REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Subprefectul Jeacă, viitorul prefect al Constanţei? Palaz: ‘Dacă îl schimbă pe Albu, nu e din cauza mea!’

Subprefectul Jeacă, viitorul prefect al Constanţei? Palaz: ‘Dacă îl schimbă pe Albu, nu e din cauza mea!’

Replica API 5 iunie 2018 | 00:00 420

Gura târgului:

Gura târgului:

Prefectul Constanţei, Ioan Albu, urmează să-şi piardă funcţia – este cea mai nouă informaţie vehiculată în judeţ. Cei care s-au ocupat de împrăştierea acestui zvon susţin că „vinovat” ar fi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz. „În proxima şedinţă de Guvern, Ioan Albu va fi înlocuit cu subprefectul Dan Jeacă”, spun anumiţi social-democraţi. „Palaz şi-a băgat coada”, au conchis respectivii. Însă, iminenta schimbare a lui Albu nu a fost confirmată de nici un lider al PSD Constanţa.

Un sâmbure de adevăr însă există, şi anume că Palaz este în conflict cu Albu, ba mai mult, a sesizat şi Agenţia Naţională de Integritate, reclamând că prefectul, deşi nu are voie să fie membru al unui partid politic, figura pe o listă a PSD cu responsabilii de departamente. În replică, prefectul a transmis un document de la partid care atestă că a fost o greşeală de redactare, cât şi decizia de renunţare la calitatea de membru al PSD.

Contactat de „Replica” de Constanţa, Claudiu Palaz a negat că ar avea vreo legătură cu eventuala înlocuire a lui Ioan Albu din funcţie, însă nu a ratat momentul să „toarne gaz pe foc”: „Probabil nu va mai fi prefect pentru că i-a expirat mandatul şi probabil că nu va fi prelungit din cauza problemelor de imagine, nu din cauza mea. Probabil a provocat nemulţumiri cu ultima prestaţie avută la o televiziune”, a spus Palaz, făcând referire la faptul că un post tv a difuzat anumite bâlbe ale reprezentantului Guvernului în teritoriu.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/document-prefectul-reactioneaza-la-sicanele-lui-palaz-se-face-de-ras-la-finalul-cercetarilor-merg-in-instanta-350992/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu intelegeri nimic, cititi printre randuri, jeaca e omul lui ..... tutuianu, sau asa crede el, asta albu e instabil, dar a dorit sa ramana in istorie ca prefect. Ok gata, a platit tasu pentru asta. Problema grava care nu o vad astia e ca nici unul nu e competent, doar cei fara viitor raman in politica, oamenii destepti care au fost in trecut nu pot sa mai intre, ca nu mai vor asa ceva. Problema lor a fost ca o sabie cu 2 taisuri, s au bucurat ca au scapat de astia cu putina minte dar acum se trezesc ca nu mai pot nici fara ei, voturi slabe , realizari slabe, fara fonduri europene
2
1
Un figurant inlocuit cu un alt figurant... Nu as vrea sa folosesc cuvinte triviale, dar un alt pupator de MS-dos...uri
5
3
Jeaca s-a nascut obosit si traieste acum cu un singur scop, acela de a se odihni. Merita totusi un loc un pic mai caldut, unde sa nu fie deranjat de problemele altora.
7
4
La parnaie cu tine, acolo iti este locul si pentru multi ani!
8
2
La PSD Constanta orgoliile sunt cu atat mai mari cu cat mai prosti si mai cretini sunt competitorii pentru ciolan . Albu a vrut sa para trup si suflet alaturi de clanul mafiot pesedist , asemenea tuturor penelistilor dornici de trai pe vatrai , dar n-a reusit . Jeaca , tot un cacanar pitiponc , le tot freaca ridichea de ani de zile panaramelor de la conducere si are de castigat pe termen scurt . Pe termen lung insa , pe toti limbricii astia rosii si galbeni , o sa-i ia dracul !
13
3
Bine Danut...e nevoie de tine!
9
7
subprefectul JEACA are competentele necesare sa ocupe functia de prefect.Foarte inteligent si muncitor.
10
17
Ce curva e .... politica asta si multi prostii !
9
2
Cat il mai suportati pe Palas langa voi? este un nenorocit de golan
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614