REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SUSPICIUNE de CORONAVIRUS în municipiul Constanța! VIDEO

SUSPICIUNE de CORONAVIRUS în municipiul Constanța! VIDEO

Replica API 10 martie 2020 | 16:50 31797

După ce o persoană din Mangalia este suspectă că ar avea Coronavirus, iată că o altă suspiciune a apărut, marți, 10 martie. Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani, care a fost preluată de urgență, de la domiciliu, amplasat pe bulevardul Mamaia, lângă fostul sediu al Serviciului Rutier. Aceasta a fost transportată cu o autospecială SMURD la Spitalul de Boli Infecțioase. Se pare că aceasta ar fi avut contact cu o persoană întoarsă recent din Italia, dintr-o zonă de risc.

Vom reveni

Amintim că, tot în cursul zilei de marți, 10 martie, o altă suspiciune de coronavirus a apărut în Mangalia, după ce o femeie de 50 de ani a intrat în contact cu o vecină întoarsă dintr-o zonă de risc a Italiei.

Aceasta s-a prezentat la Spitalul Municipal Mangalia în cursul nopții de luni spre marți, după cum ne-a precizat Alina Dan, managerul Spitalului Mangalia. Pacienta a fost transportată cu izoleta la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. " O pacientă în vârstă de 50 de ani s-a prezentat în această dimineaţă, în jurul orei de 04:30, cu simptome specifice infectării cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu o altă persoană de sex feminin, recent întoarsă dintr-o zonă de risc a Italiei. Aceasta a fost trimisă în jurul orei de 10:30, cu izoleta, la Spitalul de Boli Infecţioase ", a declarat managerul spitalului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunteti constienti ca virusul gripal normnal este mai al dracu decat corona nu ? doar ca la cat se vorbeste despre el si la au innebunit toti o sa va manance,o sa ajungeti sa va imbolnaviti sigur daca va mai uitati mult la televizor si bagati la cap toate cacaturile, oricum in 2-3 saptamani trece tot
2
1
Am coronavirus da ma doare in mpula stau pe baraca daca o fi sa mor mor ma pis pe spitalul lor
0
3
Autosesizare .... Domnul Iohanis are CORONA VIRUS -COVID ... EU I L-AM DAT PERSONAL BAGATIL IN CARANTINA CU TOT GUVERNUL DE PROS TI PNL !!!!! TRAIASCA ANTIDOTUL ROMANIEI PSD !!!!!
4
1
Mare ti e gradina Doamne. Toti idioti sufera de corona. Bag pula...prosti mai sunteti
2
9
Sanatate la toti
9
2
Invata in plm de muist sa scrii corect in romana ca va duceti toti maturatori in Italia si unde plm va mai duceti, uitati romana pe aeroport si la o adica va pisati pe voi si veniti mari platitori de taxe. Stati in plm acasa dc sunteti smecheri si va duce bibilica.
5
7
Pai ba muistule si eu platesc asigurare chiar daca sunt plecat
9
11
Tararache s-a intors din China si sta in casa . Are febra si nu vrea sa mearga la spital.
10
6
aduceti bani in tara? buuuun platiti-va spitalizarea si ingrijirile medicale de care beneficiati, care ACUM vi se fac din banii nostriii!!!
18
5
diaspora!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
19
pt italica - le zici cu pasiune !
10
4
Aha, va pisati pe ea de Romanica, nu mai stiati sa vorbiti romaneste, acuma urlati ca vreti inapoi
34
13
Si Nicoleta Ploacaru a fost in China la Wuhan si a supt pula la chinezi si-au dat aia drumul pe fata ei si acum a venit in Constanta sa infecteze tot orasul bagati-o in carantina repede ca se impute coronavirusul in ea!
30
16
Nu sta in ala Corona pe vremea asta,poate doar vara la piscina.
9
7
Un control la cap pentru tine schizofrenicule URGENT
9
13
Mihai Tararache fostul deputat a fost in china si hong kong are coronavirus si se ascunde in casa ! O sa afecteze jumqte de oras foamea aia
27
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212