REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tătărușanu, transfer la AC Milan!

Tătărușanu, transfer la AC Milan!

Replica API 12 septembrie 2020 | 22:42 1861

Ciprian Tătărușanu este protagonistul unei mutări spectaculoase în această vară - a devenit jucătorul lui AC Milan, echipă la care va efectua vineri vizita medicală după care va semna un contract pe 3 ani.

Iar goalkeeperul de 34 de ani nu va fi doar rezerva de lux a lui Donnarumma, unul din cel mai bine cotați portari din Europa. Iar Dani Coman crede că situația lui Tătărușanu nu va semăna cu cea de la Lyon.

„Tătărușanu a reușit un transfer extraordinar! Sunt ferm convins că va juca mai mult la Milan decât la Lyon. Cei care l-au ales au încredere și se gândesc la un transfer al lui Donnarumma.

Italianul are oferte foarte bune, are și el o perioadă de stagnare, deși tânăr, joacă de mulți ani acolo,” a declarat fostul portar la Fotbal Club.

Și cel care l-a lansat în fotbalul mare, Ioan Ovidiu Sabău, este impresionat de transfer.

„Eu l-am luat pe Tătărușanu la Bistrița, am crezut foarte mult în el, am văzut cum gândește, ce perspective are, am insistat să fie titular la Bistrița.

A reușit să ajungă la echipe mari, iar la națională merită să fie titular în continure, este un lider,” a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Salariul cu care AC Milan l-a convins pe Ciprian Tătărușanu. Toate detaliile contractului

Ciprian Tătărușanu va pleca de la Lyon după un singur an. Portarul român s-a înțeles cu AC Milan, unde, la fel ca la echipa antrenată de Rudi Garcia, va fi a doua variantă a postului, după Gianluigi Donnarumma.

Ciprian Tătărușanu va semna, conform Milanlive, un contract valabil trei sezoane cu AC Milan, iar salariul anual pe care-l va încasa este similar celui pe care îl avea la Lyon: 1.200.000 de euro net.

Salariu important pentru Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Chiar dacă Ciprian Tătărușanu mai avea contract până în 2022, Lyon a acceptat să-l cedeze pe o sumă modică. Clubul francez va încasa de la AC Milan 500.000 de euro.

Titularul din poarta naționalei României a ajuns în Italia în cursul zilei de miercuri și va efectua vineri vizita medicală, înaintea semnării contractului.

Transferul la AC Milan va consemna a doua experiență în Serie A pentru Ciprian Tătărușanu, după cei trei ani jucați la Fiorentina, între 2014 și 2017.

6 meciuri a jucat Ciprian Tătărușanu la Lyon

0 euro a plătit Lyon pentru a-l legitima pe Ciprian Tătărușanu în vara anului trecut, conform digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina la Faru sa castigam acolo doua Champions League. Hai Faru!
1
0
al treilea portar probabil
1
1
E un port foarte slab. Nu sare dupa mingii sa nu se murdareasca, se pozitioneaza gresit. O sa stearga banca de rezerve la Milan
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272