REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sunt REABILITATE TROTUARELE din Constanța! VIDEO

Sunt REABILITATE TROTUARELE din Constanța! VIDEO

Replica API 14 februarie 2019 | 00:05 462

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban, acționează în aceste zile pe străzile: Bărăganului, Unirii, porțiunea cuprinsă între strada Turda și strada Ion Rațiu, Libertății, Oleg Dasnovski, dar și la intersecția străzii Industrială cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Se decopertează asfaltul deteriorat și se montează borduri urmând ca atunci când vremea se va mai încălzi să se toarne covor asfaltic nou. „Toți locuitorii din zonele menționate sunt rugați să manifeste înțelegere și să nu își parcheze autoturismele în locurile în care se desfășoară lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă video și foto: Primăria Constanța

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia sa vedeti voi cum creste trotuarul pina ce e gata noul cartier si mol de linga vivo fostul obor. Pai vin alegerile si sacul cu pomeni e gol.
1
0
de ce se refac trotuarele in acea zona?? o fi din cauza ca stau tot felul de oameni influenti acolo?? oameni care lucreaza in primarie sau oameni care au lucrat in primarie si inca mai au relatii...
1
1
asfaltati si strada Baba Novac si dati drumul si la Izvorului la stanga si inainte ca ne peterecem dracului toata ziua pe Baba Novac , sunteti chiori nu vedeti ca doar treceti zilnic pe acolo ???
1
1
Cand reabilitati trotuarul de pe str.1 Mai vechi ? -trotuarul s-a facut numai pe o parte inainte de de alegerea primarului.
1
2
Trotuarele de pe str.Baba Novac de cand au fost facute din anul 1960 nu le-a mai reabilitat nimeni oare cand le vine randul in 2060?
5
0
str. baba novac cind o reabilitai si alte strazi din coiciu?
4
0
Au terminat cu strazile, ne-au ramas trotuarele!
3
4
In afara faptului ca Confort Urban este capusata de Stanca Nelu zis Nelutu , prin firma de transport care suge milioane de euro pe transportur fictive , de maine inca trei ani cu acordul Directorului Florin Andrei cu un caiet de sarcini facut pe caracteristicile masinilor lui Stanca i se pregateste un nou Contract ! Abia astept adjudecarea !!!
6
2
E ceva normal ce se intampla , trebuia din 2000 facute.Dar uite ca platiti impozit intre 500 si fara numar pe an si va pacalesc cu pui si faine.Vai de tineretu din tara asta ca este tradat de proprii parinti si bunici.
3
0
Coco, iar te-ai expus comentariilor vreunei imbecilitate de PR afiliata Primariei, care-ti va spune ca esti prost, ca pute a prostie etc. Pe principiul ca CINE SPUNE, ALA ESTE!
1
2
Daca se executa la calitatea celor de pe strada Th. Burada mai bine nu. Normativele in vigoare prevad inaltimea bordurilor de 15 cm si asfaltul trotuarului la cota superioara a bordurii. Nu mai jos decat bordura!!! Cum se urmareste executia de catre diriginte si cine admite receptia lucrarilor?
8
2
Cred ca Videanu a invatat si impartirea dupa ce a perfectionat adunarea. De aceea nu l-a cautat nimeni.
3
1
Cine castiga din borduri? Andrei Florin sau Stanca Nelu? Lucrari de calitate proasta pe bani publici.
8
3
Parcari cand mm vostrii o sa faceti? Sau doar din borduri ies bani?
13
3
si videanu s-a imbogatit din borduri si nu l-a deranjat DNA-ul mult laudat!
13
1
O sa avem trotuare noi. Bravo, dar curvele cand or sa le schimbe primaria? La urmatoarele alegeri? PS Or sa fie aceste trotuare ca cele de pe Pandurului, stricam spatiul verde si punem pavele?
14
3
Sa iesim la vot si sa iasa cine vrem noi!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272