REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SURPRIZĂ! Ce a descoperit Curtea de Conturi la Primăria Năvodari

SURPRIZĂ! Ce a descoperit Curtea de Conturi la Primăria Năvodari

Replica API 30 noiembrie 2017 | 01:13 1094

În timp ce pe amărâţii de la camere sociale îi evacuează când întârzie cu plata chiriei, pe alţii "uită" să îi impoziteze!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se procedeaza la Navodari,parinti meu au avut o datorie la dar de 2500lei si sau trezit cu executorul si cu o echipa de jandarmi sa o evacueze pe mama ,copil si nepotu. Cheltuielile de judecata erau 15000lei. Apartamentu a fost cumpart de un judecator. A incercat mama sa vorbeasca cu ei si unde se duce ii inchideau usa in nas. Orcum au trecut 10 ani de la evenimet. Sa ii ajute dumnezeu la fel si pe ei.
0
0
Ce pretentii aveti de la un paznic fara scoala dumitrascu ala e pus pe combinatii
0
0
Da sa dea domnu sa vina curtea de conturi si cu DNA sa ia toata primaria pe sus si sa o inchida ca si asa .In loc ca primaria sa se ocupe de Romii care nu platesc taxe si impozite ,sau la romii care iau bani ilegal de la stat fara sa faca nimic pentru acei bani .Sa le confiste tot sa ii lase cu curu in praf
1
0
Ma intreb daca voi de la Replica mai luati inca bani de la Pmp NAVODARI, de la Dumitrascu si Turcu asa cum faceati in campanie - cand magazinul lui Turcu sponsoriza ziarul. Zilele astea Primaria a transmis um punct de vedere in care a explicat ca locatarii cu pricina desi au salarii, nu au achitat ani de zile nimic. Dumitrascu e disperat sa mai gaseasca ceva sa mai scrie si el. S-a saturat lumea de el, el nu apreciaza nimic, e numai cu ochii pe ciolan, critica numai sa ajunga la ciolan. Ce a facut bun Dumitrascu de cand e in Consiliu - raspuns NIMIC. NUMAI GARGARA SI PIEDICI !!!
1
2
Bai dusmanilor nu va deranjeaja luminile dupa marigine drumului intre navodari si lumina parca bat cam tare nu?si nici nu consuma ca sunt cu incarcare solara sau cu incarcare de la morti vorstri
1
1
ca sa vezi...?!?
2
0
Eu primarul acestui oras sunt pus in fruntea orasului sa ajut oamenii cu bani nu toti saracii
2
1
Cine faceau chiolhane la Restaurantul Cherhana ? E usor de ghicit ! Tabara arata ca dupa bombardament , hotii sparg masini nederanjati de Politistii Locali , orasul pute a cacat, drumul spre Lumina constituie pericol de miarte ... Se pare ca fostul edil este adevaratul primar si aranjeaza toate inoras .
13
1
Eu primarul infractor le luam taxe doar la cei care nu mi dadea spaga
8
0
Sa vina Curtea de Conturi la primaria Costinesti ca are ce gasi!Banii neicasati de ani de zile de la agenti economici tinuti la sprinceana fiind favoritii primarului facand-ui campanie la alegerile anterioare,Primaria nu are bani pentru cazuri sociale,pensionari pe caz de boala ,handicapati,copii neajutorati si chiar micile evenimente pentru locuitorii comunei.De fiecare data se motiveaza NU SUNT BANI !Pai cum sa fie daca nu colectati banii care ni se cuvin ca si primarie,comuna ,statiune !Unul dintre exemple poate fi BOLBOCEANU NICOLAE de 7 ani nu si-a achitat darile .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108