ati distrus un partid....huo!
10
4
O vorba tipic dobrogeana, hai sictir, atat meriti
21
1
Felix un neica nimeni.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272