REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tânăr din Constanța, reținut după ce a luat la pumni un cetățean în Anglia

Tânăr din Constanța, reținut după ce a luat la pumni un cetățean în Anglia

Replica API 26 iunie 2020 | 22:06 8535

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, faptă ce ar fi fost comisă pe teritoriul Marii Britanii. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat miercuri, 24 iunie, pe raza comunei Independența un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile britanice.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În cursul zilei de joi, 25 iunie, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile britanice.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vino cu mine in ring am 7 ani de box la Famanda. Cazi din 2 la ficat
0
3
Ce sa faca romanachele prostan? Pai sa ia la pumni pe cineva din Anglia,adica sa fie catalogat apoi ca barosan. Romanii care muncesc cinstit si de cele mai multe ori pe branci acolo,sufera tocmai din cauza ca niste suboameni,niste rebuturi ale naturii au cetatenie romana si se afla acolo,in numele drepturilor omului . Care om? Gunoaiele astea trebuiesc sa fie numite ca atare si puse acolo unde e gunoiul social. Daca anatomic esti om dar te porti ca altceva,nu mai esti om,doar semeni cu oamenii,asa ca maimutele.Animalele si alte specii periculoase trebuie sa aiba alt habitat.
12
1
Englezu voia putin ciocalau si romanu ia dat
0
6
mai aude si nea Boris cum sunt tratati englezii lui....poate ii trateaza si el mai bine pe romani.
1
0
Acolo nu merge cu tarania, doar daca esti araboi imputit sau negru atunci poti face orice vrei ca tara ai se cheama mai nou Englandstan.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212