REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

TÂNĂRUL înghițit de valurile MĂRII Negre în 2019, căutat și azi de POLIȚIE

TÂNĂRUL înghițit de valurile MĂRII Negre în 2019, căutat și azi de POLIȚIE

Replica API 2 aprilie 2021 | 17:49 2889

Un tânăr dispărut în valurile mării în luna august a anului 2019 nu a mai fost găsit nici până în ziua de azi. Dumitru Marian Gagiu, căci despre el este vorba, a lăsat în urmă o familie și zeci de prieteni cu milioane de întrebări și inimi îndurerate. Acum este căutat de Poliția Română, profilul său fiind afișat pe site-ul IGPR, la categoria Persoane Dispărute.

Ziua de 13 august 2019 este cea mai neagră zi pentru o familie din Gorj. Este ziua când băiatul lor, de 24 de ani, s-a aventurat în valurile Mării Negre și nu a mai ieșit. Este vorba despre Dumitru Marian Gagiu născut la data de 20 aprilie 1995, domiciliat în Valari, județul Gorj. Pentru pompierii constănțeni a fost o zi de foc, pentru că în aceeași zi au intervenit pentru salvarea a 7 persoane din apele învolburate ale Mării Negre. În acea zi, steagul roșu a fluturat în tot sudul litoralului. Din toate acestea, băiatul, de 24 de ani, a fost de negăsit. Căutările au fost reluate și în zilele ce au urmat, însă, fără succes. La acel moment apropiații băiatului spuneau că speră ca acesta să fie găsit în viață, însă, cu timpul, durerea s-a instalat și mai tare în sufletele lor.

Un bărbat a încercat să îl salveze

Un bărbat l-a văzut că se zbate în valuri, dar a nu a reuşit să ajungă până la el. „A intrat în apă şi l-a dus mai în larg, se vedea capul puţin. Şi după nu s-a mai văzut. S-a dus cineva după el, dar erau valuri mari, curenţii puternici şi s-a reîntors”, a declarat martorul, pentru Pro Tv.

IPJ Constanța a anunțat dispariția tânărului

Dispariția tânărului domiciliat în Valari, județul Gorj, a fost făcută publică, 26 octombrie 2019, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța. „La data de 13 august a.c., în jurul orei 13.00, bărbatul a intrat în apele mării, în dreptul unui hotel din stațiunea Olimp, fără a reveni la mal. Înălţime 1,83 m, păr brunet, tuns scurt, prezintă o cicatrice de aproximativ 10 cm pe gamba piciorului drept. La data dispariției, acesta purta pantaloni scurți de culoare închisă”, au declarat, la acel moment, reprezentanții IPJ Constanța.

Tânărul nu a mai fost găsit

De atunci, tânărul a fost introdus și pe site-ul oficial al Poliției Române, la persoane dispărute. Așadar, trupul băiatului nu a mai fost găsit nici până în ziua de astăzi. În această lună, tânărul urma să împlinească 26 de ani. Acum, acesta apare pe site-ul Poliției Române, la categoria Dispăruți.

Un alt tânăr, poveste asemănătoare

Un alt tânăr a fost dat dispărut pe mare, la Costinești, în anul 2015. Liviu Tudoran Dragotă, de 32 de ani, din Craiova, inginer în domeniul IT, a mers la mare în minivacanţa de Rusalii, acolo unde urma să se vadă cu mai mulţi prieteni. În cursul zilei de luni, 1 iunie, acesta trebuia să revină la domiciliu, însă şi-a sunat părinţii, spunându-le că-şi prelungeşte şederea. Din câte se pare, aceasta a fost ultima dată când ei i-au mai auzit vocea. Tânărul a închiriat o barcă de agrement cu motor şi a plecat spre a se plimba pe mare. Barca sa a ajuns la mal, însă, nici urmă de tânăr...

Citește și: Suspiciuni de crimă în cazul tânărului dispărut la Costineşti

Marea își ia tributul fără să „ceară socoteală” dar lasă în urmă familii îndurerate ce știu doar că al lor copil a plecat la mare... și nu s-a mai întors.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218