REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tânără PĂLMUITĂ pentru un loc de parcare! Agresoarea: administratora unui butic, care s-a făcut cu de la sine putere stăpâna parcării

Tânără PĂLMUITĂ pentru un loc de parcare! Agresoarea: administratora unui butic, care s-a făcut cu de la sine putere stăpâna parcării

Replica API 8 august 2019 | 01:37 416

Scandal monstru în staţiunea Mamaia, din pricina unui loc de parcare! O tânără în vârstă de 19 ani a sunat la 112, pentru a reclama că a fost pălmuită de o femeie în vârstă de 55 de ani! Motivul: presupusa agresoare deţine un spaţiu comercial în linie cu un locul de parcare ocupat de tânăra care a sunat la 112. A urmat un schimb de replici între cele două femei, iar totul a culminat cu palme!

De precizat că locul de parcare NU este cumpărat sau închiriat de administratora spaţiului comercial în care se vând ibrice, plastice şi alte mărunţişuri.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au declanşat cercetările.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cine este interesat este in vizavi de hotel Flora magazinul la zdreanta masardista unde este parcata masina
1
0
cred ca Patroana umbla dupa buhai.o mananca bazdacu.
4
0
Asa sunt patronii astia fomisti. Iesise si la mine un bou sa imi mut masina din locul in care parcasem ca domne el tre sa primeasca marfa si unde o sa opreasca masina cu marfa? Extraordinar. Mi-am incuiat masina si am plecat, i-am zis sa ma caute cu politia daca e. In conditiile in care si eu sunt femeie. Fata aia trebuia sa i intoarca palma babetei sa nu mai faca clontu mare
6
0
Si eu am parcat la Vama Veche si a iesit un bou sa zica ca e locul lui pentru chiriasii estivali. Pana nu i am dat un cap in gura nu m a lasat cu bazaitul
11
3
care ocupa locurile cu navete de bere sau apa . Cine pizda ma-sii le permite , unde esti tu , politie locala, sa-i amendezi ? vor loc rezervat , sa plateasca si sa scrie nr de contract pt verificare . Taranii s-au vazut patroni , dar le-au iesit fitele din cap , cum tipa la un angajat ....cum pleaca acesta imediat ! sa munceasca ei cu ma -sa mare pe 15 mil . Sezlongarul e normal sa fure , patronul il educa sa nu dea bonuri , din experienta stiu !
14
1
Uni patroni astia din "statiunea de lux"Mamaia sunt si necivizati si cu nasul pe sus,astora li se potriveste zicala cu prostul care daca nu-i fudul nu-i prost destul.Babetu a avut noroc ca nu a gasit una de teapa ei pentru ca sunt si tinere cu tupeu.
14
0
E vorba de o mentalitate generalizata la romani. Orice prost se crede stapan si avem cel putin cinci milioane de prosti sadea,raspanditi nu doar printre cei mai fara scoala,dar mai ales printer cei cu studii medii si superioare. Pare ciudat,dar prostia e deja ridicata la rang de virtute,dintre cei mai tampiti facand parte oameni cu functiile cele mai importante in stat. O muiere cu tupeu a palmuit o tanara. Ceva banal. Norocul ei ca tanara nu i-a futut un pumn in bot.
19
2
Mereu vreau sa parchez masina prin zona Hotel Flora, dar gasesc o masina parcata mereu pe 2 locuri. Cred ca babaciunea asta are vreo 200 kg si are nevoie de spatiu pt. gabarit ca la camioane! Cu mult respect doamna, va doresc sa lustruiti banane cu fundul! De acum incolo, numai in locul acela parchez, astept sa dati si in mine, urmand dupa un certifical medico-legal pt. vatamare!
14
1
Adevarul este ca buticareasa a acuzat o pe nedrept pe fata de 19 ani. Nu stia cum sa faca mai repede rost de asigurare si a vazut ca ea are mamaliga in geam si a vrut sa scoata banii pe spatele unei copile care voia sa isi parcheze masina in apropierea locului de munca. Violenta femeii a inceput nefondata.
