REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Surse: Klaus Iohannis nu îl acceptă pe Titus Corlăţean în Guvern

Surse: Klaus Iohannis nu îl acceptă pe Titus Corlăţean în Guvern

Replica API 30 mai 2019 | 01:18 461

Titus Corlăţean

Preşedintele Klaus Iohannis nu îl va accepta pe Titus Corlăţean în Guvern, precizează surse politice. Motivul ar fi legat de mandatul acestuia de ministru de Externe din 2014, când au existat problemele legate de organizarea alegerilor prezidenţiale în diaspora.

Marți seara, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, s-au decis propunerile de miniștri: Titus Corlățean - vicepremier pentru parteneriate strategice, Ana Birchall – Ministerul Justiției, Roxana Mânzatu - Ministerul Fondurilor Europene, Natalia Intotero - Ministerul Românilor de Pretutindeni.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această după amiază, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiției, ministru al Fondurilor Europene și ministru pentru Românii de Pretutindeni.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bun ministru de externe ,vertical,cinstit si serios.Unul dintre oamenii valorosi ai PSD. De aceea a fost ales de catre reprezentantii UE ,vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei si raportor a APCEpe tema contributiei Consiliului la Procesul de Pace in Orientul Mijlociu.Vai de capul vostru de analfabeti,mai taceti din gura.La asta sunteti buni!Puneti mana pe carte,carcotasilor.
4
3
Cum sa il accepte Johanis cand in trecut chiar PSDisti l-au dat jos din baraca.PSDeilor presedintele nu este la dispozitia toanelor voastre.
5
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
4
3
Sa se caiasca. Sa faca matanii. Sa demonstreze ca a invatat din gresala trecutului si apoi Ioha poate il accepta. Daca nu, are PNL oameni exceptionali, Blaga, Turcan, Orban, si inca cativa care se pricep.
7
3
Dom ministru e de al nostru de la Medgidia. Sa fie ales ministru, ca sa fac ce vreau la Satu de Vacanta cu tiribombele !
5
1
Noi PSD-istii sugem poola aspru, militareste, total. Ca asa e doctrina bartidului.
5
3
dle Sorin, regretabil, nu ai inteles nimic
8
5
Sigur ca da, Ciolannis nu vrea oameni cu IQ pe nicaieri. Tot ce dapaseste nivelul sau de inteligenta, situat undeva in jurul vitezei legale in localitate, e periculos... De ce sa avem in guvern un nascut in Medgidia, un constantean de-ai nostri? Nu, asta nu e bun, trebuie sa fie de pe la Cluuuuj...Eventual de la Sibiu, Medias...
9
9
Orice neamt nu poate inghite un RAHAT GRETOS daramite un roman get pe get.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272