REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Surpriză de proporții la Muzeul de Istorie: noul director este Colesniuc de la Mangalia

Surpriză de proporții la Muzeul de Istorie: noul director este Colesniuc de la Mangalia

Replica API 17 februarie 2018 | 00:16 896

Surpriză de proporții la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța. Noul director este mangaliotul Sorin Colesniuc, care a luat și ultimul examen susținut vineri, 16 februarie a.c. - proba interviu. Sorin Colesniuc este fost director al Muzeului Callatis Mangalia.

Marele perdant al concursului organizat de Consiliul Județean Constanța este Traian Cliante. Concursul pentru stabilirea directorului a fost amânat de câteva ori și a stârnit scandal printre cei care doreau să managerieze instituția.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Magiru este o hoashk nerusinata si invidioasa de vreo 70 de ani, care nu se mai satura sa faca rau, ca de ce altceva a fost buna vreodata?
0
0
Haha . era un comentariu legat de faptul ca a luat postul pe pile.SURPIZA. Commentul a fost sters .hahahha se pare ca ai pile si la ziare
1
0
Acum dupa ce ati fraudat concursul, va scrieti singuri si comment-urile?
3
0
lasati rautatile,d-nul opris si d-na magiru si-au facut treaba f.corect.Voi vreti sa continue vechea garda si sa va mearga afacerile
1
3
Asta fiindca v-a facut-o jegoasa de magiru, directoare peste izmene si tzucale, tovarasa psd-ista , fosta pntcd-ista si viitoare colhoznica, tanara speranta de 70 de ani.
3
1
Exista doua variante: 1. Colesniuc este un mare smecher in PSD, iar Horia Tutuianu si Felix Stroe executa ordinele lui 2. Colesniuc este un adevarat profesionist, care a castigat acest concurs pe merit. Inclin sa cred ca a doua varianta este cea corecta. Un rezumat din CV-ul lui il gasiti pe Google si mai sunt si vreo 14.000 de site-uri pe Internet, unde sunt prezentate activitatile sale stiintifice si culturale. Sau poate gresesc eu si ambele variante sunt corecte. Nu stiu!
1
6
S-a terminat si cu muzeul din Cta! A fost ceva ce nu va mai fi si CJC este vinovatul ca distruge temeinic cultura locului fara jena.Bai Tutuianu...lasa-ne!
14
4
Cam mare agitatie pentru un post castigat politic. Doar NU veti credea ca a fost un concurs serios. Apropierea lui Colesniuc de PSD si liderii acesteia de la judet este de notorietate. Treaba e ca muzeul ii va deconta carburantul de naveta.
15
4
Felicitari ! Sa ridici stacheta cat mai sus ! Sa te ridici la inaltimea marilor inaintasi ai Muzeului National de Istorie si Arheologie Constanta si sa dea DUMNEZEU sa lasi in urma realizari deosebite ! Fii demn si sa ai puterea sa treci peste toate greutatile ! Mult succes !
6
14
Sa vedem cum reuseste acest domn sa puna in lumina ce a ruinat cei din trecut sper ca monumentele sa fie puse in valorificate in favoarea interesatilor de istorie nu de partidele care au distrus istoria acestui popor .
4
15
felicitari din partea consatenilor!
7
16
Felicitari Sorin! Poate apleci ochii catre mangalia si distrugerile pe care le-a orchestrat Radu Cristian
8
20
Sa faca treaba , ca de 27 ani se darama toate. Sa nu lase gratarele sa sfaraie in fata muzeului si in jurul lui Ovidiu. Apropo de festivaluri culinare si pescaresti ..... ACOLO E UN SPATIU SACRU
13
13
Un concurs formal pentru membrii de seama care trebuie sa ocupe functii. In rest, da-o dracului de istorie!
23
6
Felicitari. De asemenea felicitari si pentru domnul Ionescu Mihai pentru caracterul demn si uman , neerodat de stihiile vremii
6
15
suntem mandri! Felicitari, domnule doctor! Sper ca se bucura si primarul Cristi Radu!
7
18
Dl Colesniuc este un profesionist! Este unul dintre putinii care au fost bine pregatiti ca studenti si care au confirmat si in viata profesionala. Desi regula la noi se pare ca este alta...cat mai slab in scoala, functie cat mai inalta in profesie..
10
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614