10
0
Eu am fost la fata locului.
5
0
O familie de rupti in cur cu veleitati de mahalagii. In extrasezon masina respectiva e ba pe contrasens pe faleza, ba parcata pe pista de buciclete.
9
0
Asta e masa lu Nicola bulangiu care trage poppers pe nas si se arde in bostan, o familie de mahalagii
10
1
Unde are handicapata asta cotetul ca vreau sa parchez si eu pe acel loc de parcare, eventual sa-i foot si doua palme?!
17
0
Mamaia este o jungla in care fiecare face ce vrea: umbrele de soare pe pista de biciclete, copii f mici cu triciclete si masinute pe pista de biciclete, biciclete duble pe pista de biciclete, sferele di n beton care delimiteaza pista de parcare au fost deplasate de patronii de carciumi, masini pe spatiul verde intre hoteluri, in timp ce politia nu vede nimic.
17
0
Putea sa fie si platit acel loc dar nu te apuci tu sa lovesti un alt om ! Legea junglei in tara proxenetilor si a talharilor asta e Romania si astia sunt romanii indiferent de etnie! Welcome to Tiganistan!!
33
1
LA PROPRIU SI LA FIGURAT ! A SUPT MULT LA PSD PT TOATE AUTORIZATIILE DE CONSTRUCTIE
18
4
Doamna mereu face scandal ! Are impresia ca ii apartine toata strada! Rusine!
20
1
Fagadau au pusc popoici pe strazi ai minusat locurile de parcare esti dezastru incurci trafici la city stai la rosu noaptea sa faci dreapta
17
2
Zici ca este obor.Mamaia,tiganie pesedista.
27
1
Acum politia sa o mangaie pe agresoare cu o amenda de cel putin 2000 lei
21
0
Masardista sparta in gura in cur si in pizda.Acum 19 ani aceasta tanara se caca in pampersi
6
39
Fata de 19 ani a declarat ca a fost si violata talharita sechestrata
7
34
Pe-na-lii au pus sta-pa-ni-re pe lo-cu-ri-le de par-ca-re. Mu-ie Bar-na, imi ia vo-tu-ri-le. Ma duc in A-me-ri-CA CA sa cas-tig a-le-ge-ri-le.
11
23
Patronii au impresia ca au cumparat si strada! Daca nu a rezervat si platit locul de parcare atunci nu-i al ei! Parcheaza oricine!
32
2
Daca nu va place merge-ti la bulgari
6
29
Pe cine scuipi, Dorule? Ma-tii e corect, nu matii! Dupa ce scuipi, linge si tu gramatica!
14
6
hai toti peste ea sa-i aratam ca nu face ce vrea javra
12
1
Mortii matii de jegoasa vin maine sa te scuip fmm
13
3
Donsoara a descoperit la cei 19 anisori ceva. Ca nu are respect fata de terte persoane dar si fata de ea. Sunt convins ca a primit o palma fiindca zambea de pe bordura. Cocosei, va cam grabiti sa latrati, ati muscat moneala.
8
56
Baba cam temperamentala si violenta!! Daca platesti locul e al tau daca nu taci in plm sau roaga frumos sa parcheze in alta parte sau pune mana si cara marfa ca nu trebuie sa intre cu masina de marfa printre turisti chiar la usa ta.....IAR LOCURILE ALEA SUNT PT TURISTI NU PT MASINI DE MARFA!!!
31
2
Nu ar trebui sa existe parcari in fata spatiilor comerciale. Doar alei pietonale pentru a asigura accesul catre acestea. Altfel nu este decat o ingradire a desfasurarii activitatilor.
14
4
ba boule , sa il plateasca daca e necesar. ca nu e de la ma-sa din pizda locul de parcare
34
4
in lumea civilizata aprovizionarea se face in timpul noptii .ziua n au ce cauta masini de marfa prin statiuni
54
3
Esti un mare bou!
47
2
Patroana are dreptate, e necesar sa aiba in fata magazinului un loc de parcare, pt aprovizionare. Asa ca figuranta de 19 ani isi merita ciufuleala!
12
93
care tipa ca platesc pt locul de parcare...
22
6
de zdreanta buticara.
55
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272