REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Superstarul american Snoop Dogg, acuzat de viol!

Superstarul american Snoop Dogg, acuzat de viol!

Replica API 14 februarie 2022 | 21:00 926

O femeie a depus o plângere pentru viol, în Los Angeles, împotriva rapperului Snoop Dogg, pe care îl acuză că a agresat-o în 2013, în timpul unei audiții.

Depusă în instanța civilă la tribunalul federal miercuri, 9 februarie, plângerea îl vizează și pe Bishop Don „Magic” Juan, al cărui nume real este Donald Campbell și prezentat drept „consilierul spiritual” al artistului american, Calvin Cordozar Broadus Jr. pe numele său real.

Potrivit relatării reclamantei, care a cerut anonimatul, aceasta era dansatoare la acea vreme și a apărut pe scenă alături de Snoop Dog și pentru alți rapperi.

„Umilită, îngrozită și panicată”, după sex oral

După o seară la studioul lui Snoop Dogg, în mai 2013, Donald Campbell s-a oferit să o conducă acasă, dar de fapt a condus-o la propriul lui domiciliu unde, „epuizată, a adormit”.

Femeia îl acuză pe Campbell că a agresat-o sexual la primele ore ale dimineții, înainte de a o conduce înapoi la studioul lui Snoop Dogg pentru o audiție mai târziu în acea zi.

În ciuda contextului, ea spune că a acceptat „în speranța de a avansa în carieră”. Odată ajunsă la studio, ea s-a simțit rău și s-a dus la baie. Plângerea susține că Snoop Dogg a profitat de ocazie pentru a deschide ușa băii, unde a forțat-o să facă sex oral.

Apoi a lăsat-o acolo, „umilită, îngrozită și panicată”, potrivit plângerii. Femeia cere despăgubiri în valoare neprecizată, scrie AFP.

În ziua depunerii plângerii, după eșecul unei medieri private între cele două părți, Snoop Dogg a publicat pe contul său de Instagram că „sezonul căutătoarelor de aur a început”.

„Fiți prudenți”, le-a spus el fanilor săi în acest mesaj, fără referire explicită la plângere, dar însoțit de emoji-uri reprezentând un polițist, un judecător și o pungă de bani.

Rapperul, considerat unul dintre cei mai bogați din SUA, se numără printre vedetele hip-hop care vor evolua duminică la Los Angeles, la Super Bowl, în finala campionatului american de fotbal, unul dintre cele mai urmărite evenimente în Statele Unite, potrivit national.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce gluma buna ,snoop are casa de filme porno ,vin borfeturile singure la el
0
0
si i-au trebuit 9 ani sa-si aduca aminte de viol?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212